Grand Hyatt Kauai Resort and Spa is een oase van luxe en klasse

Het Grand Hyatt Kauai Resort and Spa is een idyllisch resort gelegen in Koloa, een van de mooiste plekken op het eiland Hawaï. Omgeven door schilderachtige bergen, uitgestrekte zandstranden en weelderige tropische tuinen, biedt het resort een adembenemend uitzicht en een ontspannen sfeer.

Het resort beschikt over een ruim assortiment kamers en suites die uitkijken op de tuin of de oceaan. Elke kamer is prachtig ingericht met een eigen balkon of terras, waardoor het de perfecte locatie is voor een familievakantie of een romantisch uitje. Gasten kunnen genieten van moderne voorzieningen zoals een flatscreen-tv, gratis wifi en een minibar.

Naast het genieten van de prachtige omgeving, biedt het resort ook tal van activiteiten en faciliteiten. Golfers kunnen genieten van de 18-holes golfbaan ontworpen door Robert Trent Jones Jr., terwijl de Anara Spa perfect is voor gasten die op zoek zijn naar ontspanning en verjonging.

Het resort beschikt ook over een breed scala aan eetgelegenheden, waaronder restaurants die gespecialiseerd zijn in Hawaïaanse gerechten, Aziatische gerechten en Amerikaanse gerechten. Gasten kunnen genieten van een uitgebreid ontbijt, een lichte lunch of een romantisch diner onder de sterrenhemel.

Voor de avontuurlijke gasten biedt het resort ook tal van buitenactiviteiten, zoals surfen, snorkelen, duiken, kajakken en wandelen. Het resort organiseert ook dagtochten naar nabijgelegen bezienswaardigheden, zoals de Waimea Canyon en de Napali-kust.

Het Grand Hyatt Kauai Resort and Spa biedt ook verschillende zwembaden, waaronder een zoutwaterlagune, een rivierzwembad en een zoutwaterzwembad met glijbanen en watervallen. Het resort heeft ook een eigen privéstrand waar gasten kunnen zwemmen, zonnen en snorkelen.

Voor gasten die op zoek zijn naar ontspanning en rust, biedt het resort de Anara Spa, een prachtige spa met een groot aanbod aan massages, gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen. De spa beschikt ook over een fitnesscentrum, een sauna, een stoombad en een eigen buitenjacuzzi.

Het Grand Hyatt Kauai Resort and Spa heeft ook verschillende bars en lounges waar gasten kunnen genieten van heerlijke cocktails en drankjes, zoals de Stevenson'sLibrary, een stijlvolle lounge met een indrukwekkende collectie boeken en dranken, en de Seaview Terrace, een openluchtbar met uitzicht op de oceaan.

Het resort biedt ook tal van activiteiten voor kinderen, waaronder een kinderclub en een speelplaats, en er zijn verschillende winkels en boetieks in het resort waar gasten souvenirs en cadeautjes kunnen kopen.

Het Grand Hyatt Kauai Resort and Spa heeft ook verschillende ruimtes voor evenementen en conferenties, waaronder een balzaal, vergaderzalen en buitenlocaties met uitzicht op de oceaan. Het resort biedt ook een volledig uitgerust zakencentrum, evenals diensten voor catering en audiovisuele apparatuur.

Het resort ligt op slechts enkele minuten van de populaire toeristische attracties van Kauai, zoals het Nationaal Tropisch Botanisch Tuin, het historische stadje Koloa en de beroemde Poipu Beach. Gasten kunnen ook deelnemen aan activiteiten zoals helikoptertours, zip-lining, paardrijden en vissen op zee.

Het Grand Hyatt Kauai Resort and Spa heeft een indrukwekkende staat van dienst, met tal van prijzen en onderscheidingen, waaronder de AAA Four Diamond Award en de Conde Nast Traveler Reader'sChoice Award.

Met zijn adembenemende uitzichten, luxueuze accommodaties, uitgebreide voorzieningen en tal van activiteiten, is het Grand Hyatt Kauai Resort and Spa een perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een onvergetelijke vakantie op Hawaï. Of het nu gaat om een romantisch uitje, een gezinsvakantie of een zakelijk evenement, dit resort biedt alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke ervaring.

 

Bars en restaurants:

  • Hoku s: Dit restaurant biedt verfijnde Hawaïaanse gerechten met een moderne twist, bereid met lokale ingrediënten. Het restaurant heeft een prachtig uitzicht op de oceaan en is de perfecte locatie voor een romantisch diner.
  • Tidepools: Een romantisch openluchtrestaurant met uitzicht op een rustige vijver. Het menu bevat zeevruchten, biefstuk en lokale ingrediënten, en gasten kunnen genieten van het geluid van watervallen terwijl ze dineren.
  • Stevenson'sLibrary: Een elegante lounge met een uitgebreide selectie aan cocktails, wijnen en sterke dranken, evenals een bibliotheek met een indrukwekkende collectie boeken.
  • Nalu Pool Bar: Gelegen bij het zwembad, deze bar biedt lichte maaltijden en verfrissende drankjes, zoals smoothies en cocktails.
  • Dondero s: Een Italiaans restaurant met een romantische sfeer, waar gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten, zoals verse vis, pasta en steaks.
  • Ilima Terrace: Een openluchtrestaurant met uitzicht op de oceaan, waar gasten kunnen genieten van ontbijt, lunch en diner met verse en lokale ingrediënten.


Faciliteiten:

  • Zwembaden: Het resort beschikt over verschillende zwembaden, waaronder een zoutwaterlagune, een rivierzwembad en een zoutwaterzwembad met glijbanen en watervallen.
  • Anara Spa: Een prachtige spa met een breed scala aan behandelingen, zoals massages, gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen, evenals een fitnesscentrum, een sauna en een stoombad.
  • Fitnesscentrum: Het fitnesscentrum van het resort is voorzien van ultramoderne apparatuur en biedt fitnesslessen en yogalessen.
  • Kinderclub: Een leuke en veilige plek waar kinderen kunnen spelen en leren, met verschillende activiteiten, zoals spelletjes, ambachten en zwemmen.
  • Golfbaan: De 18-holes golfbaan Robert Trent Jones Jr. biedt een spectaculair uitzicht op de bergen en de oceaan.
  • Privéstrand: Het resort heeft een eigen privéstrand waar gasten kunnen zwemmen, zonnen en snorkelen.
  • Winkelen: Er zijn verschillende boetieks en winkels in het resort waar gasten souvenirs, kleding en accessoires kunnen kopen.


Activiteiten:

  • Excursies en activiteiten: Het resort biedt tal van activiteiten en excursies, zoals helikoptertours, zip-lining, paardrijden en vissen op zee, om de prachtige omgeving van Kauai te verkennen.
  • Tennis: Het resort beschikt over tennisbanen waar gasten kunnen genieten van een potje tennis.
  • Fietsverhuur: Gasten kunnen fietsen huren om de omgeving te verkennen en te genieten van de prachtige landschappen van Kauai.
  • Watersporten: Gasten kunnen genieten van activiteiten zoals surfen, paddleboarding, kajakken en zeilen op het heldere water van de oceaan.
  • Yoga en fitnesslessen: Het resort biedt verschillende yoga en fitnesslessen, waaronder yoga, pilates, zumba en bootcamp, evenals persoonlijke trainingssessies.
  • Hula- en ukulele-lessen: Gasten kunnen de Hawaïaanse cultuur ontdekken door deel te nemen aan hula- en ukulele-lessen, waarbij ze leren dansen en spelen op de traditionele instrumenten.
  • Luau: Het resort organiseert regelmatig traditionele Hawaïaanse luau s, met hula-dansen, traditionele muziek, en een heerlijk buffet met lokale gerechten.
  • Filmavonden onder de sterren: Gasten kunnen genieten van een ontspannende avond onder de sterren terwijl ze kijken naar een film op het grote scherm bij het zwembad.
  • Natuurwandelingen: Het resort biedt begeleide natuurwandelingen waarbij gasten de weelderige tropische tuinen kunnen verkennen en meer te weten komen over de flora en fauna van Kauai.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...