Romain Jerome viert 25 jaar val van de Berlijnse Muur met het Berlijnse DNA horloge

Ter ere van de 25e verjaardag van de historische gebeurtenis, heeft de Zwitserse horlogemaker Romain Jerome de Berlijnse DNA collectie uitgebracht. Deze gelimiteerde oplage horloges herdenkt het belangrijke moment in de 20e eeuw: de val van de Berlijnse Muur.

Het Berlijnse DNA horloge is voorzien van een 46 mm roestvrijstalen kast met een zwarte PVD-coating op de achterkant, terwijl de bezel is gemaakt van zwart keramisch materiaal. Dit stijlvolle uurwerk geeft alleen de uren en minuten aan en wordt aangedreven door het RJ001-A uurwerk, dat werkt op een frequentie van 28.800 trillingen per uur en een gangreserve heeft van 42 uur.

Net als de jubileumeditie gewijd aan Batman, heeft ook het Berlijnse DNA horloge een wijzerplaat die de gelegenheid weerspiegelt. De blauwe lijn die van de ene naar de andere kant loopt, symboliseert de rivier de Spree, terwijl een subtiel reliëf de voormalige locatie van de beroemde muur markeert. Wanneer de lichten uit zijn, gloeien de lijnen, bedekt met lichtgevende verf, heldergroen en blauw, waardoor een intrigerend effect ontstaat. Op de achterkant van het horloge is een afbeelding van de iconische graffiti 'broederlijke kus' te zien, een van de meest bekende beelden van de muur.

De Berlijnse DNA collectie bestaat slechts uit 25 uurwerken, een symbolisch aantal gekozen om de betekenis van het jubileum te benadrukken. Elk horloge in deze beperkte oplage is een eerbetoon aan de historische gebeurtenis en belichaamt de precisie, kwaliteit en vakmanschap waar Romain Jerome om bekend staat.

Met het Berlijnse DNA horloge draag je niet alleen een stijlvol uurwerk, maar ook een stuk geschiedenis om je pols. Het is een exclusief en betekenisvol sieraad voor verzamelaars en liefhebbers van horloges die op zoek zijn naar een uniek en symbolisch stuk.

Romain Jerome is niet alleen bekend om zijn eerbetonen aan historische momenten, maar heeft ook een reputatie opgebouwd voor het creëren van horloges geïnspireerd door iconische figuren. Naast het Berlijnse DNA horloge, heeft het merk onlangs een jubileumeditie uitgebracht die gewijd is aan niemand minder dan Batman.

Net als het Berlijnse DNA horloge is de wijzerplaat van de Batman-editie ontworpen om de essentie van de geliefde stripfiguur op te roepen. Met gedetailleerde elementen en een subtiele verwijzing naar de kenmerkende Bat-signalen, ademt dit horloge de mystiek en kracht van de Dark Knight. Elk uurwerk in deze exclusieve collectie is een eerbetoon aan de tijdloze aantrekkingskracht van Batman en zijn status als een cultureel icoon.

Romain Jerome blijft grenzen verleggen en unieke horloges creëren die emoties en verhalen overbrengen. Met de Berlijnse DNA en Batman-collecties combineert het merk vakmanschap met design, waardoor horlogeliefhebbers en verzamelaars de mogelijkheid hebben om een stuk geschiedenis of een favoriete fictieve held aan hun pols te dragen. Elk horloge is een meesterwerk op zich en een waardevolle toevoeging aan elke horlogecollectie.

Over Romain Jerome

Romain Jerome is een Meester in horlogecreatie. Romain Jerome is een gerenommeerde Zwitserse horlogemaker die bekend staat om zijn unieke en grensverleggende ontwerpen. Het merk combineert traditioneel vakmanschap met innovatieve technieken en artistieke visie om horloges te creëren die niet alleen tijd meten, maar ook emoties oproepen en verhalen vertellen.

Het onderscheidende kenmerk van Romain Jerome horloges is het gebruik van bijzondere materialen en thema'sdie een diepe betekenis en symboliek dragen. Het merk heeft horloges ontwikkeld geïnspireerd door historische gebeurtenissen, culturele iconen en zelfs populaire fictieve personages.

Een opvallend voorbeeld is het Berlijnse DNA horloge, dat is ontworpen ter ere van de 25e verjaardag van de val van de Berlijnse Muur. Dit horloge bevat elementen die de geschiedenis en de betekenis van dit belangrijke moment vertegenwoordigen, zoals een wijzerplaat met een blauwe lijn die de rivier de Spree symboliseert en een reliëf dat de voormalige locatie van de muur markeert.

Naast historische gebeurtenissen heeft Romain Jerome ook horloges gecreëerd die gewijd zijn aan iconische figuren, zoals de jubileumeditie gewijd aan Batman. Deze horloges vangen de essentie en de unieke kenmerken van de geliefde stripfiguur en brengen zo een eerbetoon aan zijn tijdloze populariteit.

Elk Romain Jerome horloge is een meesterwerk op zich, waarbij aandacht wordt besteed aan elk detail en de hoogste kwaliteit wordt nagestreefd. De horloges worden aangedreven door hoogwaardige uurwerken en worden geleverd in prachtig ontworpen behuizingen die het vakmanschap en de esthetiek van het merk weerspiegelen.

Met zijn onderscheidende ontwerpen en het vermogen om emoties en verhalen over te brengen, heeft Romain Jerome een unieke positie verworven in de wereld van horlogecreatie. Het merk blijft grenzen verleggen en horloges produceren die niet alleen tijd meten, maar ook een statement maken en een persoonlijke betekenis hebben voor degenen die ze dragen. Romain Jerome is een naam die synoniem staat voor creativiteit, vakmanschap en tijdloze schoonheid.

* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...