Moonlight Basin is het eerste alpine resort van One&Only in de VS

Lone Mountain Land Company en Kerzner International Holdings Limited hebben aangekondigd dat het eerste One&Only resort en woongemeenschap in de Verenigde Staten zal worden geopend in Big Sky, Montana. De toevoeging van One&Only Moonlight Basin maakt deel uit van de strategische groei van het One&Only-portfolio, met de introductie van resorts en residenties in ongelooflijke natuurlijke omgevingen, bruisende stedelijke centra en exclusieve gemeenschappen van One&Only Private Homes.

Het One&Only Moonlight Basin resort, ontworpen door architect Olson Kundig, omvat 73 kamers en suites in de hoofdlodge, 19 afgelegen villa's in het hele resort, een aparte skihut en een Chenot Spa. Het resort zal naar verwachting in 2024 worden geopend. Daarnaast introduceert het resort de eerste community van One&Only Private Homes in de VS, met 62 privéwoningen verspreid over het landschap.

De door Olson Kundig ontworpen huizen zullen een eigentijds ontwerp bieden, compleet met glazen wanden om de stijgende bergketens van Big Sky te laten zien. Dit nieuwe One&Only resort ligt tussen de iconische Lone Peak en de Spanish Peaks en zal de bergen van Montana, het onovertroffen landschap en de overvloedige flora en fauna laten zien, terwijl het alle moderne voorzieningen biedt voor een exclusieve ervaring.

One&Only Moonlight Basin is via een gondel verbonden met Big Sky'swereldklasse skiën, met meer dan 5.800 skiable acres en biedt toegang tot ongeëvenaarde berggolfbanen en onbeperkte buitenmogelijkheden. Het resort ligt op minder dan een uur rijden van Bozeman Yellowstone International Airport en op een uur van Yellowstone National Park, in het hart van een nationaal bos van 3 miljoen hectare en uiteindelijk verbonden met het 20 miljoen hectare grote Greater Yellowstone Ecosystem.

'Ik ben verheugd dat we ons eerste One&Only-resort en de gemeenschap van privéwoningen in de VS introduceren. Elk One&Only-resort viert zijn eigen onderscheidende locatie en Big Sky is de perfecte locatie, waar zowel gasten als bewoners kunnen genieten van het allerbeste van de natuur, het hele jaar door. rond door het leven en de energie van One&Only', zegt Philippe Zuber, Chief Executive Officer, Kerzner International.

Het One&Only Moonlight Basin resort biedt ook een scala aan andere faciliteiten en voorzieningen, waaronder een fitnesscentrum, zwembad en een businesscentrum voor gasten die ook tijdens hun verblijf productief willen zijn. Daarnaast biedt het resort ook speciale evenementen en bruiloftsdiensten, waardoor het een populaire bestemming is voor speciale gelegenheden en feesten.

Het resort is ontworpen met aandacht voor duurzaamheid en respect voor de omgeving. Het biedt bezoekers de mogelijkheid om het prachtige landschap van Montana te ervaren zonder het milieu te schaden. Daarnaast biedt het resort ook tal van mogelijkheden voor educatieve programma'sen ervaringen gericht op het leren over de natuur en het behoud van het milieu.

One&Only Moonlight Basin maakt deel uit van de wereldwijde One&Only-portfolio, die bekend staat om zijn luxe resorts en residenties in enkele van de meest spectaculaire bestemmingen ter wereld. Het resort is bedoeld om bezoekers een onvergetelijke ervaring te bieden die voldoet aan de hoogste normen van luxe en service.

Naast de eerder genoemde voorzieningen biedt het One&Only Moonlight Basin resort ook een breed scala aan spa-diensten, ontworpen om de gasten volledig te ontspannen en te verjongen. De Chenot Spa in het resort biedt een scala aan behandelingen, waaronder massages, gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen. Er zijn ook speciale programma'sbeschikbaar die zijn ontworpen om het welzijn van gasten te verbeteren, zoals detoxprogramma'sen anti-verouderingsprogramma s.

Het resort is ook een ideale bestemming voor golfers, met toegang tot enkele van de beste golfbanen in de regio. Gasten kunnen genieten van een rondje golf op de prachtige golfbanen van Big Sky, inclusief de golfbaan van het resort zelf, die spectaculaire uitzichten biedt op de omliggende bergen.

Bovendien biedt het resort ook speciale activiteiten voor kinderen en gezinnen, waaronder speeltuinen, kinderclubs en avontuurlijke programma'sdie zijn ontworpen om kinderen te laten kennismaken met de natuurlijke omgeving van Montana.

Het One&Only Moonlight Basin resort biedt ook een scala aan mogelijkheden voor outdoor avontuur, waaronder wandelen, vissen, jagen en sneeuwscooter rijden. Gasten kunnen de majestueuze bergen en ongerepte wildernis van Montana verkennen tijdens begeleide avonturen die worden aangeboden door het resort.

'Bij Moonlight Basin heeft Lone Mountain Land Company een bergbestemming gebouwd die de natuurlijke schoonheid van de uitgestrekte, dramatische landschappen van Montana laat zien, en ik ben verheugd om One&Only te introduceren op deze ongeëvenaarde bestemming.'

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...