Eerste autonome hotel opent in de Spaanse woestijn van Granada

DistrictHive heeft zichzelf benoemd als 's werelds eerste autonome hotel. Het concept van luxe off-the-grid wordt herdefinieerd door de eenzame locatie van het hotel bovenop een voorgebergte in de Gorafe-woestijn van Granada. Het transporteerbare capsule-ontwerp, dat de eerste is van wat een wereldwijde "hotelkolonie" van eco-retraites aangedreven door kunstmatige intelligentie zal worden, is volledig zelfvoorzienend. Het genereert water uit de lucht en elektriciteit uit zonne-energie, en heeft een eigen rioolwaterbeheersysteem dat afval transformeert in as, en grijs water in irrigatiewater. Bij het inchecken kunnen gasten alles via een mobiele app controleren, zoals toegang, verlichting, temperatuur, aroma, geluid, tv en de aankoop van eten en drinken op aanvraag.

De podtels zijn verspreid over verschillende locaties en hebben geen receptielobby of een conciërge ter plaatse. Er is volledige privacy op de afgelegen locaties met een conciërge die 24/7 beschikbaar is om alle vragen te beantwoorden, rechtstreeks via de mobiele app. Elke podtel is volledig uitgerust met een keuken, woonkamer, multifunctionele modulaire kasten en opslagruimtes, 1 tweepersoonsbed en 2 verborgen eenpersoonsbedden, toilet, wastafel en douche, on-demand automaten voor eten en drinken van over de hele wereld en sterren-kijkendekken met een anti-zwaartekracht drijftank.

Het mini-hotel is een zelfbedieningsconcept waarbij DistrictHive luxe accommodaties biedt op prachtige locaties over de hele wereld om een ​​ontsnappingservaring als geen ander te creëren. Elke locatie is privé en afgelegen met de meest verbluffende uitzichten die er zijn. Het concept is bedoeld om een samengestelde oplaadbestemming te zijn en is gevuld met de nieuwste technologieën die u nodig heeft in uw dagelijks leven terwijl u ontspant en geniet van de natuur om u heen of prachtige steden in de buurt verkent. Natuurlijk vindt u in de podtels enkele van de beste producten die voor u zijn uitgedost, evenals toiletartikelen van Aèsop, het beste beddengoed en handdoeken van biologisch katoen, pantoffels en een Japanse kimono.

DistrictHive's autonome hotel concept is ontworpen om een ​​unieke en luxe off-the-grid ervaring te bieden. De capsule, ontworpen door Moho Arquitectos, is volledig zelfvoorzienend en wordt aangedreven door kunstmatige intelligentie. Het is transporteerbaar en genereert water uit de lucht en elektriciteit uit zonne-energie, en heeft een eigen rioolwaterbeheersysteem dat afval omzet in as en grijs water in irrigatiewater. Gasten kunnen alles via een mobiele app beheren, inclusief toegang, verlichting, temperatuur, aroma, geluid, tv en de aankoop van eten en drinken op aanvraag.

De gespiegelde structuren hebben strakke monochrome interieurs en gemeenschappelijke ruimtes. Het sterren-kijkdek met hangmat biedt gasten een idyllische plek om te genieten van de dramatische uitzichten van de Sierra Nevada gebergte. Het hotelconcept biedt een zelfbedieningservaring waarbij DistrictHive luxe accommodatie aanbiedt op afgelegen locaties over de hele wereld. Elke locatie biedt volledige privacy en heeft een lokale host in de buurt voor noodgevallen, schoonmaak en onderhoud.

De podtels zijn verspreid over verschillende locaties en hebben geen receptielobby of conciërge ter plaatse. Er is echter een conciërge beschikbaar die 24/7 vragen kan beantwoorden via de mobiele app. De podtels zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en bieden een keuken, woonkamer, multifunctionele modulaire kasten en opslagruimtes, 1 tweepersoonsbed en 2 verborgen eenpersoonsbedden, toilet, wastafel en douches, en on-demand "from around the world" automaten voor eten en drinken.

Gasten kunnen genieten van de natuurlijke omgeving of nabijgelegen steden verkennen terwijl ze ontspannen en zich opladen. De podtels bieden enkele van de beste producten en toiletartikelen van Aèsop, evenals beddengoed en handdoeken van biologisch katoen, pantoffels en een Japanse kimono.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...