Graham limited edition Chronofighter Oversize Superlight GT Asia-uurwerk

Graham, de officiële tijdwaarnemer van de GT Asia-raceserie, heeft een speciale editie van het Chronofighter Oversize Superlight GT Asia-uurwerk uitgebracht om deze rol te vieren. Dit exclusieve horloge is gemaakt met hoogwaardige materialen en bevat opvallende kenmerken die het een uniek verzamelobject maken.

Het horloge is voorzien van een zwarte koolstofnanobuisbehuizing met een diameter van 47 mm, wat bijdraagt aan zijn opmerkelijke lichtheid van slechts 100 gram. Bovendien heeft het een zwarte carbon linker snelwerkende start/stop-trigger en zwarte rubberen resetpusher, een zwarte keramische bezel en een AR-gecoat koepelvormig saffierglas. De achterkant van de kast is voorzien van een gerookt saffierglas met een wit GT Asia-logo, oranje 'Superlight' -inscriptie en een serienummer in beperkte oplage.

Het uurwerk van het horloge is het Zwitserse automatische Graham-kaliber G1747, dat bestaat uit 25 juwelen en een kloksnelheid heeft van 28.800 trillingen per uur. Het biedt ook een gangreserve van 48 uur, waardoor het betrouwbaar is voor langdurig gebruik.

Een ander opmerkelijk kenmerk van dit horloge is de waterbestendigheid tot 100 meter, wat betekent dat het bestand is tegen een zekere mate van waterdruk en geschikt is voor dagelijks gebruik en zwemmen.

De wijzerplaat van de Chronofighter Oversize Superlight GT Asia is gemaakt van zwart carbon en bevat zwarte slakkentellers. Op de 9-uur positie is het witte GT Asia-logo te zien, terwijl de 12-uur positie is gemarkeerd met een neonoranje 'Superlight' -inscriptie. De wijzers en cijfers zijn voorzien van witte SuperLuminova-coating, wat zorgt voor een goede leesbaarheid, zelfs in het donker. Daarnaast zijn er neonoranje chrono-, minuten- en secondewijzers toegevoegd voor een opvallend contrast.

Dit exclusieve horloge wordt geleverd met een witte rubberen band met Clous de Paris decoratie. Als alternatief is het ook verkrijgbaar met een geïntegreerde zwarte stoffen band met zwarte steken en een zwarte rubberen band met Clous de Paris decoratie, allemaal aangevuld met een zwarte keramische gesp.

De Graham Chronofighter Oversize Superlight GT Asia werd gelanceerd als een gelimiteerde editie van slechts 88 uurwerken tijdens de recente GP van Macau, wat bijdraagt aan de exclusiviteit en begeerlijkheid van dit horloge.

De Graham Chronofighter Oversize Superlight GT Asia is niet alleen een horloge van hoge kwaliteit, maar het heeft ook een bijzondere betekenis voor liefhebbers van autoraces. Als officiële tijdwaarnemer van de GT Asia-raceserie is Graham een merk dat nauw verbonden is met de motorsportwereld. Dit limited edition uurwerk is dan ook een eerbetoon aan de opwinding en adrenaline die gepaard gaan met het racen.

Naast de indrukwekkende kenmerken van het horloge zelf, zijn er enkele belangrijke details die vermeldenswaardig zijn. Zo is het GT Asia-logo, dat te vinden is op de achterkant van de kast, speciaal ontworpen in een witte kleur. Dit zorgt voor een opvallend contrast met het gerookte saffierglas en benadrukt de exclusiviteit van dit horloge.

Bovendien is het horloge uitgebracht als een gelimiteerde editie van slechts 88 uurwerken. Dit beperkte aantal maakt het horloge nog begeerlijker voor verzamelaars en liefhebbers van exclusieve horloges. Het is belangrijk op te merken dat dit horloge zijn waarde kan behouden en mogelijk in de toekomst zelfs in waarde kan stijgen vanwege zijn beperkte beschikbaarheid.

Terwijl het Chronofighter Oversize Superlight GT Asia-uurwerk zijn oorsprong vindt in Zwitserland, heeft het internationale aantrekkingskracht. Het is beschikbaar in de wereldwijde markt en kan worden gekocht door horlogeliefhebbers over de hele wereld. De prijs van het horloge varieert, maar het is belangrijk om op te merken dat alle genoemde bedragen in deze tekst worden omgerekend naar euro (€) voor het gemak van de lezer.

Het limited edition Chronofighter Oversize Superlight GT Asia-uurwerk van Graham is een combinatie van technische excellentie, exclusiviteit en motorsportpassie. Het vertegenwoordigt de nauwe band tussen de horloge-industrie en de spannende wereld van het autoracen. Met zijn opvallende design en hoogwaardige materialen is dit horloge een pronkstuk voor degenen die streven naar stijl en avontuur.

  • Koolstofnanobuisbehuizing: Het horloge is voorzien van een zwarte koolstofnanobuisbehuizing met een diameter van 47 mm. Deze behuizing, gemaakt van lichtgewicht en duurzaam materiaal, zorgt voor een opvallende uitstraling en draagt bij aan het superlichte ontwerp van het horloge.

  • Lichtgewicht constructie: Ondanks zijn imposante formaat weegt het Chronofighter Oversize Superlight GT Asia-uurwerk slechts 100 gram. Dit is te danken aan het gebruik van innovatieve materialen en ontwerpdetails die het horloge extreem licht en comfortabel om de pols maken.

  • Start/stop-trigger en resetpusher: Het horloge is uitgerust met een zwarte carbon linker snelwerkende start/stop-trigger en een zwarte rubberen resetpusher. Deze kenmerken bieden een snelle en intuïtieve bediening van de chronograaffunctie van het horloge.

  • Keramische bezel: Het Chronofighter Oversize Superlight GT Asia-uurwerk heeft een zwarte keramische bezel. Deze bezel, gemaakt van hoogwaardig keramisch materiaal, is krasbestendig en biedt een duurzame bescherming voor het horloge.

  • Saffierglas: Het horloge is voorzien van een koepelvormig saffierglas met een AR-coating. Dit glas beschermt de wijzerplaat tegen krassen en biedt een uitstekende leesbaarheid dankzij de anti-reflecterende coating.

  • Gerookt saffierglas met GT Asia-logo: Aan de achterkant van de kast bevindt zich een gerookt saffierglas met een wit GT Asia-logo. Dit detail voegt een uniek visueel element toe aan het horloge en benadrukt de exclusiviteit ervan.

  • Automatisch uurwerk: Het uurwerk van het Chronofighter Oversize Superlight GT Asia-uurwerk is het Zwitserse automatische Graham-kaliber G1747. Dit uurwerk, bestaande uit 25 juwelen, heeft een kloksnelheid van 28.800 trillingen per uur en biedt een gangreserve van 48 uur.

  • Waterbestendigheid: Het horloge is waterbestendig tot 100 meter, waardoor het geschikt is voor dagelijks gebruik en zwemmen. Deze waterbestendigheid biedt gemoedsrust en maakt het horloge veelzijdig in verschillende omgevingen.

  • Opvallende wijzerplaat: De wijzerplaat van het Chronofighter Oversize Superlight GT Asia-uurwerk is gemaakt van zwart carbon en bevat zwarte slakkentellers. Het witte GT Asia-logo is te vinden op de 9-uur positie, terwijl de 12-uur positie wordt gemarkeerd door een neonoranje 'Superlight' -inscriptie. De wijzers en cijfers zijn bedekt met witte SuperLuminova-coating, waardoor ze goed leesbaar zijn, zelfs in het donker. Daarnaast zijn er neonoranje chrono-, minuten- en secondewijzers voor een opvallend contrast.

  • Verschillende bandopties: Het exclusieve horloge wordt geleverd met een witte rubberen band met Clous de Paris decoratie. Daarnaast is er ook een geïntegreerde zwarte stoffen band met zwarte steken en een zwarte rubberen band met Clous de Paris decoratie beschikbaar. Alle bandopties worden aangevuld met een zwarte keramische gesp die de stijlvolle uitstraling van het horloge versterkt.

  • Beperkte oplage: De Graham Chronofighter Oversize Superlight GT Asia werd gelanceerd als een gelimiteerde editie van slechts 88 uurwerken tijdens de recente GP van Macau. Deze beperkte oplage voegt exclusiviteit en verzamelwaarde toe aan het horloge, waardoor het een gewild item is onder horlogeliefhebbers en verzamelaars.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...