Rick Owens onthuld Lamyland-geur die wordt geleverd in een doos met kamelen huid

Rick Owens Lamyland-geur

Rick Owens' lente/zomer 2022 catwalkcollectie "FOGACHINE" is zojuist in de winkels en online beschikbaar, en hoewel de selectie van kledingstukken, accessoires en schoenen hun eigen vermelding waard is, zijn het de eigenaardigheden van dit seizoen die echt de aandacht hebben getrokken van de fan-base van de avant-garde ontwerper. Samen met zijn levenspartner en muze Michèle Lamy heeft Rick Owens een nieuwe LAMYLAND-geur onthuld en het is nogal iets speciaal.

Beperkt tot slechts 1.000 edities, wordt de geur geleverd in een speciaal pakket met een fles gemaakt in Frankrijk met zijn bronzen en zilveren kap met apenthema gemaakt in Italië, geserveerd in een zilveren dennenhouten doos die met laser is gegraveerd met zijn editienummer en bekleed met de huid van een kameel... euh ja, kameel De website van Rick Owens beschrijft het project en merkt op: "LAMYLAND PARFUM IS EEN CREATIE VAN DE LAMYLAND-TRIBE, EEN GEUR VAN HUN REIZEN, NAAR DE SOUTH BRONX..."

Met dit in gedachten presenteert de geur een bedwelmende mix van topnoten bestaande uit Calabrië bergamot, zwarte Nepalese kardemom en Spaanse saffraan, naast hartnoten van styrax, gouden wierook, mirre en palo santo. Basisnoten zijn amber, eikenmos, vetiver java, en vanille, wat betekent dat de geur samenkomt met een sterke onmiddellijke vleugje ondersteund door klassieke accenten van verfijnde houtigheid en ook een lichte zoetheid.

De topnoten van de geur zijn Calabrië bergamot, zwarte Nepalese kardemom en Spaanse saffraan. De hartnoten zijn styrax, gouden wierook, mirre en palo santo. De basisnoten zijn amber, eikenmos, vetiver java en vanille.

De Calabrië bergamot voegt een frisse, citrusachtige toets toe aan de geur, terwijl de zwarte Nepalese kardemom en Spaanse saffraan voor een pittig en kruidig karakter zorgen. De hartnoten van styrax, gouden wierook, mirre en palo santo brengen warmte en diepte in de geur, terwijl de basisnoten van amber, eikenmos, vetiver java en vanille zorgen voor een aangename en verfijnde houtachtige en zoete ondertoon.

De combinatie van deze ingrediënten creëert een bedwelmende en intrigerende geur die zowel kruidig als zoet, houtachtig en warm is. Dit past goed bij het avant-garde imago van Rick Owens en maakt de LAMYLAND parfum een interessante en unieke toevoeging aan de wereld van parfums.

De fles van de LAMYLAND parfum van Rick Owens is gemaakt in Frankrijk en heeft een bronzen en zilveren kap met apenthema, die in Italië is gemaakt. De fles zelf heeft een strakke, moderne uitstraling en lijkt op een gestileerde, cilindrische vorm met een enigszins breder bovenste deel dat smaller wordt naar de onderkant. De fles heeft een inhoud van 100 ml en is bedoeld als een verzamelobject vanwege de beperkte oplage en de unieke verpakking. Over het algemeen lijkt de fles perfect bij de avant-garde esthetiek te passen die kenmerkend is voor het werk van Rick Owens.

 

Bezoek Website
Rick Owens onthuld Lamyland-geur die wordt geleverd in een doos met kamelen huid