10 jaar oude rye whisky van Woody Creek Distillers en William H. Macy

De bekende acteur uit Hollywood, William H. Macy, heeft zijn goedkeuring gegeven aan een bijzondere sterke drank: de tienjarige rye whisky van Woody Creek Distillers. Macy, die bekend staat om zijn gewaardeerde prestaties in zowel film als televisie, beschrijft de drank als “ongelooflijk smakelijk,” en dat is een belofte die whisky-liefhebbers wereldwijd zal aanspreken.

Woody Creek Distillers, opgericht in 2012, wordt gerund door distilleerder David Matthews. Gelegen in Basalt, Colorado, is het bedrijf dankzij de natuurlijke bronnen van de regio in staat om eigenhandig alle benodigde ingrediënten te produceren. Ze verbouwen hun eigen rogge, destilleren het en laten het vervolgens meerdere jaren rijpen. Het resultaat is een whisky die rijk is van smaak, met tonen van zoetheid, kruidigheid en een vleugje eikenhout.

Macy was zo onder de indruk van de whisky dat hij erover sprak tijdens een interview met Robb Report. Hij prees de 'ongelooflijke smaak' en voegde eraan toe: 'De eerste keer dat ik het proefde, dacht ik dat het de beste whisky was die ik ooit had geproefd. Het heeft zulke complexe smaken. Het is zoet en pittig met een beetje vanille en eiken.'

De 10 jaar oude rye whisky van Woody Creek Distillers wordt verkocht in een prachtige fles, versierd met een handgemaakte lederen band waarop het logo van het bedrijf is gedrukt. Elk detail draagt bij aan het gevoel van exclusiviteit, vanaf de eerste indruk tot aan de laatste slok.

Maar wat maakt deze whisky nu zo speciaal? Volgens Macy ligt het antwoord in de hoge kwaliteit van de ingrediënten. De rogge die gebruikt wordt voor deze whisky wordt lokaal verbouwd in Colorado en is van het soort dat unieke en krachtige smaken voortbrengt. Daarnaast heeft het rijpingsproces van 10 jaar ook veel bijgedragen aan de diepe en complexe smaaktonen.

Naast rye whisky produceert Woody Creek Distillers ook een assortiment andere sterke dranken, waaronder wodka en gin. Maar het is hun 10-jarige whisky die de meeste aandacht trekt, mede dankzij de lovende woorden van William H. Macy.

Het spreekt voor zich dat het produceren van een whisky van deze kwaliteit een zorgvuldig en tijdrovend proces is. Elk element, van het verbouwen van de rogge en het distilleren tot het rijpen, speelt een cruciale rol bij het creëren van een uitzonderlijke tasting experience. En het lijkt erop dat het harde werk van Woody Creek Distillers heeft geloond, met hun whisky die wordt geroemd door zowel experts als beroemdheden.

Extra informatie: William H. Macy is niet alleen een fan van de 10-jaar oude rye whisky van Woody Creek Distillers, maar heeft ook een persoonlijke interesse in sterke dranken. Hij is mede-eigenaar van de Californische Woody Creek Winery, wat zijn appreciatie voor fijne alcohol verder benadrukt.

Hoewel de whisky zelf in de spotlight staat, is het ook interessant om te kijken naar het succesverhaal van het bedrijf. Woody Creek Distillers heeft in korte tijd naam gemaakt in de spirits-industrie en heeft bewezen dat je met toewijding en hard werk een product van hoge kwaliteit kunt leveren dat wordt gewaardeerd door zowel kenners als leken.

 

- Welke whisky heeft de goedkeuring gekregen van acteur William H. Macy? De 10 jaar oude rye whisky van Woody Creek Distillers.
- Wat produceert Woody Creek Distillers nog meer naast rye whisky? Het bedrijf produceert ook wodka en gin.
- Wat maakt deze whisky volgens Macy zo speciaal? De hoge kwaliteit van de ingrediënten en het 10-jarige rijpingsproces geven de whisky zijn unieke en complexe smaak.
- Wat is de rol van distilleerder David Matthews bij Woody Creek Distillers? David Matthews is verantwoordelijk voor het distilleren van de ingrediënten tot de uiteindelijke rye whisky.
- Wat maakt de fles waarin de whisky wordt verkocht uniek? De fles is versierd met een handgemaakte lederen band waarop het logo van het bedrijf is gedrukt.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Liber Pater - de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...