Amarterra Villas Bali Nusa Dua - luxe en rust in het paradijs

Bali, de parel van Indonesië, is een eiland dat volgens de legende gezegend is met de aanraking van de goden. Deze goddelijke aanraking is duidelijk zichtbaar in de betoverende schoonheid van het eiland. In het zuidelijkste puntje van dit paradijselijke eiland ligt het schiereiland Bukit Badung, omringd door witte zandstranden en een azuurblauwe zee. Hier, te midden van de mystieke tempels en weelderige rijstvelden, vindt u een oase van luxe en rust: Amarterra Villas Bali Nusa Dua.

Amarterra Villas Bali Nusa Dua is een verzameling van 42 privévilla's met zwembad, ontworpen om gasten te helpen opladen en opnieuw te verbinden. De Balinese cultuur is de levensader van dit resort, met traditionele architectuur die invloeden van het 13e-eeuwse Majapahit-koninkrijk laat zien. Elke villa heeft een doordachte integratie van binnen- en buitenleven, met een privézwembad, gedetailleerde meubels en royale leefruimtes om een rustgevende ontsnapping te creëren.

De villa's zijn ontworpen volgens traditionele Balinese architectuur met aarde (de basis van het leven) en water (de voeding van het leven) als kernelementen. Gecombineerd met 21e-eeuwse technologie en comfort biedt het weelde in een wonderschone omgeving.

Amarterra Villas Bali Nusa Dua is meer dan alleen een plek om te verblijven; het is een ervaring. Bij aankomst wordt u begroet door de rustgevende geluiden van de natuur en de warme Balinese gastvrijheid. Uw villa, een heiligdom van rust en sereniteit, wacht op u met een privézwembad, een zorgvuldig ingerichte slaapkamer en een marmeren badkamer. De villa's, variërend in grootte van 200m² tot grotere opties, zijn perfect voor diegenen die op zoek zijn naar privacy en luxe.

Het resort biedt een unieke culinaire ervaring met zijn restaurant Terra Terrace. De getalenteerde chef-kok heeft een keuken ontwikkeld op basis van rijke Balinese specialiteiten in combinatie met authentieke Indonesische gerechten en andere moderne gerechten. Voor een romantisch diner biedt het restaurant een menu van 5 gerechten geserveerd op de versierde tafel met geurende kaarsen en een mooie bloem in het midden. U kunt ervoor kiezen om te worden geserveerd in uw villa of aan de rand van het grote zwembad.

Amarterra is niet alleen een plekvoor rust en ontspanning, maar ook voor verjonging. De Spa Amarterra biedt een scala aan behandelingen en therapieën die zijn ontworpen om lichaam en geest te kalmeren. Elke behandeling is een ervaring op zich, beginnend met een voetenbad van kokosmelk of een massage naar keuze en eindigend met een Balinees ritueel op basis van hot stones.

Daarnaast is er de Beach Club, op slechts een paar minuten lopen van uw villa. Dit is de perfecte plek om te genieten van het exotische Mengiat-strand. Bewonder een prachtige zonsondergang of geniet van de zeebries en het uitzicht op de witte zandstranden van Nusa Dua.

Amarterra Villas Bali Nusa Dua is ideaal gelegen voor het verkennen van het eiland Bali. Het resort ligt op ongeveer 40 kilometer ten zuiden van Denpasar, de hoofdstad van Bali. Het eiland Bali staat nog steeds gelijk aan charme en schoonheid. Dit kleine paradijs brengt alle essentiële elementen voor een geslaagde vakantie samen: prachtige stranden, wonderbaarlijke bergen, terrasvormige rijstvelden, levendige en authentieke cultuur en de vriendelijkheid van de mensen.

In de buurt van het resort kunt u het natuurwonder Water Blow bezoeken, waar de golven woest op de stenen botsen en het water omhoog spuit. U kunt ook genieten van een traditioneel Balinees maal in de privacy van uw villa of als ochtendritueel een duik nemen in uw eigen zwembad.

Amarterra Villas Bali Nusa Dua biedt een unieke en onvergetelijke ervaring. Het is een plek waar u kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en kunt genieten van de rust en schoonheid van Bali. Of u nu op zoek bent naar een romantisch uitje, een familievakantie of een solo-avontuur, Amarterra Villas Bali Nusa Dua is de perfecte keuze voor een onvergetelijke vakantie.

Ervaar de magie van Bali in Amarterra Villas Bali Nusa Dua, waar de goden zeker hun aanraking hebben achtergelaten.

  • Villa s: Amarterra biedt een selectie van luxueuze privévilla's, elk met een privézwembad, een zorgvuldig ingerichte slaapkamer en een marmeren badkamer. De villa's zijn ontworpen volgens traditionele Balinese architectuur en uitgerust met moderne voorzieningen voor optimaal comfort.

  • Terra Terrace Restaurant: Dit is het hoofdrestaurant van het resort, waar gasten kunnen genieten van een mix van Balinese specialiteiten, authentieke Indonesische gerechten en moderne keuken. Het restaurant biedt ook een romantisch diner met een menu van 5 gerechten, geserveerd op een versierde tafel met geurende kaarsen.

  • Spa Amarterra: Een wellnesscentrum dat een scala aan behandelingen en therapieën biedt, ontworpen om lichaam en geest te kalmeren. Elke behandeling begint met een voetenbad van kokosmelk of een massage naar keuze en eindigt met een Balinees ritueel op basis van hot stones.

  • Beach Club: Gelegen op slechts een paar minuten lopen van de villa's, is de Beach Club de perfecte plek om te genieten van het exotische Mengiat-strand. Hier kunnen gasten een prachtige zonsondergang bewonderen of genieten van de zeebries en het uitzicht op de witte zandstranden van Nusa Dua.

  • Fitnesscentrum: Voor degenen die tijdens hun vakantie actief willen blijven, biedt Amarterra een volledig uitgerust fitnesscentrum.

  • Gratis high-speed internet: Gasten hebben toegang tot gratis high-speed internet in hun villa's en in de gemeenschappelijke ruimtes van het resort.

  • Service op aanvraag: Amarterra biedt een service op aanvraag, waarbij gasten speciale verzoeken kunnen doen om hun verblijf nog aangenamer te maken.

  • Digitale incheckservice: Voor het gemak van de gasten biedt Amarterra een digitale incheckservice, waardoor het incheckproces soepel en efficiënt verloopt.

  • Privézwembaden: Elke villa heeft een privézwembad, waar gasten kunnen ontspannen en genieten van de rustige omgeving.

  • Ligstoelen: Bij het privézwembad zijn comfortabele ligstoelen beschikbaar, ideaal voor zonnebaden of gewoon ontspannen met een goed boek.

  • Bubbelbad: Sommige villa's hebben ook een bubbelbad, voor een extra vleugje luxe en ontspanning.

  • Binnen- en buitendouches: De villa's zijn uitgerust met zowel binnen- als buitendouches, zodat gasten kunnen genieten van een verfrissende douche onder de open lucht.

  • Minibar: De minibar in de villa's wordt dagelijks aangevuld (met uitzondering van de champagne), zodat gasten altijd toegang hebben tot verfrissende drankjes.

  • Thee- enkoffiefaciliteiten: Voor de koffie- en theeliefhebbers zijn er in de villa's thee- en koffiefaciliteiten beschikbaar.

  • LCD-tv s: Elke villa is uitgerust met een 32' LCD-tv met satellietzenders en een DVD-speler voor entertainment.

  • Telefoon: Voor het gemak van de gasten is er in elke villa een telefoon aanwezig.

  • Individueel regelbare airconditioning: Om het comfort van de gasten te garanderen, is elke villa uitgerust met individueel regelbare airconditioning.

  • Kluis: Voor de veiligheid van de gasten is er in elke villa een kluis aanwezig.

  • Strijkijzer en strijkplank: Voor degenen die tijdens hun vakantie netjes willen blijven, zijn er in de villa's een strijkijzer en strijkplank beschikbaar.

  • Eetkamer: Elke villa heeft een eetkamer waar gasten in alle rust kunnen genieten van hun maaltijden.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...