Harry Winston Histoire de Tourbillon 9 is een visueel spektakel

Vandaag is misschien onze geluksdag, als we onze aandacht kunnen richten op een nieuw tijdwaarnemingswonder van Harry Winston, de buitengewone Histoire de Tourbillon 9.

Verkrijgbaar in twee verbluffende versies, met een 18kt witte of roségouden kast, die 46,5 mm x 20,8 mm groot is, profiteert dit horloge ook van een glazen doos AR-gecoat saffierglas en een saffierdisplay achterkant, en het is waterbestendig tot 30 meter. Tot nu toe alleen maar goed nieuws.

Het indrukwekkende Zwitserse handwind Harry Winston in-house kaliber HW4504 brengt dit uurwerk tot leven, met 408 kleine componenten (117 alleen al in de tourbillon) en ondersteund door 50 uur vermogen. De historiek van de Tourbillon 9 heeft een triaxiale tourbillon, met 1 rotatie in 45 seconden voor de interne wagen, 1 rotatie in 75 seconden voor de tussenwagen en de externe wagen voor 1 rotatie in 300 seconden.

Het horloge wordt geleverd met een variabele inertie met 18kt gouden stelschroeven, een satijnen afgewerkte en cirkelvormige hoofdplaat en titanium bruggen die onmiddellijk uw aandacht zouden moeten trekken. Naast de charmante tourbillon wordt het horloge geleverd met functies zoals retrograde springuren en sleepminuten en een gangreserve-indicator met de hand. Maar de skeletvormige wijzerplaat is even aantrekkelijk, met de uur- en minutenwijzers die direct boven het uurwerk cirkelen en naar twee zones met prachtige Arabische cijfers wijzen.

Aan het eind van de dag moet je weten dat Harry Winston slechts 10 stuks van elke versie zal produceren en als je het geluk hebt er een te krijgen, zal dit prachtige uurwerk je pols sieren dankzij een zwarte krokodillenleren band met stiksels in 18kt roségoud of platinadraad - en laten we niet te vergeten de ardillon gesp in 18kt roségoud of witgoud.

Christiaan Van Bignoot, juwelenservice op maat aan huis In de kijker

Christiaan Van Bignoot, juwelenservice op maat aan huis Christiaan Van Bignoot, een gepassioneerde en ervaren juwelier u...