Kanuhura Resort luxe en rust op het afgelegen Lhaviyani-atol in de Malediven

Ontdek het Kanuhura Resort, een prachtige vakantiebestemming in de iconische Malediven-archipel. Gelegen op het afgelegen Lhaviyani-atol, ten noordoosten van de Malediven in de Indische Oceaan, biedt dit resort een onvergetelijke ervaring in het hart van dit paradijs. Met slechts 40 minuten vliegen per watervliegtuig vanaf Malé en de internationale luchthaven, is Kanuhura de ideale plek voor reizigers die op zoek zijn naar rust en ontspanning in een stijlvolle en moderne omgeving.

Dit 5-sterrenresort beschikt over 100 kamers op deze exotische locatie. De receptie bevindt zich aan de westkant van het eiland en wordt omringd door een bar, een bekroonde spa, twee restaurants en een groot, vrijgevormd zoetwaterzwembad. Aan het noordelijke uiteinde vindt u een nachtclub, een restaurant aan de kust en een watersportcentrum.

De belangrijkste trekpleisters van het resort zijn de Beach Villas, verspreid over de stranden van het eiland, met directe toegang tot het turquoise water van de Indische Oceaan en prachtige witte zandstranden. Daarnaast zijn er Water Villas en Grand Water Villas, gelegen boven de lagune en bereikbaar via een verhoogd houten pad vanaf de oostelijke oever.

Elke villa heeft een eigen veranda met houten treden die toegang geven tot het water, en een royale badkamer met buitendouche en vrijstaand bad. Natuurlijke materialen en zee-geïnspireerde arrangementen vormen de basis van het rustige interieur, met plafondhoge ramen en houten schuifdeuren die uitkomen op een privéterras met adembenemend uitzicht op het strand en de azuurblauwe wateren van de Indische Oceaan.

De unieke sfeer van het resort wordt benadrukt door houten omlijstingen, gelijkvloerse luiken en rieten daken die de hoofdgebouwen omringen. Het zwembad, met Japanse bruggetjes en uitzicht op de lagune en het strand, vormt het hart van het resort. Verfijnde materialen, zoals keramiek uit Sri Lanka, textiel uit Indonesië, leisteen uit India, meubels uit de Filipijnen en China en hardhout uit Maleisië, dragen bij aan de luxe uitstraling.

De natuurlijke schoonheid van de omgeving zorgt voor een rustige sfeer, waar gasten kunnen genieten van het ultieme 'op blote voeten leven' en diverse culinaire ervaringen. Kanuhura Resort is de perfecte bestemming voor een onvergetelijke vakantie op de Malediven.

Het resort Kanuhura Resort Luxe

• Beach Villas: De luxueuze Beach Villas liggen verspreid over de stranden van het eiland en bieden directe toegang tot de verleidelijke turquoise wateren van de Indische Oceaan en de prachtige witte zandstranden. Elke villa heeft een eigen veranda, royale badkamer met buitendouche en een vrijstaand bad.

• Water Villas en Grand Water Villas: Deze exclusieve villa's liggen boven de lagune en zijn bereikbaar via een verhoogd houten pad. Ze beschikken over een eigen veranda met houten trappen die directe toegang geven tot het water en een adembenemend uitzicht op de oceaan.

• Botanica: Dit verfijnde restaurant biedt een unieke culinaire ervaring met een focus op verse, biologische en lokaal geteelde ingrediënten. Geniet van de natuurlijke smaken van de Malediven in een elegante en rustige omgeving.

• A Mano: Dit restaurant aan het strand biedt een ontspannen en informele eetervaring. Geniet van een breed scala aan internationale gerechten, van verse zeevruchten tot Aziatische en westerse favorieten, terwijl u geniet van het prachtige uitzicht op de oceaan.

• Cowry Club: De Cowry Club is de perfecte plek om te ontspannen met een verfrissende cocktail of een glas wijn. Deze stijlvolle bar ligt naast het zwembad en biedt een panoramisch uitzicht op de lagune en het strand.

• Bekroonde spa: Trakteer uzelf op een verkwikkende behandeling in de bekroonde spa van Kanuhura Resort. Kies uit een breed scala aan massages, lichaamsbehandelingen en schoonheidsbehandelingen, allemaal ontworpen om lichaam en geest te revitaliseren.

• Watersportcentrum: Profiteer van het uitgebreide aanbod aan watersporten en activiteiten die het resort te bieden heeft, zoals duiken, snorkelen, windsurfen en kajakken. Het professionele team van instructeurs staat klaar om u te helpen het beste uit uw tijd op het water te halen.

• Nachtleven: Het noordelijke puntje van het eiland biedt een levendige nachtclub, waar u kunt dansen op de nieuwste hits en genieten van een verfrissend drankje terwijl u kijkt naar de sterrenhemel boven de Indische Oceaan.

• Fitness- en yogafaciliteiten: Houd u in vorm tijdens uw verblijf op het Kanuhura Resort met behulp van de ultramoderne fitnessfaciliteiten en deel te nemen aan de yogalessen die worden aangeboden. Zo blijft u ook tijdens uw vakantie actief en ontspannen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...