Arnold & Son's Time Pyramid Black Edition zal je dag verlichten

Met slechts 50 eenheden van de Arnold & Son Time Pyramid Black Edition-horlogeset die wereldwijd verkrijgbaar zijn, biedt dit betoverende uurwerk een nieuwe kijk op exclusiviteit en uitmuntende uurwerken.

Dit horloge wordt geleverd met een roestvrijstalen kast van 44,6 mm en afgewerkt met zwarte DLC coating. Het wordt prachtig aangevuld met een gewelfd AR-gecoat saffierglas en een doorschijnend grijs gecoate saffiergrijze achterkant van de kast en het is waterbestendig tot 30 meter.

Maar de echte magie ontstaat wanneer je de indrukwekkende Zwitserse handblazers Arnold & Son in huis kaliber A&S1615, gekozen om de tijd bij te houden, met een gangreserve van 90 uur, van dichterbij bekijkt.

Het geskeletteerde zwarte ADLC-behandelde uurwerk wordt geleverd met gouden wielen met Haute Horlogerie afwerking die een adembenemend visueel spektakel creëren. Dit uurwerk was uitgerust met niet één, maar twee gangreserve-indicatoren, waardoor het energieniveau voor elk vat afzonderlijk kon worden weergegeven.

De wijzers van de gangreserve geven het reserveniveau aan via gegradueerde stippen in een prachtig boogformaat, gelijke tred met de moderne tijd en enkele auto-aanwijzingen op het dashboard.
De prachtige saffieren wijzerplaat en het met rondkorrelige goud behandelde frame met afgeschuinde en gepolijste rand zijn bedoeld om de hele dag je aandacht te trekken, terwijl een met de hand gestikte zwarte krokodillenleren band, met een staalzwarte DLC-gesp, dit prachtige accessoire zal helpen om je nieuwste avonturen bij te houden.

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...