Romain Jerome Batman-DNA - Een donker en stoer horloge ter ere van Batman 75e verjaardag

Ter ere van de 75e verjaardag van Batman, een van de meest geliefde superhelden uit stripboeken, heeft DC Comics samengewerkt met de Zwitserse horlogemaker Romain Jerome om een indrukwekkend limited edition uurwerk te creëren, genaamd het Batman-DNA horloge. Dit horloge weerspiegelt perfect het stoere en donkere karakter van de Caped Crusader.

Het Batman-DNA horloge heeft een opvallende uitstraling. De zwarte bezel, gehuisvest in een 46 mm zwarte PVD-gecoate stalen kast, is zorgvuldig machinaal bewerkt om de gedurfde facetten te benadrukken, die doen denken aan het silhouet van de iconische Batmobile.

De wijzerplaat van het Batman-DNA horloge prijkt trots met het legendarische Batman-logo. Hoewel de wijzerplaat eenvoudig oogt, is het toch opvallend dankzij zijn eenvoud en kracht. Het hele uurwerk heeft een ruwe afwerking gekregen die perfect past bij de onrustige en stoere persoonlijkheid van de Dark Knight. Het horloge wordt geleverd met een zwarte hoornback-krokodillenriem, die bijdraagt aan zijn robuuste uitstraling.

Het Batman-DNA horloge van Romain Jerome is een waar collector's item, aangezien het slechts in een gelimiteerde oplage van 75 stuks wordt uitgebracht. Elk horloge is geprijsd op €16.000. Met zijn unieke ontwerp en beperkte beschikbaarheid is dit horloge een must-have voor elke Batman-fan en horlogeliefhebber die op zoek is naar een exclusief en symbolisch stuk om te koesteren.

Het Batman-DNA horloge van Romain Jerome bevat nog enkele opmerkelijke details die het echt uniek maken in zijn soort.

Naast het stoere ontwerp en de ruwe afwerking heeft het horloge enkele subtiele knipogen naar het Batman-thema. De zwarte wijzerplaat is voorzien van opvallende gele uurmarkeringen en wijzers, die doen denken aan het iconische Bat-signaal. Dit voegt een vleugje speelsheid en herkenning toe aan het ontwerp.

Bovendien heeft het horloge een uniek kenmerk dat het Batman-DNA uurwerk onderscheidt van andere horloges. In de achterkant van de behuizing is een klein stukje echte Batmobile-carrosserie geïntegreerd, waardoor het horloge een echte connectie heeft met het legendarische voertuig van de Dark Knight.

De gelimiteerde oplage van 75 stuks maakt dit horloge zeer exclusief en gewild onder verzamelaars en Batman-liefhebbers. Het is een eerbetoon aan het iconische personage en een viering van zijn 75-jarige nalatenschap.

Met zijn donkere esthetiek, ruwe afwerking en subtiel Batman-thema is het Batman-DNA horloge van Romain Jerome een eerbetoon aan de tijdloze populariteit en impact van Batman. Dit unieke uurwerk vertegenwoordigt een combinatie van stijl, vakmanschap en nostalgie die fans van de Dark Knight over de hele wereld zal aanspreken.

  • Batman-DNA horloge: Het hoogtepunt van de samenwerking tussen DC Comics en Romain Jerome ter ere van Batman's 75e verjaardag. Dit indrukwekkende horloge heeft een stoer en donker ontwerp dat perfect past bij het karakter van de Caped Crusader. De zwarte bezel, gemaakt van PVD-gecoate staal, is zorgvuldig bewerkt om de facetten te benadrukken en doet denken aan het silhouet van de Batmobile. De wijzerplaat pronkt met het iconische Batman-logo en heeft opvallende gele uurmarkeringen en wijzers. Het uurwerk is voorzien van een ruwe afwerking die de ruige persoonlijkheid van de Dark Knight weerspiegelt. Het Batman-DNA horloge wordt geleverd met een zwarte hoornback-krokodillenriem en bevat een stukje echte Batmobile-carrosserie in de behuizing. Dit horloge is een gelimiteerde editie van slechts 75 stuks en heeft een prijs van €16.000 per stuk.

De Batman-DNA collectie van Romain Jerome is een eerbetoon aan de tijdloze populariteit van Batman en zijn 75-jarige nalatenschap. Elk horloge in deze collectie vertelt het verhaal van de Dark Knight en zijn iconische kenmerken, met een uniek ontwerp en vakmanschap dat alleen Romain Jerome kan leveren. Of het nu gaat om het Batman-DNA horloge met zijn stoere esthetiek en echte Batmobile-carrosserie, of andere horloges in de collectie die elementen van Batman's wereld omvatten, deze horloges zijn perfect voor de Batman-fans en horlogeliefhebbers die op zoek zijn naar een exclusief en symbolisch stuk om te koesteren.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...