Janu - harmonie en verbinding - het nieuwe hotelmerk van Aman

Janu, het zustermerk van Aman, verwelkomt gasten in een wereld waar harmonie en verbinding centraal staan. Met drie aankomende hotels die al in aanbouw zijn - Montenegro (2022), Al Ula in Saoedi-Arabië (2022) en Tokio (2022) - en een pijplijn van toekomstige hotels, is Janu klaar om een unieke hotelervaring te bieden.

Terwijl Aman bekendstaat om zijn rust en sereniteit, belichaamt Janu de ziel van het merk. Waar Aman een heiligdom is, staat Janu voor verbondenheid. Terwijl Aman een toevluchtsoord biedt, biedt Janu een energieke sfeer voor diegenen die op zoek zijn naar een groter doel en innerlijke tevredenheid.

Janu deelt het DNA van zijn legendarische oudere zus, maar volgt een complementair pad. Het legt de nadruk op echte menselijke interactie, speelse expressie en sociaal welzijn. Janu creëert omgevingen die een doelgerichte verbinding bevorderen, waar hoofd en hart in balans worden gebracht en creatieve expressie wordt aangemoedigd.

In de hedendaagse drukte van het moderne leven is het vinden van balans een uitdaging. Het streven naar tijd, het jongleren van dagelijkse taken en het zoeken naar geestelijke en lichamelijke gezondheid hebben de kunst van het ontspannen verwaarloosd.

Janu omarmt de dualiteit van het leven - dag en nacht, werken en spelen, yin en yang. Het brengt harmonie door het dynamische evenwicht van tegenstellingen. Als reactie op de digitale wereld wil Janu als nieuw hotelmerk een ziel creëren en menselijke interactie opnieuw tot leven brengen.

Met de lancering van drie aankomende hotels - Montenegro (2022), Al Ula in Saoedi-Arabië (2022) en Tokio (2022) - en een focus op servicewoningen, waar gasten de Janu-levensstijl volledig kunnen omarmen, zet Janu zich in om de hotelindustrie naar nieuwe hoogten te brengen. Het is een totaaloplossing voor de behoeften van de moderne wereldwijde reiziger, die verlangt naar een diepere verbinding en een authentieke ervaring.

Bij Janu draait het allemaal om het herontdekken van de ziel, het omarmen van harmonie en het vinden van balans in het leven. Bereid je voor op een nieuwe hotelervaring die je uitnodigt om jezelf opnieuw te verbinden en te genieten van de essentie van het menselijk bestaan.

Met zijn lancering in Montenegro (2022), Al Ula in Saoedi-Arabië (2022) en Tokio (2022), presenteert Janu een nieuw hoofdstuk in de hotelindustrie. Het merk staat klaar om gasten te verwelkomen in een reeks van uitzonderlijke faciliteiten en ervaringen:

Restaurants:

  • The Soulful Dining: Geniet van culinaire hoogstandjes met een focus op lokale en seizoensgebonden ingrediënten. Ontdek unieke smaken en proef de rijkdom van de lokale keuken.
  • The Vibrant Lounge: Een levendige en sociale ruimte waar gasten kunnen ontspannen en samenkomen onder het genot van heerlijke hapjes, verfrissende drankjes en live-entertainment.


Bars:

  • The Zen Bar: Een oase van rust en sereniteit waar gasten kunnen genieten van een breed scala aan ambachtelijke cocktails, premium sterke dranken en een uitgelezen selectie wijnen.
  • The Rooftop Terrace: Geniet van een adembenemend uitzicht op de skyline terwijl je ontspant met een verfrissend drankje en goed gezelschap.


Accommodatie:

  • Deluxe Kamers: Ruime kamers met eigentijds design en luxe voorzieningen om een comfortabel verblijf te garanderen.
  • Suites: Luxueuze suites met aparte woonruimtes, privébalkons en adembenemende uitzichten op de omgeving.


Wellness en Ontspanning:

  • Janu Spa: Een toevluchtsoord van rust en vernieuwing, waar gasten kunnen genieten van een scala aan verjongende behandelingen en massages geïnspireerd door oude tradities en moderne wellnessmethoden.
  • Fitnesscentrum: Voor de actieve reizigers is er een goed uitgeruste fitnessruimte met ultramoderne apparatuur om aan de fitnessbehoeften te voldoen.


Extra faciliteiten:

  • Conferentiezalen: Voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen zijn er goed uitgeruste conferentiezalen met professionele diensten en technologische ondersteuning.
  • Zwembaden: Ontspan en verfris jezelf in de weelderige zwembaden, omringd door weidse uitzichten op het landschap.


Bij Janu draait alles om het creëren van een harmonieuze en verbindende ervaring voor gasten. Het merk streeft ernaar om een omgeving te bieden waarin lichaam en geest in evenwicht zijn, en waar creatieve expressie en menselijke interactie worden gestimuleerd. Of het nu gaat om een ontspannen vakantie, een romantisch uitje of een zakelijke bijeenkomst, Janu zorgt voor een onvergetelijk verblijf dat voldoet aan de behoeften en verlangens van elke gast.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...