De prestigieuze 12 Chairs Caviar Bar wordt geopend in Dubai

In navolging van het succes in Doha heeft 12 Chairs Caviar Bar zijn eerste restaurant in de VAE gelanceerd, gelegen in het iconische SLS Dubai. Nu plaats voor de eerste diners, verwelkomt 12 Chairs gasten om te genieten van een verfijnde en luxueuze ervaring, waarbij de grandeur van kaviaar en champagne wordt gecombineerd om zelfs de meest veeleisende smaakpapillen te passen. De belichaming van luxe, 12 Chairs Dubai introduceert de exclusieve, unieke kaviaar- en champagne-ervaring van het merk in de VAE.

Het unieke eetconcept zal de eetscene in de stad verheffen en een nieuwe favoriete bestemming bieden voor bewoners om te genieten van de beste kaviaar en champagne. De verfijnde baars van 12 Chairs verleidt de zintuigen met een mondvol voortreffelijke smaken, texturen en bruisen en zal zijn waar het allerbeste van kaviaar en champagne samenkomen.

Deze kenmerkende ervaring is gereserveerd voor slechts 12 gasten en biedt een dromerige combinatie van verleidelijke smaken en attente service, terwijl gasten worden ondergedompeld in een luxe omgeving. De intieme setting is elegant en weelderig met een prachtig uitzicht over de daken van Dubai. Een opvallende marmeren bar zet de toon voor het interieur, met gouden en roze accenten, waardoor een stijlvolle en moderne ruimte ontstaat die perfect is voor deze luxe eetervaring.

Spencer Wadama, General Manager bij SLS Dubai, zei: „We zijn verheugd gasten te verwelkomen bij de recente toevoeging aan de exclusieve culinaire ervaring van SLS Dubai. Met de allerbeste en meest begeerde viskuit en de beste champagnes, 12 Chairs Caviar Bar wordt een opvallende luxe eetbestemming die onze gasten de grootst mogelijke luxe ervaring zal bieden. ” „Bij 12 Chairs bieden we een intieme en luxueuze ervaring, waarbij we de lat hoger leggen op het gebied van lekker eten door middel van buitengewone gerechten en kwaliteitsproducten van wereldklasse. ” Zegt SLS Culinary Director Chef Cláudio Cardoso. „Al onze creaties worden bereid recht voor de gast, die wordt uitgenodigd om onze complexe gastronomische ervaring te verkennen, terwijl ze kennis maken met de cultuur van kaviaar en verfijnde dranken.

Geïnspireerd door de Japanse omakase-traditie, zal het op maat gemaakte concept van 12 Chairs, dat exclusieve ingrediënten combineert met de creativiteit van de chef-kok, ongetwijfeld het gesprek met gasten openen en de eetscene van Dubai naar een nieuw niveau tillen. ” Gasten kunnen de beste, verse kaviaar verwachten, boordevol een zuivere nootachtige smaak en een romige afdronk. Het iconische menu bevat weelderige opties, waaronder hapjes, kegels en kaviaar. Onder de heerlijke delicatessen die op het menu staan, zullen de gasten genieten van een verscheidenheid aan heerlijke kaviaarspecialiteiten.

Keuzes van smaken variëren van de Baerii, met een zachte en romige textuur met zoete, nootachtige en hartige tonen; de Oscietra, goudbruine parels met amandel- en bloemige tonen; en Kaluga Reserve, elegant en heerlijk met een multiplex van umami, geselecteerd door de kaviaarmeester. Naast vele andere voortreffelijke kaviaarlekkernijen die beschikbaar zijn voor gasten, valt het Omakase-menu op met keuzes zoals de Strawberry cornetto, met tonijn, citrus en avocado, gegarneerd met Siberische kaviaar.

Gasten kunnen ook kiezen voor foie gras met Classic Baerii, geserveerd met macadamia en goud, evenals sorbet met perzik perfect gecombineerd met Oscietra-kaviaar. Geniet van cocktails op maat of bestel een glas van de beste fizz, om van te genieten tijdens deze unieke eetervaring. Sinds de opening medio 2021 is SLS Dubai uitgegroeid tot een van Dubai'smeest iconische hotels en de opening van 12 Chairs Caviar Bar zal bijdragen aan het luxueuze en verheven karakter van het hotel. De perfecte aanvulling op het toch al indrukwekkende culinaire aanbod van SLS, waaronder Fil'lia en Carna, 12 Chairs bieden gasten een meer intieme eetervaring, afgestemd op degenen die genieten van een op maat gemaakte en decadente culinaire reis.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Liber Pater - de historische reis van exclusieve Bordeaux wijn In de kijker

Liber Pater, een naam die in de wijnwereld synoniem staat voor exclusiviteit, geschiedenis en een ongeëvenaarde prijs. Maar wat maakt deze wijn zo...