Nieuwe toevoeging aan de Pierre Cardin lente/zomer 2014 Re-Edit brillencollectie

Het Franse luxemerk Pierre Cardin heeft een prachtige nieuwe creatie uitgebracht als onderdeel van de lente/zomer 2014 Re-Edit brillencollectie.
De serie dankt zijn naam aan het feit dat alle stukken allemaal geïnspireerd zijn op de klassiekers van het merk, in feite heruitgaven van vintage modellen.
In dit specifieke geval is het een hedendaagse herverbeelding van een model dat wordt tentoongesteld in het Pierre Cardin Museum in Parijs.
De zonnebril is gemaakt van acetaat met een futuristisch oversized silhouet en een vierkante voorkant, die bochtige oppervlakken en scherpe lijnen combineert voor een geweldig effect.
Het contrast is ook duidelijk in het gebruik van optische zwart/witte kleuren in jaren 70-stijl en rokerige grijze lenzen, getemperd door zachte tinten groen/havana met gearceerde bruine lenzen, paars/havana met gearceerde grijs/bruine lenzen, totaal zwart met gearceerde grijze lenzen of havana met gearceerde bruine lenzen.
De nieuwe toevoeging aan de Pierre Cardin Re-Edit zonnebrillencollectie is verkrijgbaar bij Pierre Cardin-boetieks over de hele wereld.