Jacob & Co s Astronomia Tourbillon Baguette - een diamanten meesterwerk

Jacob & Co, het luxe merk uit New York City, introduceert met trots de Astronomia Tourbillon Baguette, een intrigerend uurwerk dat alle aandacht trekt. Dit horloge is ontworpen om de drager een unieke blik te gunnen op het wonderbaarlijk complexe binnenwerk, zij het op een onconventionele manier. In plaats van een transparante achterkant of wijzerplaat, heeft de Astronomia Tourbillon Baguette een reeks kleine saffierkristallen die als vensters fungeren, met een groter kristal dat het geheel bedekt. Maar wat dit horloge echt opvallend maakt, is de overvloed aan diamanten die het sieren, met maar liefst 16 karaat aan edelstenen die onzichtbaar zijn gezet op de wijzerplaat en de nokken.

Dit sprankelende uurwerk is gehuisvest in een 50 mm kast van 18-karaats roségoud, die het exclusieve handopwindende JCEM01-kaliber van Jacob & Co herbergt. De Astronomia Tourbillon Baguette is een meesterwerk op zich, en het is dan ook geen verrassing dat het horloge gepaard gaat met een ongelooflijk hoog prijskaartje van iets meer dan €1 miljoen. Met dezelfde prijs als een luxe sportwagen trekt het horloge zeker de aandacht van horlogeliefhebbers met diepe zakken die bereid zijn deze prijs te betalen.

Naast de indrukwekkende diamanten en het prachtige ontwerp, biedt de Astronomia Tourbillon Baguette ook een fascinerende functie. Het uurwerk heeft een complexe draaiende tourbillon die het mogelijk maakt om de beweging van de aarde te volgen, terwijl een klein model van een aardbol bovenop het horloge ronddraait. Deze unieke complicaties geven het horloge een extra laag van verfijning en maken het tot een waar kunstwerk.

Met de Astronomia Tourbillon Baguette heeft Jacob & Co een meesterwerk gecreëerd dat horlogeliefhebbers over de hele wereld zal betoveren. Het is een uiting van luxueuze verfijning en exclusiviteit, en is zeker een verzamelobject voor diegenen die houden van zeldzaamheid en vakmanschap. Het is een horloge dat niet alleen de tijd bijhoudt, maar ook een statement maakt over stijl en elegantie.

  • Astronomia Tourbillon: Een van de meest iconische collecties van Jacob & Co, bekend om zijn complexe uurwerken en verbluffende visuele effecten. De Astronomia Tourbillon horloges bevatten een draaiende aarde, een maanfase-indicator en een driedimensionale weergave van de hemellichamen. Dit meesterwerk van techniek en design is een symbool van luxe en innovatie.
  • Brilliant: De Brilliant-collectie omvat horloges met een verfijnd design en een overvloed aan schitterende diamanten. Elk horloge in deze collectie straalt een ongeëvenaarde pracht uit, met met de hand gezette diamanten op de wijzerplaat, kast en armband.
  • Epic: De Epic-collectie vertegenwoordigt de ultieme combinatie van vakmanschap en stijl. Deze horloges zijn voorzien van complexe complicaties, zoals een tourbillon, een flyback-chronograaf en een maanfase-indicator. De Epic-horloges zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een opvallend design dat de aandacht trekt.
  • Opera: De Opera-collectie biedt horloges met een unieke combinatie van muziek en uurwerk. Deze horloges zijn uitgerust met een speeldoosmechanisme dat muziek kan afspelen op aanvraag. Elk uurwerk is met de hand vervaardigd en voorzien van verfijnde details, zoals met de hand gegraveerde wijzerplaten en bezels.
  • Twin Turbo: De Twin Turbo-collectie is een technisch hoogstandje met een dubbele tourbillon en een dubbele chronograaf. Deze horloges bieden ongeëvenaarde precisie en functionaliteit, en zijn ontworpen voor horlogeliefhebbers die de voorkeur geven aan geavanceerde complicaties.
  • Five Time Zone: De Five Time Zone-collectie is ideaal voor reizigers en mensen die wereldwijd actief zijn. Deze horloges tonen de tijd in vijf verschillende tijdzones, waardoor ze praktisch en stijlvol zijn. Elk horloge is ontworpen met oog voor detail en biedt een unieke combinatie van functionaliteit en elegantie.


Elke collectie van Jacob & Co is een eerbetoon aan vakmanschap en luxe. Met gedurfde ontwerpen, technische innovatie en de hoogste kwaliteit materialen en edelstenen, biedt Jacob & Co een scala aan horloges die zowel indrukwekkend zijn in functionaliteit als visueel verbluffend. Of het nu gaat om de Astronomia Tourbillon, Brilliant, Epic, Opera, Twin Turbo of Five Time Zone, elk horloge vertegenwoordigt de passie en toewijding van Jacob & Co om horloges van uitzonderlijke schoonheid en vakmanschap te creëren.

Over Jacob & Co

Jacob & Co is een toonaangevend luxehorlogemerk dat bekend staat om zijn buitengewone ontwerpen en vakmanschap. Het werd opgericht door Jacob Arabo, een visionair ondernemer en horlogemaker, en heeft wereldwijd een reputatie opgebouwd als een symbool van ongeëvenaarde luxe en innovatie.

Het merk is bekend om zijn opvallende en gedurfde ontwerpen, waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen en edelstenen van uitzonderlijke kwaliteit. Jacob & Co staat vooral bekend om zijn complexe uurwerken met unieke complicaties, zoals de Astronomia Tourbillon, die een draaiende aarde en een driedimensionale weergave van de hemellichamen bevat.

Naast horloges biedt Jacob & Co ook een breed scala aan juwelen, waaronder opvallende armbanden, oorbellen en halskettingen. Elk stuk is een meesterwerk op zich, met oogverblindende diamanten en vakmanschap van wereldklasse.

Het merk heeft een sterke aanwezigheid in de horloge-industrie en heeft samengewerkt met verschillende beroemdheden en iconische merken, waaronder Bugatti en Rolls-Royce, om exclusieve en beperkte oplage-horloges te creëren.

Jacob & Co blijft grenzen verleggen en vernieuwen, en is een favoriet onder horlogeliefhebbers en verzamelaars die op zoek zijn naar onderscheidende en opvallende uurwerken van de hoogste kwaliteit.

Met zijn gedurfde ontwerpen, technische hoogstandjes en ongeëvenaarde luxe blijft Jacob & Co een belangrijke speler in de wereld van haute horlogerie, en een synoniem voor verfijning en exclusiviteit.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...