Het nieuwe Sandals Ochi Beach Resort in Jamaica is een echte tuin van Eden

Sandals Ochi Beach Resort is gelegen tussen de indrukwekkende St. Ann'sbergen en het kristalheldere water van de Caribische Zee en is het grootste, nieuwste en waarschijnlijk het mooiste resort van Sandals. Het resort beslaat meer dan honderd hectare land aan de noordkust van Jamaica en beschikt over 529 kamers en 105 zwembaden. Na een renovatie van een miljoen dollar is het resort nu volledig gerenoveerd en biedt het talloze faciliteiten en activiteiten. Naast de 11 bars en 16 trendy restaurants, waaronder een primeur voor het merk met de Tapas on the Riviera, is er ook een hete nieuwe strandclub. De Beach Club biedt overdag hete strandfeesten en 'savonds een chique lounge op het terras waar je kunt genieten van enkele van de meest serene uitzichten op het Caribisch gebied.

Als je niet in het resort bent voor de spannende feesten en bars, kun je ontspannen op deze serene plek in volledige privacy. Het resort is zo groot en uitgestrekt dat je altijd een plek zult vinden die speciaal voor jou en je partner is. Het resort biedt een scala aan activiteiten, waaronder watersporten, tennis, golf, fitnessruimtes en zwembaden. Er is ook een eigen duikcentrum en het resort biedt snorkel- en duikexcursies naar de nabijgelegen koraalriffen. Gasten kunnen ontspannen in de Red Lane Spa en genieten van een breed scala aan behandelingen, waaronder massages, gezichtsbehandelingen en lichaamspakkingen.

Voor een onvergetelijke culinaire ervaring biedt Sandals Ochi Beach Resort een verscheidenheid aan restaurants, waaronder de Southern Table, die zuidelijke gerechten serveert, het Italiaanse restaurant Valentino'sen de sushi-bar Soy. De bar Eleven is de eerste speakeasy-bar in het hele Caribisch gebied en biedt een exclusieve, geheime ervaring voor gasten. Voor gasten die graag willen dansen, biedt het resort de Caribische speakeasy-club, The Rabbit Hole.

Het resort biedt ook een verscheidenheid aan accommodaties, van de nieuwste en modernste kamers tot prachtige villa's met privézwembaden en butlerservice. Alle accommodaties zijn elegant ingericht met moderne voorzieningen en bieden uitzicht op de oceaan of de weelderige tuinen.

Het resort biedt ook een breed scala aan activiteiten en faciliteiten, waaronder tennisbanen, fitnesscentrum, basketbal- en volleybalvelden, een eigen golfbaan, watersportactiviteiten zoals kajakken, stand-up paddleboarding en snorkelen, en uitstapjes naar nabijgelegen bezienswaardigheden zoals de Dunn'sRiver Falls en de Blue Mountains.

Voor wie op zoek is naar ontspanning en verwennerij, biedt het resort een volledig uitgeruste spa met behandelkamers en hydrotherapiebaden, evenals een rustige tuin en een schoonheidssalon. Gasten kunnen kiezen uit een scala aan behandelingen, waaronder massages, gezichtsbehandelingen en lichaamspakkingen.

In de avonduren biedt het resort een gevarieerd entertainmentprogramma, waaronder livemuziek, dansshows en themafeesten. Voor wie op zoek is naar een meer intieme avond, biedt het resort ook privédiners op het strand en in de tuin, en romantische vuurkorven op het strand.

Met zoveel te zien en te doen, is het geen wonder dat het nieuwe Sandals Ochi Beach Resort een van de populairste bestemmingen is in Jamaica en de hele Caribische regio.

Sandals Ochi Beach Resort

Bars:

  • Caribbean-inspired swim-up pool bar - gelegen in het hart van het resort, perfect voor het proeven van tropische cocktails terwijl u in het water zit.
  • The Rabbit Hole - de eerste speakeasy bar in het Caribisch gebied, geïnspireerd op de clandestiene bars uit de jaren 1920.
  • Beach bar - de perfecte plek om te ontspannen met een koud drankje terwijl u geniet van het prachtige uitzicht op de Caribische Zee.
  • Piano bar - geniet van een avondje uit met live pianomuziek en een selectie van cocktails en wijnen.


Restaurants:

  • Tapas on the Riviera - een primeur voor het Sandals merk, serveert heerlijke mediterrane tapas en een prachtig uitzicht op de zee.
  • Sky Terrace - een openluchtrestaurant op het dak met adembenemende vergezichten, perfect voor een romantisch diner.
  • Kimonos - een teppanyaki restaurant waar u kunt genieten van heerlijke Aziatische gerechten terwijl u kijkt hoe de chef-kok het eten voor u bereidt.
  • The Reef Terrace - geniet van een heerlijk ontbijtbuffet of een diner met uitzicht op de prachtige tuinen van het resort.


Faciliteiten:

  • Het grootste zwembadcomplex in Jamaica met 105 zwembaden, waaronder swim-up bars en watervallen.
  • Een hot tub met uitzicht op de Caribische Zee.
  • Red Lane Spa - een wellnesscentrum met een breed scala aan behandelingen en massages.
  • Een fitnesscentrum met moderne apparatuur en een adembenemend uitzicht op de oceaan.


Activiteiten:

  • Duiken - het resort biedt gratis duiken voor gecertificeerde duikers, evenals een PADI-duikcentrum voor beginners.
  • Watersporten - probeer waterskiën, kajakken, windsurfen en snorkelen in de turquoise wateren van de Caribische Zee.
  • Golf - het resort beschikt over een eigen 18-holes golfbaan met uitzicht op de bergen en de oceaan.
  • Excursies - verken de omliggende regio met excursies zoals watervallen beklimmen, ziplining, paardrijden en het bezoeken van historische bezienswaardigheden.


Andere faciliteiten:

  • Kamers en suites - het resort beschikt over 529 kamers en suites, allemaal prachtig ingericht en voorzien van moderne voorzieningen.
  • Strandclub - de nieuwe Ochi Beach Club biedt dag- en avondentertainment, inclusief feesten, livemuziek en een chique lounge op het terras.
  • Huwelijksreizen - het resort biedt verschillende huwelijksreispakketten, waaronder romantische diners op het strand, kamerupgrades en massages voor koppels.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...