Carmel charme Resort - luxe toevluchtsoord aan het strand in Brazilië

Het Carmel Charme Resort, gelegen te midden van betoverende zandduinen, wuivende palmbomen en weelderige schoonheid, is de ideale bestemming voor een onvergetelijk verblijf in Brazilië. Dit luxueuze resort, gelegen naast het prachtige Barro Predo-strand in Aquiraz, biedt een perfecte combinatie van stijlvolle interieurs, tropische accenten en ultramoderne faciliteiten.

Met een keuze uit 35 luxe accommodaties, verdeeld over zes verschillende categorieën, is er voor elk wat wils. Van sfeervolle bungalows tot superieure, deluxe of senior suites en twee soorten duplex-appartementen, elke kamer of suite biedt een uniek uitzicht op de zee en een moeiteloze verfijning. Gasten kunnen genieten van kingsize bedden, een 42 inch lcd-televisie en de bungalows verwennen zelfs met een privézwembad.

Het privéstrand van het resort nodigt uit tot ontspanning en biedt de mogelijkheid voor ontspannen wandelingen langs de kustlijn. Het Carmel Charme Resort beschikt ook over een panoramisch zwembad, omringd door weelderige tropische tuinen, waar gasten kunnen genieten van verfrissende duik. Daarnaast biedt het resort een prachtige spa & sauna, een natte bar, een overdekte tennisbaan, een fitnesscentrum en een speelkamer om gasten te vermaken tijdens hun verblijf.

Het culinaire aanbod in het resort is absoluut fantastisch. Begin de dag goed met een tropisch ontbijtbuffet, gevuld met verse vruchten en typische Noordoost-Braziliaanse specialiteiten, geserveerd in het restaurant. Laat uw smaakpapillen verwennen met een authentieke culinaire ervaring.

Het Carmel Charme Resort biedt een unieke mix van luxe, natuurlijke schoonheid en warme gastvrijheid. Of u nu op zoek bent naar ontspanning, avontuur of verwennerij, dit resort is de perfecte plek om te genieten van de prachtige omgeving van het Barro Predo-strand en een onvergetelijke ervaring in Brazilië.

Het Carmel Charme Resort is niet alleen een toevluchtsoord van luxe en comfort, maar ook een plek waar natuurlijke schoonheid en warme gastvrijheid samenkomen. Omgeven door betoverende zandduinen, weelderige palmbomen en de adembenemende omgeving van het Barro Predo-strand in Aquiraz, Brazilië, biedt dit resort een onvergetelijke ervaring voor iedere gast.

Met 35 luxe accommodaties om uit te kiezen, is er voor elk wat wils. Of je nu kiest voor een sfeervolle bungalow, een elegante suite of een ruim duplex-appartement, elk verblijf biedt een uniek uitzicht op de zee en combineert moeiteloos verfijning met comfort. De kamers zijn voorzien van kingsize bedden, een 42 inch lcd-televisie en de bungalows hebben zelfs een eigen privézwembad, wat zorgt voor een ultieme ontspanningservaring.

Het resort biedt een scala aan faciliteiten om gasten te vermaken en te laten genieten van hun verblijf. Neem een verfrissende duik in het panoramische zwembad, omringd door weelderige tropische tuinen, of ontspan in de prachtige spa & sauna. Voor de sportliefhebbers is er een overdekte tennisbaan en een fitnesscentrum, terwijl de speelkamer vermaak biedt voor jong en oud.

Het culinaire aanbod van het Carmel Charme Resort is simpelweg uitstekend. Begin de dag met een uitgebreid tropisch ontbijtbuffet, waar verse vruchten en typisch Noordoost-Braziliaanse specialiteiten worden geserveerd. Laat je smaakpapillen verwennen met de heerlijke gerechten die dagelijks in het restaurant worden bereid.

Of je nu op zoek bent naar ontspanning, avontuur of verwennerij, het Carmel Charme Resort biedt het allemaal. Geniet van de prachtige natuurlijke omgeving, maak ontspannende wandelingen op het privéstrand en laat jezelf onderdompelen in de warme gastvrijheid van het resort. Hier vind je de perfecte balans tussen luxe, comfort en de betoverende schoonheid van Brazilië.

  • Accommodatie:

    • Het Carmel Charme Resort biedt 35 luxe accommodaties, verdeeld over verschillende categorieën.
    • Gasten kunnen kiezen uit bungalows, superieure, deluxe of senior suites en twee soorten duplex-appartementen.
    • Elke kamer of suite biedt een uniek uitzicht op zee en is uitgerust met kingsize bedden en een 42 inch lcd-televisie.
    • De bungalows hebben zelfs een eigen privézwembad voor ultieme ontspanning.
  • Restaurants en bars:

    • Het resort beschikt over een restaurant waar dagelijks een tropisch ontbijtbuffet wordt geserveerd, met verse vruchten en typisch Noordoost-Braziliaanse specialiteiten.
    • Gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten bereid met verse ingrediënten en lokale smaken.
    • De bar biedt een scala aan verfrissende drankjes en cocktails om van te genieten tijdens het ontspannen bij het zwembad of op het strand.
  • Faciliteiten:

    • Het Carmel Charme Resort beschikt over een panoramisch zwembad, omringd door weelderige tropische tuinen, waar gasten kunnen genieten van een verfrissende duik.
    • Een prachtige spa & sauna biedt ontspanning en verjonging met een scala aan behandelingen en massages.
    • Het resort heeft ook een overdekte tennisbaan, een fitnesscentrum en een speelkamer voor entertainment en sportieve activiteiten.
  • Strand en natuur:

    • Het resort is gelegen naast het prachtige Barro Predo-strand, waar gasten kunnen genieten van ontspannende wandelingen langs de kustlijn en zonnebaden op het zachte zand.
    • Het omliggende gebied biedt een overvloed aan natuurlijke schoonheid, waaronder betoverende zandduinen en weelderige palmbomen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...