Round Hill Hotel & Villas in Jamaica

Round Hill Hotel & Villas is een exclusief vakantiecomplex in het Caribisch gebied, gelegen op een 100 hectare groot schiereiland in Hanover Parish, in de buurt van Montego Bay, Jamaica. Het complex biedt een prachtig uitzicht op de Round Hill Bay en heeft een privéstrand. Het is gemakkelijk bereikbaar met de auto, op slechts 25 minuten rijden van de internationale luchthaven Sangsters in Montego Bay. Dit resort heeft vele beroemde gasten verwelkomd, zoals Grace Kelly en Jackie Kennedy, die zijn vereeuwigd in foto'sdie in het resort te bewonderen zijn.

Het volledig gerestaureerde grote huis uit de jaren 50 beschikt over kamers ontworpen door Ralph Lauren en beschikt over strakke lijnen, natuurlijke vormen, ongerepte witte interieurs, discrete kleuraccenten en precies de sfeer die u nodig heeft tijdens een Jamaicaans uitje. Er zijn in totaal 110 prachtig ingerichte kamers en suites die een onberispelijke accommodatie garanderen. De locatie en de natuurlijke omgeving zijn echter nog duizelingwekkend.

Op het gebied van culinaire ervaringen is er keuze genoeg, u kunt genieten van verse, lokale maaltijden in de buitenlucht, met uitzicht op de zee. De aangrenzende spa biedt u de mogelijkheid om te ontspannen en te verjongen in een 18e-eeuwse sfeer. Het resort beschikt ook over gouden zandstranden, een overloopzwembad met dubbele rand en prachtig bijgesneden tuinen rondom, allemaal toegevoegd aan het ongerepte kristalheldere water van de zee.

Qua activiteit kunt u praktisch alles doen wat u wilt, van snorkelen tot kajakken op zee, duiken, ontspannen bij het zwembad in de schaduw van palmbomen of zelfs boottochten maken. Er zijn ook tennisbanen, een fitnesscentrum, watersportactiviteiten en een kinderclub beschikbaar. Bovendien zijn er veel bezienswaardigheden in de omgeving, waaronder Dunn'sRiver Falls, de Green Grotto Caves en de Blue Mountains.

Round Hill Hotel & Villas biedt een exclusieve en onvergetelijke vakantie-ervaring met nachttarieven die beginnen bij €284.

  • Pineapple Kids Club: voor kinderen van 3 tot 12 jaar is er de Pineapple Kids Club met verschillende activiteiten, spelletjes en excursies om ze te vermaken terwijl de ouders ontspannen.
  • Tennisbanen: het resort heeft vijf tennisbanen beschikbaar voor gasten om te gebruiken, inclusief verhuur van apparatuur en lessen met een professionele tennisinstructeur.
  • Watersportactiviteiten: er zijn tal van watersporten beschikbaar, zoals snorkelen, windsurfen, kajakken, stand-up paddleboarding en zeilen.
  • Yoga en Pilates: er zijn dagelijkse lessen beschikbaar voor gasten die willen deelnemen aan yoga en pilates in een ontspannen omgeving.
  • Fitnessruimte: het resort beschikt over een goed uitgeruste fitnessruimte met cardio-apparatuur, gewichten en andere fitnessapparatuur.
  • Golf: er is een 18-holes golfbaan op slechts een paar minuten rijden van het resort, waar gasten kunnen genieten van een potje golf met uitzicht op de Caribische Zee.
  • Excursies: het resort biedt ook een aantal excursies naar nabijgelegen bezienswaardigheden, zoals de Dunn'sRiver Falls en Rose Hall Great House.
  • The Spa at Round Hill: gasten kunnen genieten van een scala aan ontspannende behandelingen en massages in de spa, die beschikt over meerdere behandelkamers, een stoombad en een ontspanningsruimte.
  • Restaurants en bars: het resort heeft verschillende eetgelegenheden, waaronder de Seaside Terrace, The Grill at Round Hill, de Cocktail Bar en de Beach Bar. Het eten is voornamelijk Jamaicaans geïnspireerd en wordt bereid met verse, lokale ingrediënten.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...