Luxueus genieten bij The Club at The Saujana in Selangor - Maleisië

De Club at The Saujana bevindt zich in Selangor, Maleisië, op een steenworp afstand van het bruisende Kuala Lumpur. Het ligt op slechts 30 minuten rijden van het stadscentrum en 35 minuten van de internationale luchthaven van Kuala Lumpur. Deze veelzijdige club biedt zowel ontspanning als zakelijke mogelijkheden, omringd door weelderige tropische regenwouden en voorzien van twee 18-holes kampioenschapsgolfbanen.

De naam 'Saujana' komt uit het Oud-Maleis en betekent 'zover het oog reikt', wat een treffende beschrijving is van de betoverende omgeving. Gasten worden verwelkomd met hardhouten vloeren, lange gordijnen en prachtige panorama's- een heerlijke manier om de dag te beginnen met een kopje thee.

Na een smakelijk ontbijt in het Suria restaurant kunnen gasten genieten van talrijke activiteiten op het resort. Het Senja Restaurant serveert overheerlijke Italiaanse specialiteiten op palen boven een kunstmatig meer, terwijl het Rumah Peranakan Entertainment Center nabij is gelegen en livemuziek, een sigaarsalon en een eilandbar biedt, verspreid over twee verdiepingen.

Gasten die liever in hun luxueuze kamer verblijven, kunnen genieten van een persoonlijke bar die hen voorziet tot de volgende ochtend. Daarna wacht een ontspannende spabehandeling voor een onvergetelijke ervaring. Met ongelooflijk scherpe prijzen vanaf €62 per nacht, biedt het hotel 105 prachtige kamers en suites die garant staan voor een nagenoeg perfect verblijf.

Naast de eerder genoemde faciliteiten, biedt The Club at The Saujana ook een scala aan recreatieve activiteiten om haar gasten te vermaken. Tennisbanen, squashbanen en een volledig uitgeruste fitnessruimte zijn beschikbaar voor sportliefhebbers. Voor degenen die de voorkeur geven aan ontspanning aan het water, zijn er verschillende zwembaden en zelfs een kinderbad voor de kleintjes.

In de omgeving van het resort kunnen gasten genieten van de natuurlijke schoonheid van Maleisië. Wandelpaden door het regenwoud bieden een uitstekende gelegenheid om de lokale flora en fauna te verkennen, terwijl het nabijgelegen Kuala Lumpur een verscheidenheid aan culturele en historische bezienswaardigheden biedt, zoals de Petronas Twin Towers en de Batu Caves.

Voor zakelijke reizigers is er een goed uitgerust businesscentrum met moderne vergaderzalen en conferentiefaciliteiten. Het resort biedt ook evenementenplanning en cateringdiensten om ervoor te zorgen dat elke bijeenkomst soepel verloopt en een succes wordt.

The Club at The Saujana streeft ernaar om haar gasten een onvergetelijk verblijf te bieden met een perfecte balans tussen luxe, ontspanning en avontuur. Of u nu op zoek bent naar een rustige vakantie, een zakenreis of een combinatie van beide, dit resort biedt alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke ervaring in het prachtige Maleisië.

 

Restaurants en bars: • Suria: Het restaurant waar gasten kunnen genieten van een smakelijk ontbijt en een verscheidenheid aan internationale gerechten gedurende de dag. • Senja Restaurant: Gespecialiseerd in Italiaanse gerechten, gelegen op palen boven een kunstmatig meer. • Rumah Peranakan Entertainment Center: Twee verdiepingen met livemuziek, een sigaarsalon en een eilandbar voor een ontspannen avond.

Accommodaties: • 105 luxueuze kamers en suites: Stijlvol ingericht met moderne voorzieningen en een prachtig uitzicht op de tropische omgeving. Prijzen beginnen vanaf €62 per nacht.

Sport- en recreatiefaciliteiten: • Twee 18-holes kampioenschapsgolfbanen: Golfers kunnen zich uitleven op deze uitdagende en schilderachtige banen. • Tennisbanen: Voor gasten die graag een potje tennis willen spelen. • Squashbanen: Een alternatieve sportieve activiteit voor de liefhebbers. • Fitnessruimte: Een volledig uitgeruste gym voor degenen die tijdens hun verblijf in vorm willen blijven. • Zwembaden: Meerdere zwembaden, waaronder een kinderbad, om te ontspannen en af te koelen.

Wellnessfaciliteiten: • Spa: Een serene oase met een scala aan behandelingen om lichaam en geest te verwennen.

Zakelijke faciliteiten: • Businesscentrum: Modern ingerichte vergaderzalen en conferentiefaciliteiten voor zakelijke evenementen en bijeenkomsten. • Evenementenplanning en cateringdiensten: Professionele ondersteuning om ervoor te zorgen dat elk evenement soepel verloopt en een succes wordt.

Natuur en omgeving: • Wandelpaden: Routes door het omringende regenwoud, perfect voor natuurliefhebbers die de lokale flora en fauna willen verkennen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...