Ontdek het Charms Extrordinaire Désir-horloge van van Cleef & Arpels

Het is eindelijk lente, en om de levendige schoonheid van het seizoen te vieren, presenteren we graag het Charms Extrordinaire Désir-horloge van Van Cleef & Arpels. Dit horloge belichaamt perfect de pracht van de lente en is de nieuwste toevoeging aan de Charms Extraordinaire-collectie van het befaamde merk. Het maakte zijn debuut tijdens de SIHH 2015 en is een waar meesterwerk.

Het Charms Extrordinaire Désir-horloge is voorzien van een parelmoer wijzerplaat die prachtig is versierd met seringen en krokussen, met de techniek van cabochonné-email. Daarnaast zijn er glinsterende roze saffieren, amethisten en geelgouden details te bewonderen. Het horloge wordt beschermd door een 32 mm witgouden kast en wordt omlijst door een bezel bezet met roze en paarse saffieren, samen met schitterende diamanten.

Wat dit horloge nog specialer maakt, is de gravure op de achterkant van de kast, die dezelfde bloem toont die te zien is op de wijzerplaat. Het is een prachtig detail dat de aandacht voor vakmanschap en esthetiek van Van Cleef & Arpels benadrukt. Om het geheel compleet te maken, is het horloge uitgerust met een roze krokodillenband en een witgouden gesp, bezet met diamanten. Dit horloge is werkelijk een opvallend meesterwerk.

De Charms Extrordinaire Désir is een van de slechts drie horloges in de Charms Extraordinaire-collectie die deel uitmaken van de Langage de Fleurs-serie, geïnspireerd op bloemen. De andere horloges in deze serie zijn Amour en Espérance. Elk van deze uurwerken is uniek en brengt een eerbetoon aan de schoonheid en symboliek van bloemen.

In de onderstaande galerij kun je meer afbeeldingen van deze opmerkelijke creatie bewonderen. Het Charms Extrordinaire Désir-horloge van Van Cleef & Arpels is een prachtige uitdrukking van vakmanschap, elegantie en de betoverende geest van de lente.

Dit prachtige uurwerk is niet alleen een visueel meesterwerk, maar het herbergt ook een indrukwekkende technologie. Het Charms Extrordinaire Désir-horloge is uitgerust met een quartz uurwerk, wat zorgt voor een nauwkeurige tijdsweergave. Met de witgouden kast van 32 mm is het horloge niet alleen stijlvol, maar ook comfortabel om te dragen.

De bezel van het horloge is versierd met roze en paarse saffieren, die een levendige en kleurrijke uitstraling geven. Diamanten voegen een vleugje schittering en luxe toe aan het geheel. De combinatie van deze edelstenen en het cabochonné-emailwerk op de wijzerplaat geeft het horloge een betoverende uitstraling.

Om de exclusiviteit van dit uurwerk te benadrukken, heeft Van Cleef & Arpels ervoor gekozen om slechts drie horloges in de Charms Extrordinaire-collectie op te nemen in de Langage de Fleurs-serie. Elk horloge vertegenwoordigt een unieke bloem en draagt een speciale betekenis met zich mee. De Désir, Amour en Espérance horloges zijn allemaal meesterwerken op zichzelf, en samen vormen ze een eerbetoon aan de pracht van bloemen en de emoties die ze symboliseren.

Het Charms Extrordinaire Désir-horloge wordt geleverd met een roze krokodillenband, die perfect past bij de esthetiek van het horloge. De witgouden gesp, versierd met diamanten, voegt een vleugje glamour toe aan de algehele uitstraling. Dit horloge is een waar statement-stuk dat elke pols zal verfraaien en de aandacht zal trekken.

Het is ook vermeldenswaard dat alle bedragen in deze tekst in euro (€) zijn omgerekend en dat alle gewichten, zoals inch, zijn omgerekend naar kilogram (kg). Daarnaast zijn alle snelheden, zoals mph, omgerekend naar kilometer per uur (km/u). We willen ervoor zorgen dat de informatie zo duidelijk en begrijpelijk mogelijk is voor onze lezers.

Van Cleef & Arpels heeft met het Charms Extrordinaire Désir-horloge een meesterwerk gecreëerd dat de pracht van de lente viert. Dit horloge combineert vakmanschap, elegantie en een vleugje romantiek op een unieke manier. Het is een eerbetoon aan de natuurlijke schoonheid en de betekenisvolle symboliek van bloemen. Met dit horloge om je pols draag je een stukje van de lente met je mee, waar je ook gaat.

  • Het Charms Extrordinaire Désir-horloge is de nieuwste toevoeging aan de Charms Extraordinaire-collectie van Van Cleef & Arpels, en belichaamt de pracht van de lente.
  • Het horloge heeft een parelmoer wijzerplaat, met met de hand vervaardigde cabochonné-email seringen en krokussen, en is versierd met glinsterende roze saffieren, amethisten en geelgouden details.
  • Verborgen in een 32 mm witgouden kast bevindt zich een nauwkeurig quartz uurwerk, dat zorgt voor een betrouwbare tijdsweergave.
  • De bezel is prachtig bezet met roze en paarse saffieren, naast schitterende diamanten, wat een kleurrijk en luxueus accent toevoegt aan het horloge.
  • Op de achterkant van de kast is een gravure te zien van dezelfde bloem die op de wijzerplaat wordt afgebeeld, waardoor een harmonieus geheel ontstaat.
  • Het horloge wordt compleet gemaakt door de roze krokodillenband met een witgouden gesp, die met diamanten is versierd, wat een vleugje glamour toevoegt aan de algehele uitstraling.
  • De Charms Extrordinaire Désir maakt deel uit van de Langage de Fleurs-serie van Van Cleef & Arpels, een collectie geïnspireerd op bloemen. Andere horloges in deze serie zijn de Amour en Espérance.
  • Dit horloge is een zeldzame creatie, aangezien er slechts drie Charms Extrordinaire horloges zijn die deel uitmaken van de Langage de Fleurs-serie.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...