TNT Royal Retro 43 Bonnie en Clyde Limited Edition horloges van Pierre DeRoche

Pierre DeRoche is een jong Zwitsers horlogemerk dat iets meer dan tien jaar geleden is ontstaan uit de passie van Carole en Pierre Dubois. Het is een project dat uit liefde is ontstaan, dus het is geen verrassing dat een van hun meest populaire collecties, genaamd TNT Royal Retro, een paar limited edition-horloges bevat die zijn vernoemd naar een van's werelds meest beruchte stellen: Bonnie en Clyde.
Beide horloges hebben een zwarte PVD-gecoate titanium kast met een diameter van 43 mm, met een bezel die ofwel van wit keramiek is met zwart gegraveerde cijfers (Bonnie-model), of zwart carbon met witte gegraveerde cijfers (Clyde-model). Wat de bezel echt opmerkelijk maakt, is dat er in zijn samenstelling een heel speciaal composietmateriaal is dat bekend staat als itr²®. Gemaakt van koolstofnanobuisjes, het is volledig hypoallergeen, maar ook zes keer lichter dan staal en vier timer lichter dan titanium. Er is saffierglas met antireflectiecoating aan beide zijden en een saffierachterkant van de behuizing. Ook is het horloge waterbestendig tot 100 meter.
Het uurwerk is een mechanisch automatisch exclusief Dubois Dépraz kaliber met 58 juwelen, met een versierde en gegraveerde rotor, centrale brug en 6 afgeschuinde, gesatineerde secondebruggen met witte of zwarte galvanische badbehandeling. Ten slotte wordt het uurwerk geleverd op een krokodillenband met veiligheidsvouwsluiting. Zowel de TNT Royal Retro 43 Bonnie als de Clyde horloges van Pierre DeRoche werden uitgebracht in beperkte oplage van slechts 101 stuks.