Speciale editie Hello Kitty Beauty-collectie van Sephora

Toen de speciale editie van de Beats by Dr. Dre-hoofdtelefoon werd gepresenteerd, vierde Hello Kitty haar 40-jarig jubileum en dat deed ze op een bijzondere manier door een uitgebreide collectie producten uit te brengen die zeker ieders interesse zouden wekken. Een opvallend voorbeeld hiervan is de Beauty-collectie, gemaakt in samenwerking met Sephora. Binnen deze collectie is er een absoluut indrukwekkend item (en tevens het duurste) te vinden, namelijk de Ruby Hand Held Mirror met een prijskaartje van €195. Deze handspiegel is verfraaid met bijna 2000 met de hand geplaatste juwelen.

Passend bij het 40-jarig jubileum, dat soms het robijnrode jubileum wordt genoemd (net zoals het gouden en zilveren jubileum respectievelijk 25 en 50 jaar worden genoemd), zijn robijnen gebruikt om dit prachtige stuk te versieren. Daarnaast is er ook de kleinere Ruby Compact Mirror, bezet met 300 robijnen, die verkrijgbaar is voor €49.

Naast deze opvallende handspiegels bevat de glamoureuze collectie nog andere betoverende items. De Ruby Solid Perfume Ring, bijvoorbeeld, heeft een zoete en vrouwelijke geur met tonen van cassis sorbet, Italiaanse mandarijn, appel, magnoliabloesem, fresia en oranjebloesem, doordrenkt met tonkaboon, vanille en musk. Ook zijn er de Milk Money Makeup Bag en het Pop-Up Party Oogschaduwpalet, beide met een verleidelijke uitstraling.

Als laatste is er de An Apple A Day Trio Lip Balm Set, die niet alleen de lippen hydrateert, maar ook kleur en voeding geeft. Deze set is perfect om je lippen fris en verzorgd te houden.

Met deze exclusieve Beauty-collectie viert Hello Kitty haar 40-jarig jubileum op een sprankelende manier. De samenwerking met Sephora heeft geleid tot een verzameling betoverende producten die de fans van Hello Kitty zeker zullen bekoren. Of het nu gaat om de schitterende handspiegels, de verleidelijke parfumring, de stijlvolle make-uptas of de lippenbalsemset, deze collectie is een eerbetoon aan de tijdloze charme en het succes van Hello Kitty.

Naast de reeds genoemde items in de Hello Kitty Beauty-collectie zijn er nog enkele andere opmerkelijke producten die deel uitmaken van deze feestelijke samenwerking met Sephora.

Een van die producten is de Hello Kitty Ruby Solid Perfume Compact, een compacte solide parfum in een schattig ontwerp. Dit betoverende item bevat een bloemige geur met noten van roos, jasmijn en vanille, en is verpakt in een compact met een prachtig robijnenaccent. Het biedt niet alleen een heerlijke geur, maar ook een vleugje luxe en elegantie voor onderweg.

Voor degenen die van nagelverzorging houden, biedt de Hello Kitty Beauty-collectie ook een Limited Edition Ruby Nail Polish Set. Deze set bevat verschillende kleuren nagellak geïnspireerd op de rijke tinten van robijnen. Van diep rood tot glinsterend bordeaux, deze nagellakken zorgen voor prachtige en feestelijke manicures.

Verder zijn er nog enkele verzorgingsproducten die deel uitmaken van de collectie, zoals de Hello Kitty Ruby Lip Mask en de Ruby Sheet Mask. Deze maskers zijn ontworpen om de lippen en de huid te hydrateren en te verjongen, terwijl ze tegelijkertijd een vleugje glamour en plezier toevoegen aan je schoonheidsroutine.

De Hello Kitty Beauty-collectie is een eerbetoon aan het iconische karakter en viert het 40-jarig jubileum van Hello Kitty op een unieke en sprankelende manier. Met een scala aan prachtige producten, geïnspireerd door de elegantie van robijnen, kunnen fans en verzamelaars hun liefde voor Hello Kitty vieren met een vleugje luxe en glamour.

De prijzen van de verschillende producten variëren, waarbij de exclusieve Ruby Hand Held Mirror met bijna 2000 met de hand geplaatste juwelen het duurste item is met een prijskaartje van €195. De overige items, zoals de Ruby Compact Mirror, de parfumring, de make-uptas, de lippenbalsemset, het solide parfumcompact en de nagellakset, bieden een verscheidenheid aan prijspunten om aan verschillende budgetten te voldoen.

Of je nu een fervent Hello Kitty-verzamelaar bent of gewoon op zoek bent naar een uniek en betoverend schoonheidsproduct, de Hello Kitty Beauty-collectie biedt een scala aan mogelijkheden om jezelf of iemand anders te verwennen met een vleugje glamour en de charme van Hello Kitty.

  • Ruby Hand Held Mirror (€195): Het meest indrukwekkende item in de collectie, versierd met bijna 2000 met de hand geplaatste juwelen. Deze handspiegel is een waar pronkstuk en een eerbetoon aan het robijnrode jubileum van Hello Kitty.

  • Ruby Compact Mirror (€49): Een kleinere versie van de handspiegel, bezet met 300 robijnen. Deze compacte spiegel is perfect om onderweg je make-up bij te werken en straalt elegantie uit.

  • Ruby Solid Perfume Ring: Een prachtige ring met een solide parfum in een zoete en vrouwelijke geur. Noten van cassissorbet, Italiaanse mandarijn, appel, magnoliabloesem, fresia, oranjebloem, tonkaboon, vanille en musk komen samen in deze betoverende geur.

  • Milk Money Makeup Bag: Een stijlvolle make-uptas in de vorm van een portemonnee. Deze schattige en handige tas biedt voldoende ruimte om al je favoriete make-upproducten op te bergen.

  • Pop-Up Party Eyeshadow Palette: Een oogschaduwpalet met een feestelijk kleurenpalet. Met een combinatie van glanzende en matte tinten, biedt dit palet eindeloze mogelijkheden om prachtige ooglooks te creëren.

  • Hello Kitty Ruby Solid Perfume Compact: Een compacte solide parfum in een schattig Hello Kitty-ontwerp. Dit betoverende item bevat een bloemige geur met noten van roos, jasmijn en vanille. Het compact is versierd met een prachtig robijnenaccent.

  • Limited Edition Ruby Nail Polish Set: Een set nagellakken geïnspireerd op de rijke tinten van robijnen. Van diep rood tot glinsterend bordeaux, deze nagellakken zorgen voor prachtige en feestelijke manicures.

  • Hello Kitty Ruby Lip Mask: Een hydraterend lipmasker doordrenkt met voedende ingrediënten om de lippen te verzachten en te verzorgen. Het masker heeft een schattig Hello Kitty-design en zorgt voor een heerlijk verwennend gevoel.

  • Ruby Sheet Mask: Een gezichtsmasker doordrenkt met verzorgende ingrediënten voor een stralende huid. Dit masker is verrijkt met robijnenextract en biedt een verfrissende en revitaliserende behandeling.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...