British Airways presenteert luxe Eersteklas-cabine in de Dreamliner 787-9

British Airways onthult hun nieuw ontworpen luxe Eersteklas-cabine, te vinden in de gloednieuwe Dreamliner 787-9 van de luchtvaartmaatschappij. Met klantfeedback als leidraad heeft de gerenommeerde luchtvaartmaatschappij samengewerkt met Forpeople London om een unieke en verfijnde Eersteklas-suite te ontwerpen.

Deze luxueuze suites zijn voorzien van aparte opbergruimtes voor jassen en andere kledingstukken, een 23-inch HD-scherm, extra opbergruimte naast de armleuningen en een entertainmentsysteem bediend met een touchscreen-apparaat. Passagiers kunnen genieten van verbeterde verlichtingsopties, een nieuw ontworpen hoofdsteun en zachte lederen bekleding.

De ruime Boeing 787-9 Dreamliner van British Airways biedt naast de Eersteklas-opties ook stoelen in Businessclass, Premium Economy en Economy. Deze Dreamliner is ontworpen om de effecten van jetlag te verminderen, dankzij schonere lucht en een lagere cabinedruk.

Vanaf 5 november kunnen passagiers de nieuwe Eersteklas-cabine ervaren, wanneer British Airways hun Dreamliner naar verschillende bestemmingen in het Midden-Oosten vliegt, zoals Abu Dhabi, Muscat, de Verenigde Arabische Emiraten en Oman. Ervaar het ultieme comfort en innovatie met British Airways' luxe Eersteklas-cabine in hun state-of-the-art Dreamliner 787-9.

De nieuwe Eersteklas-cabine van British Airways in de Dreamliner 787-9 biedt een ongeëvenaarde reiservaring voor passagiers die op zoek zijn naar ultiem comfort en luxe op grote hoogte. Met oog voor detail en aandacht voor passagiers' behoeften, heeft British Airways een exclusieve reisomgeving gecreëerd die verder gaat dan de standaard eersteklas cabines.

Een van de vele verbeteringen in de Eersteklas-cabine is het toegenomen gevoel van privacy, gerealiseerd door slimme ontwerpelementen zoals scheidingswanden en subtiele verlichting. Bovendien bieden de zorgvuldig ontworpen opbergruimtes passagiers de mogelijkheid om persoonlijke spullen georganiseerd en binnen handbereik te houden, zodat ze kunnen ontspannen en genieten van hun vlucht zonder afleiding.

De maaltijden aan boord zijn ook een hoogtepunt van de Eersteklas-cabine. Passagiers kunnen rekenen op een verfijnd menu, samengesteld door topchefs, met een focus op verse en hoogwaardige ingrediënten. Daarnaast is er een uitgebreide wijnkaart beschikbaar, met een selectie van bekroonde wijnen om elke maaltijd perfect te begeleiden.

De Boeing 787-9 Dreamliner is ontworpen met het oog op duurzaamheid en efficiëntie, wat resulteert in een lager brandstofverbruik en lagere CO2-emissies. Bovendien zorgt de geavanceerde technologie van de Dreamliner voor een stillere cabine, waardoor passagiers een rustigere en meer ontspannen vlucht kunnen ervaren.

Dankzij de introductie van de luxe Eersteklas-cabine in de Dreamliner 787-9, heeft British Airways opnieuw hun toewijding aan innovatie en klanttevredenheid bewezen. Passagiers die met deze cabine reizen, zullen genieten van een onvergetelijke ervaring die hen uitgerust en verfrist op hun bestemming laat aankomen.

De Boeing 787-9 Dreamliner is een geavanceerd, lang-haul passagiersvliegtuig ontworpen door de Amerikaanse vliegtuigbouwer Boeing. Het is een grotere en langere versie van de oorspronkelijke 787-8 Dreamliner en biedt meer capaciteit en bereik. Hier is een overzicht van de belangrijkste technische informatie over de Boeing 787-9 Dreamliner van British Airways:

Afmetingen en capaciteit:

 • Lengte: 62,8 meter (206 voet)
 • Spanwijdte: 60,1 meter (197 voet)
 • Hoogte: 16,9 meter (55 voet)
 • Cabinebreedte: 5,49 meter (18 voet)
 • Stoelcapaciteit: 216 tot 294 passagiers, afhankelijk van de configuratie


Prestaties:

 • Bereik: tot 14.140 kilometer (7.635 zeemijlen)
 • Kruissnelheid: Mach 0,85 (ongeveer 913 km/u of 567 mph)
 • Maximum startgewicht: 254.011 kg (560.000 lbs)
 • Maximum landingsgewicht: 193.000 kg (425.000 lbs)


Motoren:

 • Twee Rolls-Royce Trent 1000 of General Electric GEnx-1B motoren


Brandstofefficiëntie en milieu-impact:

 • Brandstofverbruik: 20% lager dan vergelijkbare vliegtuigen van de vorige generatie
 • Geluidsreductie: tot 60% stillere cabine dan vergelijkbare vliegtuigen
 • CO2-uitstoot: 20% minder CO2-uitstoot per passagier vergeleken met vergelijkbare vliegtuigen


Cabinecomfort en technologie:

 • Grote ramen: 65% groter dan bij vergelijkbare vliegtuigen, voorzien van elektronische dimmers
 • Geavanceerde luchtbevochtiging: voor een comfortabelere cabinevochtigheid van ongeveer 15%
 • Lagere cabinedruk: cabinedruk equivalent aan 6.000 voet hoogte, in plaats van de gebruikelijke 8.000 voet, wat bijdraagt aan het verminderen van de effecten van jetlag
 • LED-verlichting: instelbare sfeerverlichting om passagiers te helpen zich aan te passen aan verschillende tijdzones
 • Connectivity: In-flight entertainment, Wi-Fi en mobiele connectiviteit beschikbaar voor passagiers


De Boeing 787-9 Dreamliner van British Airways is ontworpen met de nadruk op comfort, efficiëntie en duurzaamheid. Het combineert geavanceerde technologieën en innovaties om een betere vliegervaring te bieden voor zowel passagiers als bemanning.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek de revolutionaire Falcon 10X, het toppunt van comfort en technologie In de kijker

Dassault Aviation presenteert hun gloednieuwe Falcon 10X, een baanbrekend zakenvliegtuig met ongeëvenaard comfort, veelzijdigheid en technologie. ...