Wiltcher s Hotel Brussel - een icoon van luxe en elegantie

Het Wiltcher'sHotel in Brussel is meer dan alleen een plek om te verblijven; het is een icoon van luxe, elegantie en superieure service. Gelegen in de meest exclusieve wijk van Brussel, aan de prestigieuze Louizalaan, nodigt de Wiltcher'su uit om de hartslag van de stad te voelen. Dit hotel is een unieke mix van verfijning, geschiedenis en warmte, waardoor het de ideale plek is voor een typisch Belgische ervaring.

Een Legendarisch Hotel
 

Het Wiltcher'sHotel is een van de weinige hotels die zich een 'Steigenberger Icon' mogen noemen. Dit betekent dat het hotel niet alleen voldoet aan de hoge standaarden van de Steigenberger Hotel Group, maar dat het ook een rijke geschiedenis en een sterke verbinding met de lokale cultuur heeft. Het Wiltcher'sHotel is een legendarisch hotel dat al meer dan een eeuw gasten verwelkomt en hen een onvergetelijke ervaring biedt.

Luxueuze en Elegante Kamers
 

Het Wiltcher'sHotel biedt een verscheidenheid aan kamers en suites, elk ontworpen om een gevoel van luxe en comfort te bieden. Van de Superior kamers tot de Royal Suite, elke kamer is ingericht met fijn houten meubilair en voorzien van moderne gemakken zoals individueel regelbare airconditioning, een groot bureau, satelliettelevisie, een kluis op de kamer, een minibar en gratis WiFi. Bovendien beschikt u over een eigen strijkijzer en strijkplank. De comfortabele badkamers zijn uitgerust met een bad, een douche, een haardroger en een make-upspiegel.

De Deluxe kamers bieden alle luxe van de Superior kamers en kunnen ook worden gereserveerd met een tweepersoonsbed of twee aparte bedden. In de Deluxe kamers kunt u ook een Nespresso koffiemachine, een oplaadstation voor uw smartphone en een tweede telefoon verwachten.

Voor gasten die op zoek zijn naar een beetje extra ruimte en luxe, biedt het Wiltcher'sHotel de Junior Suites. Deze ruim opgezette suites hebben naast de vele voorzieningen van de Deluxe kamers een apart woongedeelte om te werken.

De Duplex Suite, met gescheiden woon- en slaapgedeelten over twee verdiepingen met ingangen op twee verdiepingen, biedt 90m² ruimte voor u en uw gasten. De Duplex Suite biedt maximaal comfort en beschikt over individueel regelbare airconditioning, een kingsize bed, een badkamer met douche en bad en een gastentoilet, evenals de voorzieningen van de vorige kamers.

De Executive Suite, met een aparte woon- en slaapkamer en een groot bureau, is ideaal voor gasten die belangrijke afspraken hebben.

Voor bijzonder hoge eisen heeft het Wiltcher'sHotel de Presidentiële Suite klaarstaan. De Presidentiële Suite biedt 130-140m² ruimte met aparte woon en vergaderruimten voor maximaal 8 personen en een kleine keuken.

Voor de ultieme luxe ervaring is er de Royal Suite. Deze suite verwelkomt u op 235m² met een vergaderruimte voor maximaal 12 personen, een kantoor met een groot bureau en een woonkamer met een open haard, evenals een kitchenette en een gastentoilet. De badkamer is uitgerust met een whirlpool en een stoomdouche, waardoor het een ware oase van welzijn is.

Uitstekende Faciliteiten
 

Het Wiltcher'sHotel biedt een breed scala aan faciliteiten om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Het hotel biedt gratis WiFi, een bar, een conferentieruimte, een fitnessruimte, een restaurant, 24-uurs roomservice, een spa- en wellnesscentrum en een zwembad. Het hotel is een rookvrij hotel en heeft een centrale ligging, waardoor het gemakkelijk is om de stad te verkennen.

Voor degenen die op zoek zijn naar een plek om een conferentie of evenement te houden, biedt het Wiltcher'sHotel conferentiezalen die u zullen overtuigen. Het hotel zal graag een passend aanbod voor u voorbereiden.

Na een lange dag van sightseeing of vergaderingen kunt u ontspannen in het spa- en wellnesscentrum van het hotel. Ontsnap aan de dagelijkse stress en geniet van de rust en ontspanning die het spa- en wellnesscentrum te bieden heeft.

Laat u culinair verwennen in de restaurants en bars van het hotel. Of u nu op zoek bent naar een snelle snack of een uitgebreid diner, de restaurants en bars van het hotel bieden een breed scala aan culinaire opties om aan uw behoeften te voldoen.

Een Onvergetelijke Ervaring
 

Het Wiltcher'sHotel is niet alleen een plek om te verblijven, het is een ervaring. Van het moment dat u aankomt tot het moment dat u vertrekt, zult u de passie en compromisloze vijfsterren superieure diensten van het Wiltcher'sHotel ervaren. De ongeëvenaarde aandacht voor detail zorgt voor een soepel en comfortabel verblijf, met de hoogste graad van verwennerij die u ooit heeft gedroomd in een van de luxueuze en elegante kamers van het hotel.

Of u nu op zakenreis bent of op vakantie, het Wiltcher'sHotel biedt een unieke en onvergetelijke ervaring. Met zijn rijke geschiedenis, superieure service en luxueuze accommodaties, is het Wiltcher'sHotel de ideale plek voor een typisch Belgische ervaring.

Als u op zoek bent naar meer informatie of als u een reservering wilt maken bij het Wiltcher'sHotel in Brussel, dan kunt u het hotel bereiken via verschillende kanalen. Het hotel is gevestigd op 71, Avenue Louise / Louizalaan 71, 1050 Brussel, België. U kunt telefonisch contact opnemen met het hotel op het nummer 02/542.42.42. Als u liever een e-mail stuurt, kunt u uw vragen of reserveringsverzoeken sturen naar reservations.brussels@steigenberger.com.

Het is altijd een goed idee om rechtstreeks contact op te nemen met het hotel voor de meest actuele informatie en beschikbaarheid. Het toegewijde personeel van het Wiltcher'sHotel staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het plannen van uw verblijf. Of u nu op zakenreis bent of op vakantie, het Wiltcher'sHotel zorgt ervoor dat uw ervaring onvergetelijk wordt.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...