Maandag - 30 Jan 2023

Aanmelden

Chopard brengt exclusief nieuw L.U.C 8HF Power Control uurwerk uit

Chopard brengt exclusief nieuw L.U.C 8HF Power Control uurwerk uit

De Zwitserse luxe horlogemaker Chopard heeft het prachtige L.U.C 8HF Power Control-uurwerk onthuld. Het wordt geleverd met een opmerkelijke chronometer-gecertificeerde hoogfrequente L.U.C Caliber 01.09-L, die klopt met de bovengemiddelde frequentie van 57.600 vph (of 8 Hz), wat resulteert in aanzienlijk verbeterde tijdwaarnemingseigenschappen, zoals precisie, hervatting van de snelheid en stabiliteit.

Het horloge is verkrijgbaar met een kast van 42 mm van hoogwaardig zwart bewerkt keramiek met rode elementen. Het is waterbestendig tot 100 meter en heeft een DLC-gecoate titanium kastband, die een brede bezeldiameter mogelijk maakt, naast een keramische kroon om 4 uur met het L.U.C-logo. Het eigentijds ogende stuk heeft ook monoblok matzwarte keramische nokken en achterkant van de kast, evenals een geschroefde kroonbeschermer met een vergelijkbare afwerking. Een saffierglas dat in de halfgesloten achterkant van de kast is geplaatst, bevindt zich iets boven het hoogfrequente echappement, waardoor een zicht op de innerlijke werking ervan mogelijk is.

De datum staat op een aanwijzerdisplay tussen 5 en 6 uur op de elegante zwarte zonnestraal satijnen geborstelde zwarte wijzerplaat, terwijl de gangreserve-indicator van 60 uur verschijnt tussen 9 en 11 uur. Chopard brengt het L.U.C 8HF Power Control-horloge uit als een limited edition bestaande uit slechts 250 stuks.