Strawberry Hills is een betoverend resort in de Blue Mountains van Jamaica

Gelegen in de pittoreske Blue Mountains, hoog boven de Jamaicaanse hoofdstad Kingston, biedt Strawberry Hills een van de meest luxueuze resortervaringen op het Caribische eiland. Het resort bestaat uit een reeks gezellige en comfortabele huisjes, variërend in grootte van de 400 vierkante meter grote Studio Suite tot de 3.000 vierkante meter grote villa met twee slaapkamers. Elke accommodatie is uniek ontworpen en ademt charme en gezelligheid uit.

In het Strawberry Hill Restaurant kunnen gasten genieten van de beste New Jamaicaanse gerechten en traditionele gerechten zoals lamscurry of visstoofpot, terwijl ze worden omringd door de prachtige omgeving van de omhullende veranda van het resort. De bar is de perfecte plek om te ontspannen met een cocktail en vrienden, oud of nieuw. Het resort is gastvrij, maar de spectaculaire omgeving vraagt om ontdekt te worden.

Er zijn verschillende activiteiten om uit te kiezen, zoals wandelen door de bergen, een bezoek aan de botanische tuinen van het eiland, of het ontdekken van de geschiedenis en cultuur van Jamaica via de musea en kunstgalerijen. Het resort biedt ook een scala aan faciliteiten, zoals een zwembad, een fitnessruimte en een spa, waar gasten kunnen ontspannen en genieten van de prachtige omgeving. Strawberry Hills is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de natuurlijke schoonheid van Jamaica.

Naast de uitstekende accommodaties en culinaire ervaring biedt Strawberry Hills ook tal van faciliteiten en activiteiten. Het resort beschikt over een buitenzwembad met een prachtig uitzicht op de bergen, een fitnessruimte en een spa met een scala aan behandelingen en therapieën, zoals massages en gezichtsbehandelingen. Gasten kunnen ook deelnemen aan yogalessen en privélessen boeken met een ervaren yogaleraar.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het verkennen van de omgeving, biedt het resort een breed scala aan excursies en activiteiten, waaronder wandelen, paardrijden en vogels kijken in de nabijgelegen Blue Mountains. Gasten kunnen ook een bezoek brengen aan de nabijgelegen Devon House Mansion, een historisch herenhuis uit de 19e eeuw, of de Bob Marley Museum, gewijd aan de legendarische Jamaicaanse muzikant.

Voor evenementen en bijeenkomsten biedt Strawberry Hills een scala aan vergader- en evenementenruimtes, waaronder een elegante balzaal en een buitenruimte met uitzicht op de bergen en de oceaan. Het resort kan ook bruiloften en andere speciale evenementen organiseren, met aangepaste catering en professionele planning en coördinatie.

Strawberry Hills beschikt over tal van voorzieningen om gasten te vermaken en te ontspannen. Het resort heeft een zwembad met uitzicht op de bergen en de stad, en er is ook een fitnessruimte beschikbaar voor gasten die hun training willen bijhouden terwijl ze genieten van hun vakantie. De Strawberry Hill Spa biedt ook een scala aan behandelingen, van massages tot gezichtsbehandelingen en lichaamspakkingen.

Het resort biedt ook verschillende activiteiten voor de avontuurlijke gasten, waaronder wandeltochten door de Blue Mountains, waarbij men de lokale flora en fauna kan verkennen en kan genieten van adembenemende uitzichten. Gasten kunnen ook een bezoek brengen aan de nabijgelegen botanische tuinen van het eiland, waar men een uitgebreide collectie planten en bloemen kan bekijken.

Voor gasten die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis en cultuur van Jamaica, biedt Strawberry Hills verschillende excursies naar musea en kunstgalerijen in de buurt. Het resort heeft ook een eigen kunstgalerij waar lokale kunstenaars hun werken tentoonstellen.

Tot slot heeft Strawberry Hills ook een aantal unieke faciliteiten, waaronder een eigen observatorium waar gasten kunnen genieten van een prachtig uitzicht op de nachtelijke hemel en sterren kijken. Het resort beschikt ook over een eigen koffieplantage waar gasten kunnen leren over het proces van koffie maken en natuurlijk ook hun eigen koffie kunnen proeven.

Strawberry Hills

Bars en Restaurants:

  • Strawberry Hill Restaurant: Dit restaurant biedt traditionele Jamaicaanse gerechten met een moderne twist, gemaakt met lokale ingrediënten. Het restaurant heeft ook een prachtig uitzicht op de bergen en de stad Kingston.
  • The Bamboo Bar: Deze bar heeft een uitgebreide selectie van cocktails en wijn, evenals een prachtig uitzicht op de bergen.
  • The Pool Bar: Gelegen naast het zwembad, biedt deze bar een ontspannen sfeer en verfrissende drankjes.


Faciliteiten:

  • Het zwembad: Het resort beschikt over een prachtig buitenzwembad, omringd door ligstoelen en parasols.
  • Fitnessruimte: De fitnessruimte is voorzien van cardio-apparatuur en gewichten.
  • Spa: De Strawberry Hill Spa biedt een scala aan behandelingen, waaronder massages, gezichtsbehandelingen en lichaamspakkingen.
  • Vergader- en evenementenruimtes: Het resort biedt een scala aan evenementenruimtes voor bruiloften, conferenties en andere evenementen.


Activiteiten:

  • Wandelpaden: Het resort biedt wandelpaden die u door de prachtige Blue Mountains leiden.
  • Botanische tuinen: Ontdek de lokale flora en fauna in de botanische tuinen van het resort.
  • Museum en galerij: Bezoek de Jamaicaanse cultuur en geschiedenis in het Cultureel Museum van het resort en bekijk lokale kunst in de galerij.
  • Kooklessen: Leer hoe u traditionele Jamaicaanse gerechten kunt maken tijdens kooklessen van de chef-kok van het resort.


Andere voorzieningen:

  • Gratis WiFi: Het resort biedt gratis WiFi voor alle gasten.
  • Souvenirwinkel: De souvenirwinkel biedt een scala aan lokale producten en cadeaus om mee naar huis te nemen.
  • Wasservice: Het resort biedt een wasservice voor gasten die dit nodig hebben.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...