The Tradition Automatique Seconde Rétrograde 7097 uurwerk van Breguet

De Tradition Automatique Seconde Rétrograde 7097 is de nieuwste toevoeging aan de gerenommeerde Tradition-collectie van Breguet, die in 2015 werd gelanceerd. Dit opmerkelijke uurwerk belichaamt vakmanschap en technische uitmuntendheid op zijn best.

Een van de opvallende kenmerken van dit horloge is de retrograde secondewijzer die zich bevindt op 10 uur. Deze elegante complicatie, samen met de uren en minuten die worden aangegeven door de kenmerkende Breguet-stijl wijzers, zorgen voor een verfijnde en stijlvolle weergave van de tijd. De retrograde secondewijzer wordt geaccentueerd door een cirkelgeborstelde halve cirkel, die ook de andere indicaties op de wijzerplaat duidelijk leesbaar maakt.

Om een gevoel van symmetrie te behouden, is de pare-chute, een schokabsorberend mechanisme, geplaatst op 4 uur. Dit zorgt niet alleen voor precisie en betrouwbaarheid, maar voegt ook een vleugje technische perfectie toe aan het horloge.

De Tradition Automatique Seconde Rétrograde 7097 is verkrijgbaar in een 18-karaats witgouden of roségouden kast met een diameter van 40 mm. Het horloge is voorzien van dubbele saffierkristallen, een fijn gecanneleerde kastband en gelaste nokken met schroefstaven. Met een waterbestendigheid van 30 meter is het ook geschikt voor dagelijks gebruik.

Het uurwerk dat dit prachtige horloge aandrijft, is het Zwitserse automatische Breguet in-house kaliber 505SR1. Met 38 juwelen, een kloppende frequentie van 21.600 vph en een indrukwekkende gangreserve van 50 uur, levert het uurwerk nauwkeurigheid en betrouwbaarheid op lange termijn.

De wijzerplaat van de Tradition Automatique Seconde Rétrograde 7097 is een waar kunstwerk op zich. Gemaakt van 18-karaats goud, is het verzilverd en met de hand gedraaid om een uniek patroon te creëren. Een interessant detail is dat de wijzerplaat niet gecentreerd is, maar een asymmetrische positie inneemt om 12 uur, wat bijdraagt aan het unieke ontwerp en de esthetiek van het horloge.

De zwarte lederen band, afgewerkt met een bijpassende gouden inzet, zorgt voor een elegante en comfortabele pasvorm om de pols.

De Breguet Tradition Automatique Seconde Rétrograde 7097 is een horloge dat vakmanschap, technische innovatie en esthetiek combineert. Het belichaamt de rijke horlogetraditie van Breguet en vertegenwoordigt een meesterwerk van tijdloze elegantie.

Het Breguet-horloge, de Tradition Automatique Seconde Rétrograde 7097, is niet alleen een technisch meesterwerk, maar ook een waardevol verzamelobject. Met zijn beperkte oplage en exclusieve materialen, vertegenwoordigt dit horloge een uitzonderlijk niveau van luxe en vakmanschap.

Het horloge wordt geleverd in een prachtige 18-karaats witgouden of roségouden kast, met een diameter van 40 mm. De keuze voor edele metalen benadrukt de exclusiviteit van het horloge en voegt een vleugje verfijning toe aan het ontwerp.

Naast de hoogwaardige materialen en het elegante design, is de Tradition Automatique Seconde Rétrograde 7097 uitgerust met het Zwitserse automatische Breguet in-house kaliber 505SR1. Dit geavanceerde uurwerk met 38 juwelen en een gangreserve van 50 uur zorgt voor nauwkeurige tijdmeting en betrouwbaarheid.

De wijzerplaat van dit horloge is een waar kunstwerk op zich. Gemaakt van 18-karaats goud, heeft het een zilveren afwerking en is met de hand gedraaid om een uniek patroon te creëren. Het asymmetrische ontwerp, met de retrograde secondewijzer om 10 uur, geeft het horloge een eigentijdse uitstraling en maakt het een opvallende verschijning om de pols.

Om het draagcomfort te optimaliseren, wordt de Tradition Automatique Seconde Rétrograde 7097 geleverd met een zwarte leren band, die zowel stijlvol als duurzaam is. De band is voorzien van een bijpassende gouden inzet, waardoor een harmonieus geheel ontstaat met de rest van het horloge.

Dit prachtige horloge is niet alleen een tijdmeter, maar ook een statussymbool en een uiting van verfijnde smaak. Met zijn beperkte oplage en luxueuze uitstraling is de Tradition Automatique Seconde Rétrograde 7097 een horloge dat de aandacht trekt en bewondering oproept.

Voor horlogeliefhebbers en verzamelaars die op zoek zijn naar een uniek en exclusief uurwerk, is de Tradition Automatique Seconde Rétrograde 7097 een uitstekende keuze. Met zijn combinatie van technische innovatie, elegant design en vakmanschap, vertegenwoordigt dit horloge de erfenis van Breguet en blijft het trouw aan de merkwaarden van kwaliteit en prestige.

 • Model: Breguet Tradition Automatique Seconde Rétrograde 7097
 • Kastmateriaal: 18-karaats witgoud of roségoud
 • Kastdiameter: 40 mm
 • Kastachterkant: Transparant, met saffierkristal
 • Kastvorm: Ronde
 • Kroon: Niet-schroefdraad, met Breguet-logo
 • Waterbestendigheid: 30 meter
 • Uurwerk: Zwitsers automatisch Breguet in-house kaliber 505SR1
 • Juwelen: 38
 • Gangreserve: 50 uur
 • Trillingsfrequentie: 21.600 vph (3 Hz)
 • Functies: Uren, minuten, retrograde secondewijzer
 • Wijzerplaat: 18-karaats goud, verzilverd en met de hand gedraaid, niet gecentreerd om 12 uur
 • Wijzers: Breguet-stijl wijzers met open punt, geblauwd staal
 • Complicaties: Retrograde secondewijzer, pare-chute (schokabsorberend mechanisme)
 • Glas: Saffierkristal, aan beide zijden antireflecterend gecoat
 • Band: Zwart lederen band met gouden inzet
 • Sluiting: Vouwsluiting, met Breguet-logo
 • Beperkte oplage: Ja
 • Verpakking: Luxe horlogekist
 • Garantie: Fabrieksgarantie van Breguet

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...