Vrijdag - 27 Jan 2023

Aanmelden

Natra Bintan is het eerste conceptresort van Tribute Portfolio

Natra Bintan is het eerste conceptresort van Tribute Portfolio

Natra Bintan is een spectaculair tentenconceptresort onlangs geopend door het nieuwste collectiemerk van Marriott International, Tribute Portfolio. Het nieuwe resort ligt op het eiland Bintan in de prachtige Riau-archipel van Indonesië en beschikt over 100 tenten met eigen patio's en tuinen, regenwouddouches en diverse andere luxe voorzieningen verspreid in het weelderige tropische groen van het eiland.

De Crystal Lagoon, de grootste kunstmatige zeewaterlagune van Zuidoost-Azië, herbergt het resort Natra Bintan, zodat gasten kunnen genieten van talloze watersporten en leuke activiteiten, van boottochten met bumperboten tot waterglijbanen en wakeboarden. Er zijn ook ATV's om te rijden, paden om te wandelen en privémangroven om per kajak te verkennen, dus verveling is daar iets ongehoord. De tenten van de Natra Bintan, ontworpen met een safari-thema, staan allemaal midden in de ongerepte natuur. Elk van hen strekt zich uit over 40 vierkante meter en is voorzien van een weelderige tuin en een terras, airconditioning en een hemelbed.

Het ontwerp is modern en de voorzieningen zijn meer dan je daar nodig zou hebben. Voor eten en drinken beschikt het resort over Pation, het kenmerkende restaurant dat de hele dag geopend is, waar lokale en internationale gerechten en diverse speciale verzoeken, zoals barbecuediners, worden geserveerd. Direct ernaast bevindt zich een barlounge in de buitenlucht, perfect om te ontspannen en heerlijke verfrissende drankjes te proberen. Voor de opening biedt Natra Bintan een all-inclusive pakket met unieke bestemmingen en ervaringen, perfect voor degenen die verlangen naar de open wereld.


Natra Bintan is het eerste conceptresort van Tribute Portfolio