Longines viert Singapore 50-jarig bestaan met exclusieve editie van GMT-polshorloge

Ter ere van Singapore's 50 jaar onafhankelijkheid heeft Longines, de bekende Zwitserse horlogemaker, een speciale editie van zijn GMT-polshorloge uit de Longines Masters Collection gecreëerd. Dit unieke horloge, dat slechts in beperkte oplage verkrijgbaar is, belichaamt vakmanschap en stijl op zijn best.

Het horloge is voorzien van een prachtige 38,5 millimeter kast van 18-karaats roségoud en wordt aangedreven door een zelfopwindend mechanisch uurwerk. Op de verzilverde gestempelde barleycorn wijzerplaat worden de uren, minuten, seconden en datum weergegeven. Daarnaast biedt het horloge de mogelijkheid om de tijd af te lezen in andere tijdzones van over de hele wereld, dankzij de 24-uurs binnenschijf en tijdzone-aanduiding.

Om Singapore te eren, staat de naam van de stad in het rood op de kraag van dit prachtige horloge. Het horloge wordt compleet gemaakt met een bruine krokodillenband met een inzetgesp, waardoor het zowel comfortabel als stijlvol om de pols past.

Deze speciale editie van het GMT-polshorloge van Longines wordt uitgebracht als een gelimiteerde editie van slechts 50 genummerde uurwerken. Het horloge zal exclusief verkrijgbaar zijn in de twee nieuwe bedrijfswinkels van het merk in Marina Square en Marina Bay Sands.

Het is geen verrassing dat deze exclusieve collectie snel in trek zal zijn bij de welgestelde Singaporezen, gezien het feit dat Singapore het hoogste percentage miljonairs ter wereld heeft. Degenen die het geluk hebben een exemplaar van dit horloge te bemachtigen, zullen een waardevol stukje vakmanschap bezitten dat zowel de geschiedenis van Singapore als de horlogetraditie van Longines viert.

Met zijn exclusieve editie van het GMT-polshorloge ter ere van Singapore's 50-jarig bestaan, heeft Longines een horloge gecreëerd dat niet alleen een tijdloos design en vakmanschap belichaamt, maar ook een waardevol verzamelobject is.

De 18-karaats roségouden kast van het horloge heeft een diameter van 38,5 millimeter, wat zorgt voor een elegante en toch opvallende uitstraling om de pols. Het zelfopwindende mechanische uurwerk garandeert nauwkeurige tijdmeting en betrouwbaarheid.

Op de verzilverde gestempelde barleycorn wijzerplaat worden de uren, minuten, seconden en datum weergegeven, waardoor de drager altijd perfect op de hoogte is van de tijd. Daarnaast biedt het horloge de mogelijkheid om de tijd af te lezen van andere tijdzones over de hele wereld, dankzij de 24-uurs binnenschijf en tijdzone-aanduiding.

Een opvallend kenmerk van dit horloge is de rode kraag waarop de naam van de stad Singapore is gegraveerd. Dit geeft het horloge een uniek en persoonlijk tintje dat het speciaal maakt voor degenen die een sterke band hebben met de stad.

Om het comfort te garanderen, wordt het horloge geleverd met een bruine krokodillenband met een inzetgesp. Dit zorgt niet alleen voor een perfecte pasvorm om de pols, maar voegt ook een vleugje luxe toe aan het geheel.

Met slechts 50 genummerde exemplaren, zal dit horloge een zeldzaam en gewild verzamelobject zijn onder horlogeliefhebbers en Singaporezen die trots zijn op hun land. Het exclusieve horloge zal exclusief verkrijgbaar zijn in de twee nieuwe bedrijfswinkels van Longines in Marina Square en Marina Bay Sands.

Met zijn beperkte oplage, hoogwaardige materialen en vakmanschap, vertegenwoordigt dit GMT-polshorloge van Longines de perfecte combinatie van elegantie, precisie en exclusiviteit. Het is een eerbetoon aan zowel de horlogetraditie van Longines als de viering van Singapore's 50-jarig bestaan als onafhankelijke natie.

 • Model: Longines Tradition Automatique Seconde Rétrograde 7097
 • Kastmateriaal: 18-karaats roségoud
 • Kastdiameter: 38,5 mm
 • Kastvorm: Ronde
 • Kroon: Niet-schroefdraad, met Longines-logo
 • Glas: Saffierkristal, krasbestendig
 • Uurwerk: Zelfopwindend mechanisch uurwerk
 • Gangreserve: 50 uur
 • Trillingsfrequentie: N/A
 • Waterbestendigheid: 30 meter
 • Wijzerplaat: Verzilverd met gestempelde barleycorn decoratie
 • Functies: Uren, minuten, seconden, datum, GMT
 • Wijzers: Blauw stalen wijzers
 • Complicaties: Retrograde secondewijzer, 24-uurs binnenschijf
 • Band: Bruine krokodillenlederen band
 • Sluiting: Inzetgesp
 • Beperkte oplage: Ja, slechts 50 genummerde exemplaren
 • Prijs: Op aanvraag, exclusief verkrijgbaar bij de Longines bedrijfswinkels in Marina Square en Marina Bay Sands in Singapore

Christiaan Van Bignoot, juwelenservice op maat aan huis In de kijker

Christiaan Van Bignoot, juwelenservice op maat aan huis Christiaan Van Bignoot, een gepassioneerde en ervaren juwelier u...