Luxe en rust bij Bolian Resorts & Spa Chongqing

Het Bolian Resort & Spa Chongqing biedt bezoekers een oase van rust en sereniteit. Dit unieke resort is gebouwd op de historische ruïnes van warmwaterbrontempels uit de Qing- en Ming-dynastieën en combineert traditionele Aziatische architectuur met moderne spabehandelingen van topkwaliteit. Gelegen in het North Hot Springs Park van Chongqing, met uitzicht op de Jialing-rivier, bestaat het resort uit 31 spa-suites en villa's, elk met eigen dompelbaden, warmwaterbrontuinen en privéterrassen die een luxueuze en weelderige ambiance creëren.

Bezoekers kunnen de lokale cultuur en keuken ontdekken door deel te nemen aan kookworkshops, te dineren in de Japanse en Chinese restaurants van het resort, of te ontspannen met een kopje thee in het theehuis. Het resort biedt ook een yogastudio en een fitnessruimte voor diegenen die graag actief blijven tijdens hun verblijf. Daarnaast kunnen gasten de spa-boetiek bezoeken voor een scala aan bijzondere ervaringen.

De kunst en tradities uit China en Japan staan wereldwijd bekend om hun vermogen om lichaam en geest te verjongen. Het Bolian Resort & Spa Chongqing is de ideale plek om deze helende tradities te ervaren in een luxueuze en rustgevende omgeving.

Naast de eerder genoemde faciliteiten en activiteiten biedt het Bolian Resort & Spa Chongqing nog tal van andere ervaringen om het verblijf onvergetelijk te maken. Het resort beschikt over een prachtig buitenzwembad, waar gasten kunnen ontspannen en genieten van het indrukwekkende uitzicht op de omliggende natuur. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het verkennen van de omgeving, kunnen er begeleide excursies worden georganiseerd naar nabijgelegen bezienswaardigheden, zoals historische tempels en schilderachtige wandelpaden.

In de avond kunnen gasten genieten van een verscheidenheid aan entertainmentopties, zoals live optredens, thema-avonden en culturele shows die de rijke geschiedenis en tradities van de regio weerspiegelen. Het resort biedt ook een uitgebreide selectie van wellnessbehandelingen, waaronder massages, lichaamspakkingen en gezichtsbehandelingen, die worden uitgevoerd door hoogopgeleide therapeuten met behulp van natuurlijke, lokale ingrediënten.

De elegant ingerichte kamers en suites zijn uitgerust met alle moderne voorzieningen die gasten nodig hebben voor een comfortabel en ontspannen verblijf. Alle accommodaties zijn voorzien van airconditioning, gratis WiFi, een minibar en een flatscreen-tv met satellietzenders.

Het Bolian Resort & Spa Chongqing staat bekend om zijn uitstekende service en gastvrijheid. Het vriendelijke en attente personeel staat altijd klaar om te helpen met eventuele verzoeken of vragen die gasten tijdens hun verblijf hebben. Deze luxueuze en rustgevende bestemming is de ideale plek om te ontsnappen aan de dagelijkse stress en volledig tot rust te komen in een prachtige en historische omgeving.

  • Accommodatie:

    • 31 spa-suites en villa's: luxueuze kamers met eigen dompelbaden, warmwaterbrontuinen en privéterrassen, voorzien van airconditioning, gratis WiFi, minibar en flatscreen-tv met satellietzenders.
  • Restaurants en bars:

    • Chinees restaurant: serveert authentieke, lokale Chinese gerechten met een focus op de regionale keuken van Chongqing.
    • Japans restaurant: biedt een verscheidenheid aan Japanse gerechten, waaronder sushi, sashimi en teppanyaki.
    • Theehuis: serveert een selectie van hoogwaardige theeën en lichte versnaperingen in een rustige en ontspannen sfeer.
  • Wellnessfaciliteiten:

    • Spa: ultramoderne spabehandelingen van wereldklasse, waaronder massages, lichaamspakkingen en gezichtsbehandelingen, uitgevoerd door hoogopgeleide therapeuten met natuurlijke, lokale ingrediënten.
    • Fitnessruimte: goed uitgeruste fitnessruimte met moderne apparatuur voor cardio- en krachttraining.
    • Buitenzwembad: een prachtig zwembad om te ontspannen en te genieten van het indrukwekkende uitzicht op de omliggende natuur.
    • Yoga-faciliteit: een serene ruimte voor het beoefenen van yoga en het bevorderen van innerlijke rust en balans.
  • Activiteiten en excursies:

    • Kooklessen: leer de geheimen van de lokale keuken en bereid traditionele gerechten onder begeleiding van deskundige koks.
    • Begeleide excursies: verken nabijgelegen bezienswaardigheden, zoals historische tempels en schilderachtige wandelpaden, met deskundige gidsen.
    • Culturele evenementen: geniet van live optredens, thema-avonden en culturele shows die de rijke geschiedenis en tradities van de regio weerspiegelen.
  • Overige faciliteiten:

    • Spa-boetiek: een winkel met een uniek assortiment aan wellnessproducten en souvenirs om mee naar huis te nemen als aandenken aan uw verblijf.
    • Receptie en conciërgediensten: het vriendelijke en attente personeel staat altijd klaar om te helpen met eventuele verzoeken of vragen die gasten tijdens hun verblijf hebben.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...