Prachtig Indonesisch resort Amarterra Villas Bali Nusa Dua

Amarterra Villas Bali Nusa Dua ligt in Indonesië, op Bali, en is een luxe resort-achtige accommodatie klaar voor liefhebbers van exotisme. Diep in het hart van het Bali Tourism Development Corporation-complex, het BTDC, in Nusa Dua, aan de idyllische zuidkust van Bali, is het landgoed nieuw afgewerkt en richt zich vooral op menselijke ontspanning. Het omvat in totaal 39 villa's, één, twee of drie slaapkamers, elk uniek ingericht en ontworpen om te dienen als de beste ontspanningsplek die u kunt vinden. Gegarneerd met ingewikkelde meubels, rijk gestructureerde materialen en kleurrijke accenten, het interieur is extravagant aangenaam en stijlvol.
In termen van schenkingen zijn de villa's uitgerust met open loungeruimtes, privézwembaden, gazebo, luxe badkamers en ultramoderne entertainmentsystemen. In feite combineert het resort alle bovengenoemde elementen met typische Balinese elementen, dus wat naar voren komt is een oogverblindende weergave van traditionalisme en rust. Pascal Bellon, de manager van het resort, beschrijft het als een „gedenkwaardig toevluchtsoord van villa's op het hemelse Bali die een ongekend niveau van privacy, vijfsterrengastvrijheid en een gevoel van sereniteit bieden. Het resort is geïnspireerd op het dagelijkse leven van een traditioneel Balinees dorp.”
Bovendien is het complex prachtig gegarneerd met exotische kenmerken, weelderige tuinen en privézwembaden. Zelfs de locatie is heel mooi, op een steenworp afstand van de ongerepte witte zandstranden van Nusa Dua, met duidelijke toegang tot het belangrijkste congrescentrum van Bali. De duizelingwekkende Amarterra dankt zijn naam aan de woorden „Amarta”, wat „water” betekent. En „Terra” betekent aarde. De nominatie legt duidelijk uit hoe de elementen met elkaar combineren en gasten, van vakantietoeristen tot pasgetrouwden, veel ontspanning en stilte bieden. De architectuur van de plaats zelf is geïnspireerd op het 13e-eeuwse Majapahit-koninkrijk. Maak je geen zorgen, de plaats heeft ook een boetiekwinkel, vergaderzaal, galerij, buitenzwembad, gymzaal en strandclub.

JW Marriott Hotels opent in Berlijn tweede luxe hotel In de kijker

JW Marriott, onderdeel van Marriott Bonvoy's wereldwijde portfolio van 30 hotelmerken, onthult zijn tweede hotel in Duitsland met de opening va...