TNT Royal Retro 43 Bonnie en Clyde Limited Edition horloges

Het Zwitserse horlogemerk Pierre DeRoche staat bekend om zijn toewijding aan vakmanschap en esthetiek. Met de lancering van de beperkte oplage Bonnie en Clyde horloges, laten ze opnieuw zien waarom ze een favoriet zijn onder horlogeliefhebbers.

De Bonnie en Clyde horloges van Pierre DeRoche zijn niet alleen visueel indrukwekkend, maar ook technisch geavanceerd. De zwarte PVD-gecoate titanium kast heeft een diameter van 43 mm en is voorzien van een opvallende bezel. Het Bonnie-model heeft een bezel van wit keramiek met zwart gegraveerde cijfers, terwijl het Clyde-model een bezel van zwart carbon met witte gegraveerde cijfers heeft. Het meest opmerkelijke aan de bezel is echter het gebruik van itr²®, een speciaal composietmateriaal dat is gemaakt van koolstofnanobuisjes. Dit materiaal is niet alleen hypoallergeen, maar ook ongelooflijk licht, met een gewicht dat zes keer lager is dan staal en vier keer lager dan titanium. Dit zorgt voor een comfortabel draagcomfort zonder in te leveren op duurzaamheid.

De technische kenmerken van deze horloges zijn even indrukwekkend. Beide modellen zijn uitgerust met saffierglas dat aan beide zijden is voorzien van een antireflectiecoating, waardoor een helder en duidelijk zicht op de wijzerplaat wordt gegarandeerd. Daarnaast hebben de horloges een waterbestendigheid tot 100 meter, waardoor ze geschikt zijn voor dagelijks gebruik en avontuurlijke activiteiten.

Het hart van deze horloges is het mechanische automatische uurwerk, dat exclusief is ontwikkeld door Dubois Dépraz. Met 58 juwelen biedt het uurwerk niet alleen nauwkeurigheid, maar ook een prachtig uitzicht door de gedetailleerde afwerking. De rotor, centrale brug en zes afgeschuinde, gesatineerde secondebruggen zijn versierd en gegraveerd en ondergaan een galvanische badbehandeling in wit of zwart, afhankelijk van het model. Dit uurwerk is een ware blikvanger en laat zien dat Pierre DeRoche niet alleen streeft naar esthetiek, maar ook naar technische perfectie.

Als kers op de taart worden de Bonnie en Clyde horloges geleverd met een krokodillenleren band en een veiligheidsvouwsluiting, waardoor ze niet alleen comfortabel om de pols zitten, maar ook een luxueuze uitstraling hebben.

Met slechts 101 exemplaren van elk model in beperkte oplage, zijn de Bonnie en Clyde horloges van Pierre DeRoche ware verzamelobjecten. Ze belichamen het erfgoed van het merk en zijn een eerbetoon aan de passie en toewijding van Carole en Pierre Dubois. Voor horlogeliefhebbers die op zoek zijn naar exclusiviteit, vakmanschap en een vleugje geschiedenis zijn deze horloges een must-have.

Naast de opmerkelijke kenmerken van de Bonnie en Clyde horloges, is het ook interessant om te vermelden dat Pierre DeRoche als merk bekend staat om zijn streven naar innovatie en originaliteit. Ze staan erom bekend grenzen te verleggen in de horlogewereld en horloges te creëren die zowel technisch geavanceerd als visueel aantrekkelijk zijn.

Het feit dat de Bonnie en Clyde horloges zijn vernoemd naar het beruchte criminele duo voegt een extra element van fascinatie toe aan deze collectie. Het weerspiegelt de gedurfde en avontuurlijke geest van Bonnie en Clyde, die in de jaren '30 van de vorige eeuw bekend stonden om hun gewaagde overvallen en ontsnappingen aan de wet. Door deze iconische namen aan de horloges te geven, krijgen ze een extra laag betekenis en aantrekkingskracht voor verzamelaars en liefhebbers van unieke stukken.

Bovendien is het vermeldenswaardig dat de beperkte oplage van 101 stuks per model de exclusiviteit van deze horloges benadrukt. Met zo'n beperkt aantal beschikbare exemplaren kunnen eigenaren van deze horloges genieten van een zeldzaam en waardevol stuk horlogerie. Het is een investering in vakmanschap en tijdloze schoonheid.

Met hun gedurfde ontwerp, hoogwaardige materialen en technische uitmuntendheid zijn de Bonnie en Clyde horloges van Pierre DeRoche een eerbetoon aan de horlogemakerstraditie van Zwitserland. Ze vertegenwoordigen een samensmelting van kunst en precisie, en belichamen het streven naar perfectie dat het merk kenmerkt. Of het nu gaat om horlogeverzamelaars of liefhebbers van bijzondere horloges, deze limited edition-horloges zijn een waardevolle toevoeging aan elke horlogecollectie.

 • Beperkte oplage: Zowel de TNT Royal Retro 43 Bonnie als de Clyde horloges zijn uitgebracht in een beperkte oplage van slechts 101 stuks per model. Dit zorgt voor exclusiviteit en maakt ze zeer gewilde verzamelobjecten.

 • Design: De horloges hebben een zwarte PVD-gecoate titanium kast met een diameter van 43 mm. De bezel van het Bonnie-model is gemaakt van wit keramiek met zwart gegraveerde cijfers, terwijl het Clyde-model een bezel van zwart carbon heeft met witte gegraveerde cijfers. De combinatie van deze materialen creëert een opvallend contrast en een stijlvolle uitstraling.

 • Itr²® composietmateriaal: Het meest opmerkelijke aspect van de bezel is het gebruik van itr²®, een speciaal composietmateriaal gemaakt van koolstofnanobuisjes. Dit materiaal is hypoallergeen en heeft een ongelooflijk licht gewicht, dat zes keer lichter is dan staal en vier keer lichter dan titanium. Dit zorgt voor comfortabel draagcomfort en duurzaamheid.

 • Uurwerk: De horloges zijn uitgerust met een mechanisch automatisch uurwerk van Dubois Dépraz, exclusief ontworpen voor Pierre DeRoche. Met 58 juwelen biedt het uurwerk nauwkeurigheid en is het prachtig gedecoreerd met een versierde en gegraveerde rotor, een centrale brug en zes afgeschuinde, gesatineerde secondebruggen. Deze details zijn behandeld met een witte of zwarte galvanische badcoating, afhankelijk van het model.

 • Saffierglas: Beide modellen hebben saffierglas met antireflectiecoating aan beide zijden, waardoor een helder en duidelijk zicht op de wijzerplaat mogelijk is. Daarnaast hebben de horloges een saffierglazen achterkant, die een inkijk biedt in het prachtige uurwerk.

 • Waterbestendigheid: De Bonnie en Clyde horloges zijn waterbestendig tot 100 meter. Dit betekent dat ze bestand zijn tegen dagelijkse wateractiviteiten en kunnen worden gedragen bij het zwemmen of snorkelen.

 • Band en sluiting: De horloges worden geleverd met een krokodillenleren band, die luxe en comfort combineert. Ze zijn voorzien van een veiligheidsvouwsluiting, waardoor ze stevig om de pols blijven zitten.

 • Modellen: TNT Royal Retro 43 Bonnie en TNT Royal Retro 43 Clyde.
 • Beperkte oplage: Slechts 101 exemplaren per model beschikbaar, wat de exclusiviteit en zeldzaamheid van deze horloges benadrukt.

Bonnie-model:

 • Kastmateriaal: Zwarte PVD-gecoate titanium kast.
 • Diameter: 43 mm.
 • Bezel: Wit keramiek met zwart gegraveerde cijfers.
 • Speciaal composietmateriaal: Bezelmateriaal bevat itr²®, een hypoallergeen composietmateriaal gemaakt van koolstofnanobuisjes. Het is zes keer lichter dan staal en vier keer lichter dan titanium.
 • Glas: Saffierglas met antireflectiecoating aan beide zijden.

Clyde-model:

 • Kastmateriaal: Zwarte PVD-gecoate titanium kast.
 • Diameter: 43 mm.
 • Bezel: Zwart carbon met witte gegraveerde cijfers.
 • Speciaal composietmateriaal: Bezelmateriaal bevat itr²®, een hypoallergeen composietmateriaal gemaakt van koolstofnanobuisjes. Het is zes keer lichter dan staal en vier keer lichter dan titanium.
 • Glas: Saffierglas met antireflectiecoating aan beide zijden.
 • Waterbestendigheid: Tot 100 meter.
 • Uurwerk:

 • Kaliber: Mechanisch automatisch uurwerk van Dubois Dépraz.
 • Juwelen: 58 juwelen in het uurwerk.
 • Decoratie: Versierde en gegraveerde rotor, centrale brug en 6 afgeschuinde, gesatineerde secondebruggen met witte of zwarte galvanische badbehandeling.
 • Band en sluiting:

 • Band: Krokodillenband.
 • Sluiting: Veiligheidsvouwsluiting.
 •  
 • Waterbestendigheid: Tot 100 meter.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...