Christian Louboutin Passage Collection voor herfst-winter 2014

Het gerenommeerde Franse modehuis Christian Louboutin heeft zijn nieuwste release voor de herfst/winter van 2014 onthuld: de Passage Collection. Deze collectie is geïnspireerd op kleuren en patronen uit de natuur, wat resulteert in prachtige creaties. De Passage Collection bevat opvallende stukken, waaronder de blauwgroene Turquin, de levendige Rouge de Mars, het diepe Violet en een nieuwe luipaardprint.

De collectie omvat verschillende stijlen, zoals een ruime schoudertas, een messenger bag en een mini-messenger bag. Daarnaast is er de Rougissime, een zusterstijl van de collectie, verkrijgbaar als een elegante clutch, een kleine clutch en een portemonnee met metalen staafsluitingen, verfraaid met het kenmerkende streepje Louboutin-rood email. Deze details geven de hele collectie een uniek karakter.

Voor liefhebbers van textuur biedt de Passage Collection keuzes zoals brocart, satijn en het elegante mini-luipaard, een nieuwigheid voor het herfst/winter seizoen van 2014. Deze luxe stukken zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen, variërend van zacht kalfsleer tot rijkelijk generfd leer en fijn ponyhaar leer.

De Passage Collection collectie is verkrijgbaar bij Christian Louboutin-boetieks en geselecteerde partners wereldwijd, evenals online. Het is een unieke kans om een stukje van de iconische Louboutin-stijl toe te voegen aan je herfst/winter garderobe.

De Passage Collection van Christian Louboutin is een ware viering van creativiteit en vakmanschap. Met zijn inspiratie uit de natuur en het gebruik van hoogwaardige materialen is deze collectie een uitdrukking van elegantie en stijl.

De Passage Collection van Christian Louboutin is niet alleen een eerbetoon aan de natuurlijke kleuren en patronen, maar ook aan de ambachtelijke tradities van het modehuis. Elk stuk in de collectie is met zorg vervaardigd met aandacht voor detail en vakmanschap.

De collectie biedt niet alleen verschillende stijlen en texturen, maar ook een scala aan maten om aan de behoeften en voorkeuren van verschillende klanten te voldoen. Van de ruime schoudertas tot de compacte mini-messenger bag, er is een optie voor elke gelegenheid en persoonlijke stijl.

Bovendien zijn de metalen staafsluitingen op de clutches en portemonnee verfraaid met het iconische Louboutin-rood email, waardoor ze een onderscheidend en herkenbaar element hebben. Dit detail benadrukt het vakmanschap en de aandacht voor detail die Christian Louboutin in al zijn creaties legt.

Wat betreft de beschikbaarheid van de Passage Collection, kunnen modebewuste shoppers over de hele wereld toegang krijgen tot deze luxe stukken. Naast de Christian Louboutin-boetieks zijn de items ook verkrijgbaar bij geselecteerde partners en online. Dit maakt het gemakkelijk en handig voor klanten om hun favoriete stukken uit de collectie te bemachtigen, ongeacht waar ze zich bevinden.

De premium materialen en het vakmanschap rechtvaardigen de prijs en zorgen ervoor dat elk stuk in de collectie een tijdloos en waardevol bezit is.

Met de Passage Collection voor herfst/winter 2014 heeft Christian Louboutin opnieuw bewezen waarom het merk bekend staat om zijn innovatie en stijl. De unieke combinatie van inspiratie uit de natuur, premium materialen en vakmanschap resulteert in een collectie die de elegantie en verfijning belichaamt waar het merk om bekend staat.

  • Turquin: Een opvallende blauwgroene schoudertas met een ruime interieur, perfect voor dagelijks gebruik. Het is vervaardigd van hoogwaardig kalfsleer en biedt zowel stijl als functionaliteit.

  • Rouge de Mars: Een levendige messenger bag met een levendige rode kleur die direct de aandacht trekt. Het is een veelzijdige tas die gemakkelijk kan worden gedragen voor zowel werk als vrije tijd.

  • Violet: Een diepe paarse mini-messenger bag met een compact formaat, ideaal voor het dragen van essentiële spullen met een vleugje kleur. Het fijn generfde leer voegt een luxe uitstraling toe aan deze stijlvolle tas.

  • Luipaardprint: De collectie omvat ook een nieuwe luipaardprint, die een vleugje speelse elegantie toevoegt aan de Passage Collection. Deze print is beschikbaar in verschillende stijlen, waaronder schoudertassen en clutches.

  • Rougissime: Een zusterstijl van de collectie, verkrijgbaar als een stijlvolle clutch, een kleine clutch en een portemonnee met metalen staafsluitingen. De Rougissime-items zijn verfraaid met het kenmerkende streepje Louboutin-rood email, wat een vleugje luxe en herkenbaarheid toevoegt.

  • Brocart, satijn en mini-luipaard: Voor liefhebbers van textuur biedt de Passage Collection keuzes zoals brocart, satijn en het elegante mini-luipaard. Deze materialen voegen een extra dimensie toe aan de stijlen en creëren een gevoel van luxe en raffinement.

  • Premium materialen: Elk item in de Passage Collection is vervaardigd van hoogwaardige materialen, zoals zacht kalfsleer, rijkelijk generfd leer en fijn ponyhaar leer. Deze materialen garanderen duurzaamheid en een luxueuze uitstraling.

  • Deze exclusieve collectie is verkrijgbaar bij Christian Louboutin-boetieks en geselecteerde partners wereldwijd, evenals online. Dit biedt klanten de mogelijkheid om deze prachtige stukken te bemachtigen, ongeacht hun locatie.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...