De meest stijlvolle it-bags om te bezitten dit najaar

In de mode-industrie worden sommige handtassen als absolute must-haves beschouwd, ook wel 'it-bags' genoemd. Dit zijn de tassen die een kenmerkend ontwerp combineren met een uitstekende vakmanschap. Ze hebben vaak een iconische status en worden door veel vrouwen begeerd. Dit artikel belicht enkele van de meest stijlvolle 'it-bags' die je dit seizoen zou moeten overwegen.

Om te beginnen is er de 'Padded Cassette' van Bottega Veneta. Dit Italiaanse merk staat bekend om zijn geavanceerde ontwerpen en uitzonderlijke kwaliteit. De 'Padded Cassette' heeft een oversized, gevlochten lederen ontwerp dat opvallend en toch verfijnd is. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder zwart, bruin en wit.

Een andere te overwegen tas is de 'Lou Bag' van Saint Laurent. Deze compacte schoudertas is perfect voor dagelijkse benodigdheden en voegt een vleugje elegantie toe aan elke outfit. Het is gemaakt van glad zwart leer en is versierd met het iconische YSL-monogram in gouden hardware.

Voor diegenen die op zoek zijn naar iets unieks, is de 'Twist MM' van Louis Vuitton een geweldige optie. Deze tas transformeert van een schoudertas in een crossbody-tas met één simpele draai van het handvat. Het heeft een minimalistisch ontwerp met het LV-monogram gedrukt in zwart leer.

De 'Gabrielle Bag' van Chanel is een andere must-have. De tas is genoemd naar de oprichtster van het merk en heeft een klassiek, tijdloos ontwerp. Het is gemaakt van quitled leer en heeft het interlocked CC-logo op de voorkant. De tas is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder zwart, wit en beige.

Tot slot is er de 'GG Marmont Bag' van Gucci. Deze tas is herkenbaar aan zijn GG-logo en de diagonale strepen. Het is gemaakt van soepel matelassé-leer en is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder zwart, wit en rood.

Laat je dus inspireren door deze selectie en kies de 'it-bag' die bij jouw stijl en persoonlijkheid past. Onthoud dat het niet alleen gaat om het bezitten van een trendy tas, maar ook om het dragen ervan met vertrouwen en flair.

 

- Welke tassen worden beschouwd als 'it-bags'? De 'Padded Cassette' van Bottega Veneta, de 'Lou Bag' van Saint Laurent, de 'Twist MM' van Louis Vuitton, de 'Gabrielle Bag' van Chanel en de 'GG Marmont Bag' van Gucci worden algemeen beschouwd als 'it-bags'.

- Waarom worden deze tassen 'it-bags' genoemd? Deze tassen worden 'it-bags' genoemd omdat ze trendy zijn en vaak worden gezien gedragen door invloedrijke mode-insiders en beroemdheden.

- Wat maakt een 'it-bag' duur? De prijs van een 'it-bag' weerspiegelt vaak de kwaliteit van de materialen die worden gebruikt, evenals het vakmanschap dat nodig is om de tas te maken. Bovendien draagt het merknaam ook bij aan de kostprijs.

- Waar kan ik deze 'it-bags' kopen? Deze 'it-bags' zijn meestal verkrijgbaar bij high-end warenhuizen, boetieks of online bij de officiële websites van de merken.

- Hoe zorg ik voor mijn 'it-bag'? Het is belangrijk om uw 'it-bag' te verzorgen door deze schoon te houden, te voorkomen dat deze in contact komt met scherpe voorwerpen en door deze op een droge, donkere plaats te bewaren wanneer deze niet in gebruik is.

Je kunt ook overwegen om je 'it-bag' te verzekeren tegen schade en diefstal.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...