Aman New York opent binnenkort in het gerenoveerde Crown Building

Het historische Crown Building in Manhattan, dat uitkijkt over Central Park, heeft een monumentale transformatie ondergaan en zal binnenkort de thuisbasis zijn van Aman New York. Het luxueuze hotel, ontworpen door Jean-Michel Gathy, heeft 83 kamers, restaurants, bars, een tuinterras en een besloten ledenclub. De Aman Spa beslaat drie verdiepingen, met een groot binnenzwembad, sauna's, stoombaden en Spa Houses voor individuele behandelingen.

Van het Italiaanse restaurant Arva tot Nama, de interpretatie van de Japanse washoku-eettraditie, en de ondergrondse Jazz Club, biedt Aman New York een verscheidenheid aan gezellige ruimtes om te eten, drinken en ontspannen. Op de bovenste verdiepingen bevinden zich ook 22 luxe Aman Residences, met onbeperkte toegang tot alle hotelvoorzieningen, inclusief de Aman Club, en royale buitenruimtes, waaronder zwembaden.

Aman New York viert Aman'sfilosofie van het creëren van heiligdommen die verder gaan dan de alledaagse noties van luxe, terwijl het een eerbetoon is aan de opvallende architectuur en belangrijke geschiedenis van het gebouw. Het hotel biedt gasten de kans om de sereniteit van Aman te ervaren in het hart van de westerse wereld.

Het Crown Building was oorspronkelijk het eerste huis van het Museum of Modern Art en kijkt uit over het uitgestrekte parklandschap van Central Park en de iconische skyline van Manhattan. Het gebouw is volledig gerenoveerd en hersteld in zijn oorspronkelijke pracht, doordrenkt met de geest van Aman.

Aman New York is open voor gasten, bewoners en Aman Club-leden en biedt een ongeëvenaarde luxe ervaring in een van de meest iconische gebouwen van Manhattan.

De Aman Spa van Aman New York beslaat 2.300 vierkante meter en is verdeeld over drie verdiepingen, waardoor het een van de grootste spa'svan New York City is. De spa beschikt over een indrukwekkend binnenzwembad van 20 meter, omringd door vuurkorven en ligbedden, als middelpunt. De Arabische stijl komt hier volledig tot zijn bloei en biedt een rustgevende sfeer voor gasten om te ontspannen en te genieten van een verscheidenheid aan behandelingen.

Gasten kunnen kiezen uit verschillende behandelingen en therapiesessies, waaronder massages, gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen en salonbehandelingen. De Two Spa Houses zijn de meest exclusieve behandelingssuites in de Aman Spa en bieden gasten een allesomvattende spa-reis, bestaande uit een dubbele behandelkamer, sauna en stoombaden, en een buitenterras met cabana, ligbed en open haard.

De restaurants en bars in Aman New York zijn ontworpen om aan de diverse smaken van gasten te voldoen. Het Italiaanse restaurant Arva biedt gasten een gezellige en intieme eetervaring, terwijl Nama, Aman'sinterpretatie van de Japanse washoku-eettraditie, verse en gezonde gerechten serveert. De Wine Room is een perfecte plek voor wijnliefhebbers, terwijl de ondergrondse Jazz Club de perfecte plek is voor gasten om te genieten van livemuziek en cocktails.

Op de bovenste verdiepingen van het gebouw bevinden zich de 22 luxe Aman Residences, die eigendom zijn van particulieren en onbeperkte toegang hebben tot alle hotelvoorzieningen, inclusief de Aman Club. De residenties bieden een adembenemend uitzicht op Central Park en de skyline van Manhattan en hebben royale buitenruimtes, waaronder zwembaden, waardoor ze een van de meest gewilde woonadressen in New York City zijn.

Aman New York opent binnenkort en belooft een unieke, luxe ervaring te bieden voor gasten die op zoek zijn naar sereniteit in het hart van de stad. Met zijn iconische locatie, prachtige architectuur en hoogwaardige voorzieningen, is Aman New York een must-see bestemming voor reizigers en bewoners die op zoek zijn naar een onvergetelijke ervaring.

Restaurants:

  • Arva: gezellig Italiaans restaurant met intieme sfeer.
  • Nama: Aman'sinterpretatie van de Japanse washoku-eettraditie, serveert verse en gezonde gerechten.
  • Wine Room: perfect voor wijnliefhebbers.


Bars:

  • Garden Terrace: omringd door een panoramisch uitzicht op Central Park, biedt deze bar een ontspannen sfeer.
  • Jazz Club: een ondergrondse club met livemuziek en cocktails.


Accommodatie:

  • 83 hotelkamers, inclusief 22 luxe Aman Residences op de bovenste verdiepingen.
  • Aman Residences hebben onbeperkte toegang tot alle hotelvoorzieningen, inclusief de Aman Club.


Aman Club:

  • Een besloten ledenclub, beschikbaar voor gasten en bewoners, met privélounges, werkruimtes en conferentiefaciliteiten.


Aman Spa:

  • 2.300 vierkante meter grote spa, verdeeld over drie verdiepingen, met een indrukwekkend binnenzwembad van 20 meter.
  • Two Spa Houses: de meest exclusieve behandelingssuites in de Aman Spa, bieden gasten een allesomvattende spa-reis, bestaande uit een dubbele behandelkamer, sauna en stoombaden, en een buitenterras met cabana, ligbed en open haard.


Overige faciliteiten:

  • Tuinterras: biedt een ontspannen sfeer om te genieten van maaltijden en drankjes.
  • Fitnesscentrum: beschikbaar voor gasten en bewoners.
  • Jazz Club: een ondergrondse club met livemuziek en cocktails.
  • Wijnkamer: perfect voor wijnliefhebbers.
  • Attente en intuïtieve service waar Aman bekend om staat.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...