Luxe Rolls-Royce Cellarette is de ultieme sigaren - en whiskykist voor verfijnde genieters

Pak je beste sigaren en bereid je voor op ultieme verwennerij. Rolls-Royce Motor Cars presenteert een luxe humidor, genaamd de Rolls-Royce Cellarette, om je exclusieve rookwaren en favoriete sterke drank te herbergen. Deze alles-in-één sigaren- en whiskybox is gemaakt met gemotoriseerde componenten en luxueuze materialen, en is zowel in standaard als op maat gemaakte versies beschikbaar.

De prijzen voor de Cellarette beginnen bij €61.085 en lopen op naargelang de mate van personalisatie. 'Net als bij andere stukken in onze collectie, kan de Cellarette worden gepersonaliseerd met behulp van gegraveerde platen, leerkleuren en houtafwerkingen die passen bij uw auto,' zegt Gerry Spahn, hoofd communicatie voor Amerika bij Rolls-Royce Motor Cars.

De Cellarette biedt een indrukwekkende ervaring. Met een druk op de knop openen de compartimenten en komt er een warm omgevingslicht uit. Een dienblad verheft zich, met een paar handgeblazen lowball-glazen, versierd met het 'RR' Rolls-Royce-logo. Het dienblad is afgewerkt met een houtfineer genaamd 'Obsidian Ayous' en een inleg van het 'Spirit of Ecstasy'-logo.

Tegelijkertijd verschijnen een flessenhouder en een met Spaanse ceder omzoomde humidor aan beide uiteinden van de kist. De humidor biedt ruimte voor vier toros of Churchill-formaat sigaren en heeft een hygrometer, geïnspireerd op de 'Indulge'-dashboardklok van de Rolls-Royce Phantom. Daarnaast zijn er twee magnetische accessoires: een asbak en een kleine container met een S.T. Dupont aansteker en guillotine snijder, beide versierd met een Rolls-Royce 'Spirit of Ecstacy'-motief.

Aan de andere kant van de Cellarette bevindt zich de met leer beklede flessenhouder, afgewerkt met een gepolijste aluminium sluiting, die je favoriete sterke drank, whisky of anderszins, magnetisch op zijn plaats houdt.

De Rolls-Royce Cellarette wordt vervaardigd in dezelfde fabriek in Goodwood, West Sussex, waar de luxueuze auto's van het bedrijf met de hand worden gebouwd. Het is de nieuwste toevoeging aan Rolls-Royce'ssuper-premium 'Lifestyle Collection', een assortiment van home-, reis- en entertainmentartikelen.

'De Cellarette wordt geassembleerd in ons Bespoke Atelier in Goodwood, de thuisbasis van Rolls-Royce,' zegt Spahn. “Onze Lifestyle-collectie bevat veel luxe creaties van het Bespoke Collective in Goodwood; champagnemand, picknickmand, schaalversies van onze auto's en verschillende collecties handgemaakte bagage.”

Volgens Spahn is de Rolls-Royce Cellarette wereldwijd verkrijgbaar via geautoriseerde Rolls-Royce-dealers. Of je nu in het Verenigd Koninkrijk woont of elders, je kunt dit luxe item bemachtigen om je sigaren en whisky in stijl te bewaren.

De Rolls-Royce Cellarette is het perfecte geschenk voor autoliefhebbers en fijnproevers die het beste van het beste willen. Met zijn indrukwekkende ontwerp, hoogwaardige materialen en aandacht voor detail, is de Cellarette een echte blikvanger en een pronkstuk in elke woonkamer, kantoor of exclusieve lounge.

Ervaar de ongeëvenaarde klasse en verfijning die Rolls-Royce biedt, niet alleen in hun auto's, maar ook in hun lifestyle-collectie. De Cellarette is een prachtig voorbeeld van het vakmanschap en de toewijding aan luxe die het merk kenmerkt, en een onmisbaar accessoire voor iedereen die van sigaren en whisky houdt.

  • Modellen: De Cellarette is verkrijgbaar in zowel standaard- als op maat gemaakte versies, aangepast aan de wensen van de klant.
  • Materialen: De humidor en whiskybox zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals gepolijst aluminium, leer, Obsidian Ayous houtfineer en Spaanse ceder.
  • Producten: De Cellarette bevat een humidor, flessenhouder, handgeblazen lowball-glazen, magnetische asbak en accessoirecontainer met een S.T. Dupont aansteker en guillotine snijder.
  • Kleuren: Klanten kunnen kiezen uit verschillende leerkleuren en houtafwerkingen om de Cellarette af te stemmen op hun auto of persoonlijke smaak.
  • Grondstoffen: De gebruikte grondstoffen zijn van hoge kwaliteit, zoals het palladium-vergulde Le Grand S.T. Dupont aansteker.
  • Afmetingen: Hoewel de exacte afmetingen niet in de tekst worden vermeld, is de Cellarette ontworpen om perfect in het interieur van luxe auto's te passen.
  • Collecties: De Rolls-Royce Lifestyle Collection omvat diverse luxe creaties, zoals champagnemanden, picknickmanden, schaalmodellen van auto's en handgemaakte bagagecollecties.
  • Types: De Cellarette is ontworpen als een alles-in-één sigaren- en whiskykist, met gemotoriseerde componenten en luxueuze materialen.


De Rolls-Royce Cellarette is een perfect voorbeeld van vakmanschap en toewijding aan luxe, en biedt klanten de mogelijkheid om hun eigen unieke humidor en whiskykist te creëren.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...