Chopard onthult het L.U.C 8HF Power Control-horloge met opmerkelijke precisie

Chopard, de Zwitserse luxe horlogemaker, heeft het prachtige L.U.C 8HF Power Control-uurwerk gepresenteerd, een horloge dat uitblinkt in precisie en technische innovatie. Het hart van dit horloge is het chronometer-gecertificeerde L.U.C Caliber 01.09-L, dat een buitengewone frequentie heeft van 57.600 vph (8 Hz), wat zorgt voor uitzonderlijke nauwkeurigheid, stabiliteit en tijdsregistratie.

De kast van het L.U.C 8HF Power Control-horloge heeft een diameter van 42 mm en is vervaardigd van hoogwaardig zwart bewerkt keramiek, met opvallende rode accenten. Het horloge is waterbestendig tot 100 meter en heeft een DLC-gecoate titanium kastband, waardoor een brede bezeldiameter mogelijk is. De keramische kroon bevindt zich om 4 uur en is versierd met het L.U.C-logo. Het eigentijdse design van het horloge wordt verder versterkt door de monoblok matzwarte keramische nokken en achterkant van de kast, evenals de geschroefde kroonbeschermer met een vergelijkbare afwerking. Een saffierglas aan de achterkant van de kast biedt een inkijkje in het hoogfrequente echappement, waardoor de innerlijke werking van het horloge zichtbaar wordt.

Op de elegante zwarte zonnestraal satijnen geborstelde wijzerplaat bevindt zich een aanwijzerdisplay voor de datum tussen 5 en 6 uur, terwijl de gangreserve-indicator van 60 uur te zien is tussen 9 en 11 uur. Chopard brengt het L.U.C 8HF Power Control-horloge uit als een gelimiteerde editie, met slechts 250 exemplaren beschikbaar.

Met zijn uitmuntende precisie, technologische innovatie en stijlvolle design is het L.U.C 8HF Power Control-horloge een waar kunstwerk voor horlogeliefhebbers. Deze limited edition biedt een exclusieve kans om een horloge van uitzonderlijke kwaliteit en vakmanschap te bezitten.

Het L.U.C 8HF Power Control-horloge van Chopard biedt niet alleen indrukwekkende precisie, maar ook een scala aan andere kenmerken die het tot een begerenswaardig uurwerk maken.

Naast de technische aspecten heeft het horloge een esthetisch aantrekkelijk ontwerp. Het zwarte bewerkte keramiek van de kast geeft het horloge een moderne en luxe uitstraling, terwijl de rode accenten een vleugje kleur en dynamiek toevoegen. De combinatie van materialen, zoals de DLC-gecoate titanium kastband en de keramische kroon, zorgt voor een harmonieus geheel.

Het horloge is niet alleen een blikvanger, maar ook functioneel. Met waterbestendigheid tot 100 meter is het geschikt voor dagelijks gebruik en kan het zelfs worden gedragen tijdens activiteiten zoals zwemmen. Bovendien biedt het L.U.C 8HF Power Control-horloge een gangreserve van 60 uur, waardoor het een betrouwbare metgezel is voor lange periodes zonder opwinding.

Als een limited edition-horloge is het L.U.C 8HF Power Control-horloge een waardevol verzamelobject voor horlogeliefhebbers en kenners. Met slechts 250 exemplaren wereldwijd, is het een exclusief stuk dat een gevoel van uniciteit en exclusiviteit met zich meebrengt.

Chopard, als gerenommeerde horlogemaker, staat bekend om zijn toewijding aan vakmanschap en kwaliteit. Het L.U.C 8HF Power Control-horloge is een uitstekend voorbeeld van hun voortdurende streven naar uitmuntendheid in de horloge-industrie.

Al met al biedt het L.U.C 8HF Power Control-horloge een combinatie van technische innovatie, esthetische aantrekkingskracht en exclusiviteit. Het is een statement piece dat de tijd met ongeëvenaarde precisie meet, terwijl het ook een verfijnde en stijlvolle toevoeging aan de pols is.

 • Het horloge is uitgerust met het chronometer-gecertificeerde L.U.C Caliber 01.09-L, dat een indrukwekkende frequentie heeft van 57.600 vph (8 Hz). Deze hogere frequentie zorgt voor verbeterde precisie, tijdsregistratie en stabiliteit.
 • De kast heeft een diameter van 42 mm en is vervaardigd van hoogwaardig zwart bewerkt keramiek. Dit materiaal biedt niet alleen duurzaamheid, maar geeft het horloge ook een moderne en luxe uitstraling.
 • Opvallende rode elementen worden gebruikt om het ontwerp te accentueren, waardoor het horloge een dynamische en opvallende uitstraling krijgt.
 • Het horloge is waterbestendig tot 100 meter, waardoor het geschikt is voor dagelijks gebruik en zelfs voor zwemmen en watersportactiviteiten.
 • De DLC-gecoate titanium kastband zorgt voor duurzaamheid en comfort, terwijl het een brede bezeldiameter mogelijk maakt.
 • De keramische kroon bevindt zich om 4 uur en is versierd met het L.U.C-logo, wat een verfijnd detail toevoegt aan het ontwerp.
 • Monoblok matzwarte keramische nokken en een achterkant van de kast geven het horloge een gestroomlijnd en uniform uiterlijk.
 • Het horloge heeft een geschroefde kroonbeschermer met een vergelijkbare afwerking, waardoor het horloge goed beschermd is tegen externe invloeden.
 • Een saffierglas aan de achterkant van de kast biedt zicht op het hoogfrequente echappement, waardoor de innerlijke werking van het horloge bewonderd kan worden.
 • De elegante zwarte zonnestraal satijnen geborstelde wijzerplaat is voorzien van een aanwijzerdisplay voor de datum tussen 5 en 6 uur.
 • Een gangreserve-indicator van 60 uur is te zien tussen 9 en 11 uur, wat handig is om de energiereserve van het horloge bij te houden.
 • Het L.U.C 8HF Power Control-horloge wordt uitgebracht als een limited edition, met slechts 250 exemplaren beschikbaar. Dit voegt een element van exclusiviteit en zeldzaamheid toe aan het horloge.

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...