Bulgari s dazzling Octo Roma Tourbillon Lumière - diamanten pracht en uitmuntend vakmanschap

Bulgari heeft dit jaar de Octo Roma-collectie flink uitgebreid, wellicht om de minimalistische esthetiek van de ultradunne Octo Finissimo te compenseren met een uitbundigere collectie. De uitbreiding begon in januari met de lancering van de Octo Roma Carillon Minute Repeater Tourbillon tijdens de LVMH Watch Week, gevolgd door een Octo Roma WorldTimer en een Central Tourbillon Papillon met spronguur op de Geneva Watch Days in het voorjaar.

Tegelijkertijd heeft het merk zijn dameshorloges naar een hoger niveau getild door hoogwaardige complicaties te combineren met volledige edelsteenversieringen, zoals in de Divina Mosaica Minute Repeater met 11,6 karaat diamanten. Bulgari past deze formule nu toe op de Octo Roma Tourbillon Lumière, waarbij 'lumière' (Frans voor 'licht') verwijst naar de schittering van de 12,5 karaat diamanten.

De Tourbillon Lumièreheeft dezelfde kenmerkende cirkel-in-achthoekige kast als andere Octo Roma-modellen, maar is verkleind naar 38,5 mm (vorige modellen waren 41 mm), perfect voor een damespols. Het horloge wordt aangedreven door het handopwindbare tourbillon-kaliber BVL 208, volledig geskeletteerd en zichtbaar van voor- tot achterkant. De witgouden elementen die de uurwerkstructuur vormen, zijn zorgvuldig uitgesneden om zoveel mogelijk metaal te verwijderen zonder de stabiliteit en draagkracht te verliezen.

Diamanten sieren niet alleen de kast, maar ook de lunette, lugs en uurring, in totaal 239 voornamelijk baguette-geslepen diamanten met een gewicht van 12,5 karaat. De witgouden wijzerplaatring is bezet met afwisselend ronde diamanten en 9 blauwe saffieren als uurmarkeringen. Aan de met diamanten gezette lugs bevindt zich een blauwe alligatorleren band met een witgouden vouwsluiting, eveneens versierd met baguette-geslepen diamanten. Het horloge heeft een gangreserve van 64 uur en is beperkt tot 30 stuks, met een prijskaartje van € 317.000.

Bulgari'sindrukwekkende vakmanschap en aandacht voor detail zijn duidelijk zichtbaar in de Octo Roma Tourbillon Lumière. Het horloge is niet alleen een statement van luxe, maar ook van technische bekwaamheid. De combinatie van een tourbillon, het skeletteren van het uurwerk en het gebruik van edelstenen maakt dit horloge tot een waar kunstwerk.

De blauwe saffieren op de wijzerplaat vormen een elegant contrast met de sprankelende diamanten en het witgoud, wat bijdraagt aan de verfijnde uitstraling van het horloge. De blauwe alligatorleren band sluit perfect aan bij de saffieren, wat zorgt voor een harmonieuze en stijlvolle look.

De diamanten en saffieren in het ontwerp zijn zorgvuldig geselecteerd en met precisie geplaatst, wat getuigt van de toewijding van Bulgari aan kwaliteit en vakmanschap. Dit horloge is niet alleen een indrukwekkend staaltje techniek, maar ook een ode aan de kunst van het horlogemaken.

Ondanks het beperkte aantal beschikbare exemplaren, heeft de Octo Roma Tourbillon Lumière een blijvende impact op de wereld van luxe horloges. Het horloge is een perfect voorbeeld van hoe Bulgari de grenzen van design en techniek blijft verleggen, terwijl ze trouw blijven aan hun erfgoed en passie voor ongeëvenaarde kwaliteit.

Als je de trotse eigenaar wilt worden van een van deze zeldzame en luxueuze uurwerken, wees dan snel, want met slechts 30 stuks beschikbaar zal de Octo Roma Tourbillon Lumière ongetwijfeld snel uitverkocht zijn. Dit horloge is een unieke kans om te investeren in een stukje horlogegeschiedenis en een icoon van Bulgari'svoortdurende streven naar perfectie en innovatie.

  • Kast: Achthoekig-cirkelvormig ontwerp, gemaakt van witgoud, bezet met 239 baguette-geslepen diamanten voor een totaal van 12,5 karaat.
  • Diameter: 38,5 mm, geschikt voor een damespols.
  • Uurwerk: Handopwindbaar tourbillon-kaliber BVL 208, volledig geskeletteerd.
  • Gangreserve: 64 uur.
  • Wijzerplaat: Witgouden ring bezet met afwisselend ronde diamanten en 9 blauwe saffieren als uurmarkeringen.
  • Band: Blauwe alligatorleren band met een witgouden vouwsluiting bezet met baguette-geslepen diamanten.
  • Beperkte oplage: 30 stuks.
  • Prijs: € 317.000.


Let op dat dit alleen de kenmerken zijn van het specifieke Octo Roma Tourbillon Lumière-model. Bulgari heeft verschillende andere modellen in de Octo Roma-collectie, zoals de Octo Roma Carillon Minute Repeater Tourbillon, de Octo Roma WorldTimer en de Central Tourbillon Papillon met jump hour. Elk van deze modellen heeft zijn eigen unieke eigenschappen en technische specificaties.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...