InterContinental Hotels & Resorts onthult samenwerking met kunstenaar Claire Luxton

InterContinental Hotels & Resorts onthult samenwerking met kunstenaar Claire Luxton

InterContinental Hotels & Resorts, onderdeel van IHG Hotels & Resorts Luxury and Lifestyle Collection, heeft samengewerkt met de veelgeprezen Britse kunstenaar Claire Luxton om een reeks volledig meeslepende ervaringen te onthullen op InterContinental London Park Lane, InterContinental New York Barclay& nbsp; en InterContinental Dubai Festival City.

Nu boekbaar tot half juli, vieren de ervaringen de vreugde van wereldsheid en de schoonheid van wereldwijde reizen, zoals verteld door een Claire Luxton-lens. De Claire Luxton Experience in InterContinental helden limited edition suites die zijn ontworpen en samengesteld door de kunstenaar om haar interpretatie van InterContinental Hotels & Resorts weer te geven.

Op basis van haar persoonlijke reizen en inspiraties brengt Luxton het merk tot leven door de natuurlijke flora en fauna signatuur van haar kunstwerken in combinatie met een scala aan zintuiglijke ervaringen, waaronder een getekend bad, een samengestelde minibar en soundscape.

Elk detail en kameraccent in de suites is getransformeerd om de stijl van de kunstenaar te weerspiegelen met functies zoals op maat gemaakte kunstwerken, zachte meubels en oversized Great Purple Emperor en Emerald Swallowtail-geïnspireerde vlinders - die aan plafonds zijn opgehangen - die vertegenwoordigen InterContinental hotels in respectievelijk Japan en Zuidoost-Azië. Een getekende badervaring met een samengestelde soundscape, aroma's en bloemen - inclusief bootorchideeën als knipoog naar de meer dan 50 InterContinental hotels in heel China - verbetert het verblijf voor gasten.

Extra ontdekkingen in de suites zijn onder meer een minibar met gevarieerde drankjes en snacks van InterContinentale bestemmingen zoals Brazilië en Frankrijk, plus een speciale afspeellijst en salontafelboeken die de reizen van Luxton weerspiegelen. Claire Luxton zei: „Ik vind het geweldig om weer samen te werken met InterContinental Hotels & Resorts en het verhaal van wereldsheid van het merk te interpreteren.

Wereldwijde reizen inspireert mijn werk, en ik hoop dat het doorschijnt in elk detail van de samenwerking, van de foyer bloemen en de aangepaste sjaals van het hotelteam tot de getrokken badervaring en de kunstwerken zelf. Elke bloem en elk dier binnen mijn werk voor InterContinental weerspiegelt een hotel of resort uit zijn verleden, heden of toekomst. Bij het samenstellen van het ontwerp van deze suites en ervaringen probeerde ik het delicate evenwicht tussen mens en natuur te verkennen terwijl ik de magie van reislust vierde. ” Luxton heeft ook haar aanraking gebracht met andere delen van de hotels: deze samenwerking met Claire Luxton bouwt voort op de viering van het 75-jarig jubileum van het merk.

In december creëerde Claire Luxton een installatie die werd geprojecteerd op de gevel van InterContinental London Park Lane. Het kunstwerk verbeeldde de wereldwijde reis van het baanbrekende luxe hotelmerk - van motieven met een blauwe en gele ara, die het eerste InterContinental hotel in Belém, Brazilië, vertegenwoordigt tot de mediterrane Molukken, die het groeiende portfolio van het merk in Italië belichtte met InterContinental Rome Ambasciatori Palace staat klaar om later dit jaar te openen. Tom Rowntree, Vice President Global Marketing for Luxury Brands bij IHG Hotels & Resorts, merkte op: „InterContinental Hotels & Resorts verrukt wereldse reizigers door al meer dan 75 jaar luxe ervaringen naar alle uithoeken van de wereld te brengen.

Terwijl we ons ethos van ontdekking en moderne luxe opnieuw definiëren, zijn we verheugd om zowel bezoekers als de lokale bevolking te verwelkomen met een frisse benadering van de gastervaring, te beginnen met onze samenwerking met Claire Luxton. Ze maakt gebruik van haar eigen wereldwijde reizen om haar interpretatie van het rijke erfgoed en de pioniersgeest van het merk te informeren en te inspireren.

Het resultaat is een unieke ontdekkingservaring die de schoonheid en energie van de verre bestemmingen van InterContinental vastlegt. ” De Claire Luxton Experience zal tot half juli 2022 beschikbaar zijn op InterContinental London Park Lane, InterContinental New York Barclay en InterContinental Dubai Festival City.

Reserveringen worden nu gemaakt bij InterContinental London Park Lane en InterContinental New York Barclay, met mogelijkheden om punten te boeken of te verdienen via het nieuwe IHG One Rewards-programma, met InterContinental Dubai Festival City binnenkort.

>>> klik hier voor meer informatie over InterContinental London Park Lane <<<
>>> klik hier voor meer informatie over InterContinental New York Barclay <<<