Pierre Cardin Re-Edit - futuristische zonnebrillen met vintage flair

Het Franse luxemerk Pierre Cardin heeft een opvallende creatie gelanceerd als onderdeel van hun lente/zomer 2014 Re-Edit brillencollectie. Deze collectie is een eerbetoon aan de klassiekers van het merk en biedt hedendaagse heruitgaven van vintage modellen.

Een van de hoogtepunten van de collectie is een zonnebril die geïnspireerd is op een model dat te bewonderen is in het Pierre Cardin Museum in Parijs. Het montuur van de zonnebril is gemaakt van acetaat en heeft een futuristisch oversized silhouet met een vierkante voorkant. Het combineert bochtige oppervlakken met scherpe lijnen voor een uniek en indrukwekkend effect.

Wat deze zonnebrillen echt onderscheidt, is het gebruik van opvallende kleuren en contrasten. Ze zijn verkrijgbaar in optische zwart/witte kleuren in jaren 70-stijl, evenals in rokerig grijs met lenzen in zachte tinten groen/havana of paars/havana. Er zijn ook modellen in totaal zwart met gearceerde grijze lenzen of havana met gearceerde bruine lenzen. Deze kleurcombinaties voegen een vleugje vintage flair toe aan de futuristische uitstraling van de zonnebrillen.

De nieuwe toevoeging aan de Pierre Cardin Re-Edit zonnebrillencollectie is verkrijgbaar bij Pierre Cardin-boetieks over de hele wereld. Deze exclusieve brillen zijn een must-have voor liefhebbers van stijlvolle accessoires en bieden een perfecte mix van vintage en modern design. Ontdek de unieke uitstraling van Pierre Cardin Re-Edit zonnebrillen en maak een fashion statement met deze tijdloze eyecatchers.

Deze limited edition zonnebrillen van Pierre Cardin zijn niet alleen een eerbetoon aan de klassiekers van het merk, maar ook een bewijs van de tijdloze elegantie en stijl die het merk kenmerkt. Het futuristische oversized silhouet en de gedurfde kleurcombinaties geven de zonnebrillen een eigentijdse uitstraling, terwijl ze toch trouw blijven aan de esthetiek waar Pierre Cardin om bekend staat.

Naast het opvallende design bieden de zonnebrillen ook uitstekende bescherming tegen de zon. De lenzen zijn voorzien van UV-bescherming en verminderen schittering, waardoor je comfortabel kunt genieten van zonnige dagen. Of je nu op het strand bent, een terrasje pakt of een wandeling maakt in de stad, deze zonnebrillen zijn de perfecte metgezel voor elke gelegenheid.

Het feit dat deze zonnebrillen onderdeel zijn van de Re-Edit collectie benadrukt de waarde van het erfgoed van Pierre Cardin. Door vintage modellen opnieuw uit te brengen in een eigentijds jasje, laat het merk zien dat klassieke stijl nooit uit de mode raakt. Het is een viering van tijdloze schoonheid en vakmanschap.

Als je op zoek bent naar een zonnebril die zowel chic als trendy is, dan is de Pierre Cardin Re-Edit collectie de perfecte keuze. Met hun unieke ontwerpen en hoogwaardige materialen zijn deze zonnebrillen een fashion statement op zichzelf. Verkrijgbaar bij Pierre Cardin-boetieks wereldwijd, bieden ze een exclusieve en luxueuze ervaring voor liefhebbers van stijl en kwaliteit.

Investeer in een stukje geschiedenis en verwen jezelf met een paar Pierre Cardin Re-Edit zonnebrillen. Deze tijdloze accessoires zullen je look naar een hoger niveau tillen en je laten stralen met hun unieke charme. Ontdek de magie van Pierre Cardin en maak een statement met deze prachtige zonnebrillen.

  • Model: Oversized Square Acetate Sunglasses

    • Een hedendaagse heruitgave van een vintage model uit het Pierre Cardin Museum in Parijs.
    • Gemaakt van hoogwaardig acetaat voor duurzaamheid en comfort.
    • Een futuristisch oversized silhouet met bochtige oppervlakken en scherpe lijnen.
    • Verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties, waaronder optisch zwart/wit in jaren 70-stijl, rokerig grijs met groen/havana tinten, paars/havana met grijs/bruine tinten, totaal zwart met grijze tinten en havana met bruine tinten.
  • Model: Retro Round Metal Sunglasses

    • Een klassiek rond model met een retro uitstraling.
    • Gemaakt van hoogwaardig metaal voor een lichtgewicht en comfortabel gevoel.
    • Voorzien van verstelbare neuspads voor een perfecte pasvorm.
    • Verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals zilver, goud, en roségoud, met bijpassende getinte lenzen.
  • Model: Cat Eye Acetate Sunglasses

    • Een elegante cat eye-stijl met een vleugje vintage glamour.
    • Gemaakt van acetaat voor een luxe uitstraling en duurzaamheid.
    • Voorzien van opvallende kleurcombinaties en patronen, zoals tortoise, zwart/wit en transparant met contrasterende kleuraccenten.
    • Ideaal voor vrouwen die een stijlvolle en vrouwelijke look willen creëren.
  • Model: Aviator Metal Sunglasses

    • Een tijdloos aviator-model met een stoere uitstraling.
    • Gemaakt van hoogwaardig metaal voor een duurzame constructie.
    • Voorzien van dubbele neusbrug en veren met comfortabele uiteinden.
    • Verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder klassiek goud, zilver en zwart, met getinte lenzen voor optimale bescherming tegen de zon.


Elk item in de Pierre Cardin Re-Edit zonnebrillencollectie is een eerbetoon aan de esthetiek en erfenis van het merk. Of je nu op zoek bent naar een statement piece met een oversized silhouet, een retro model voor een vintage look, een cat eye-stijl voor een vleugje glamour, of een tijdloze aviator voor een stoere uitstraling, deze collectie biedt voor elk wat wils. Kies jouw favoriete model en geniet van de luxueuze materialen, uitstekende pasvorm en ongeëvenaarde stijl die Pierre Cardin te bieden heeft.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...