Turtle Bay Resort voor de typische Hawaï ervaring

Turtle Bay Resort is een uitgestrekt, 850 hectare groot resort gelegen aan de noordkust van Oahu, een topbestemming voor reizigers die willen genieten van de geweldige natuurlijke omgeving en de luxe retraite-ervaringen die het eiland te bieden heeft. Na een renovatie van €45 miljoen biedt het resort zijn gasten nu de ultieme Hawaiiaanse ervaring. Met maar liefst 443 accommodaties, waaronder strandhuisjes, villa's, gastenkamers en suites, biedt Turtle Bay Resort zijn gasten een prachtig uitzicht op zee en luxe voorzieningen en meubilair.

Gasten kunnen genieten van een breed scala aan eetgelegenheden in de buurt, zoals Pa'akai met zijn oceaantafelavonddiner-ervaring, en Surfer, The Bar, waar legendarische surfers vaak langskomen. Het resort biedt ook paardrijfaciliteiten en een paar eersteklas golfbanen. Watersportliefhebbers kunnen hun hart ophalen met activiteiten zoals surfen, kajakken, snorkelen en vissen, terwijl degenen die liever op het droge blijven kunnen gaan wandelen, het platteland verkennen op een Segway of zelfs op een Harley Davidson.

Hier is een lijst met de faciliteiten en activiteiten die gasten kunnen vinden bij Turtle Bay Resort:

  • 443 accommodaties, waaronder strandhuisjes, villa's, gastenkamers en suites
  • Fijne eetgelegenheden zoals Pa'akai en Surfer, The Bar
  • Paardrijfaciliteiten en eersteklas golfbanen
  • Watersportactiviteiten zoals surfen, kajakken, snorkelen en vissen
  • Wandelen, Segway tours en Harley Davidson tours


Daarnaast biedt het resort ook tal van activiteiten en faciliteiten, waaronder zeven tennisbanen, een fitnesscentrum, een zwembad en een privéstrand. Gasten kunnen ook gebruik maken van de verschillende spa-behandelingen die worden aangeboden in de Nalu Kinetic Spa, zoals massages, gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen.

Listing:

  • Accommodaties: Het Turtle Bay Resort beschikt over 443 accommodaties, waaronder strandhuisjes, villa's, gastenkamers en suites, bijna allemaal met een adembenemend uitzicht op zee en hoogwaardige voorzieningen.
  • Eetgelegenheden: Het resort heeft verschillende fijne eetgelegenheden, zoals Pa'akai met zijn oceaan-tafelavonddinerervaring en Surfer, The Bar, waar je misschien wel een van de legendarische surfers tegenkomt die vaak langskomen.
  • Activiteiten en faciliteiten: Het resort biedt tal van activiteiten en faciliteiten, zoals paardrijfaciliteiten, zeven tennisbanen, een fitnesscentrum, een zwembad, een privéstrand en verschillende spa-behandelingen in de Nalu Kinetic Spa. Watersportliefhebbers kunnen genieten van surfen, kajakken, snorkelen en vissen, terwijl degenen die liever droog land onder hun voeten hebben, kunnen gaan wandelen, het platteland verkennen op een Segway of zelfs op een Harley Davidson.


Turtle Bay Resort is een wereldberoemde bestemming die een verscheidenheid aan bars, restaurants, faciliteiten en activiteiten biedt voor gasten om van te genieten tijdens hun verblijf. Hier is een gedetailleerde opsomming van wat u kunt verwachten te vinden in het resort:

Bars en Restaurants:

  • Roy'sBeach House - Dit bekroonde restaurant biedt een prachtige locatie aan het strand en serveert heerlijke fusion-cuisine uit Hawaii, inclusief verse zeevruchten en lokaal geproduceerde ingrediënten.
  • The Point Sunset & Pool Bar - Gelegen direct aan het strand, is deze bar de perfecte plek om te ontspannen met een verfrissende cocktail of een koud biertje terwijl u geniet van de prachtige zonsondergang.
  • The Pa'akai - Dit elegante restaurant is gespecialiseerd in verse, lokaal geproduceerde zeevruchten en ingrediënten van boerderijen. Geniet van een heerlijke maaltijd terwijl u geniet van adembenemend uitzicht op de oceaan.
  • North Shore Kula Grille - Dit informele restaurant biedt klassieke Amerikaanse gerechten met een Hawaïaanse twist. Perfect voor een snelle lunch of een ontspannen diner met familie en vrienden.
  • Ola Bar - Gelegen aan de oceaan, biedt deze bar een ruime selectie van cocktails, wijnen en bieren, samen met lichte snacks en broodjes.


Faciliteiten:

  • Spa Luana - Deze luxe spa beschikt over een scala aan behandelingen en diensten, waaronder massages, gezichtsbehandelingen en body wraps, allemaal ontworpen om gasten te helpen ontspannen en verjongen.
  • Fitnesscentrum - Het fitnesscentrum van het resort is uitgerust met state-of-the-art apparatuur en biedt een scala aan fitnesslessen en personal trainingssessies.
  • Twee kampioenschapsgolfbanen - De Palmer Course en de Fazio Course zijn beide zeer gewaardeerde golfbanen die een prachtig uitzicht bieden en uitdagend zijn om te spelen.
  • Tennisbanen - Het resort beschikt over zes tennisbanen, waaronder vier verlichte banen voor 'snachts spelen.
  • Zwembaden - Het resort heeft twee buitenzwembaden, waaronder een infinity pool met uitzicht op de oceaan.


Activiteiten:

  • Surfenlessen - De locatie van het resort aan de North Shore maakt het de perfecte plek om surflessen te nemen en je hand te proberen in het vangen van golven.
  • Paardrijden - Verken de prachtige terreinen van het resort te paard en geniet van het prachtige uitzicht.
  • Wandelpaden - Turtle Bay Resort biedt verschillende wandelpaden, waaronder de Turtle Bay Coastal Trail, die adembenemend uitzicht op de oceaan biedt.
  • Watersporten - Gasten kunnen genieten van een scala aan watersporten, waaronder stand-up paddleboarding, kajakken en snorkelen.
  • Culturele activiteiten - Leer meer over de Hawaïaanse cultuur door middel van een scala aan activiteten, waaronder hula-danslessen en lei-making workshops.


Turtle Bay Resort een breed scala aan bars, restaurants, faciliteiten en activiteiten die geschikt zijn voor alle smaken en interesses. Of u nu wilt ontspannen en tot rust wilt komen of actief wilt worden en de omgeving wilt verkennen, er is voor iedereen iets te vinden in dit luxe Hawaïaanse resort.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...