De Four Seasons Private Jet is een luxe hotel in de lucht

Four Seasons heeft zojuist hun luxe privéjet onthuld, een jaar geleden aangekondigd en gebaseerd op een Boeing 757. Dit indrukwekkende vliegtuig is geïnspireerd op 'kaviaar en champagne' en is omgetoverd tot een vliegend luxehotel. De Four Seasons Private Jet biedt een weelde aan voorzieningen en is ontworpen met oog voor detail.

Het interieur van de privéjet is voorzien van 52 flatbedstoelen, elk afgewerkt in handgemaakt leer van het Italiaanse merk Iacobucci. De cabine is verfraaid met handgeweven wollen tapijten en luxe servies. De donkere schelphouten dienbladtafels en Mongoolse kasjmierdekens voegen een extra vleugje elegantie toe.

Wat deze privéjet echt bijzonder maakt, is het team van Four Seasons dat aan boord is. Het speciaal opgeleide cabinepersoneel staat klaar om de passagiers te verwennen. Chef-kok Kerry Sear, van Four Seasons, zorgt voor een voortreffelijk eet- en drinkprogramma. Daarnaast is er een dokter, een conciërgemanager en zelfs een fotograaf aanwezig, waardoor de gasten dezelfde luxe ervaring krijgen die ze gewend zijn van Four Seasons, maar dan op 30.000 voet hoogte.

Om de reiservaring compleet te maken, worden de passagiers verwend met een scala aan voorzieningen. Zo krijgen ze een Bvlgari toiletset, hoogwaardige Bose-hoofdtelefoons en een leren reisdagboek. Voor vertrek ontvangen ze ook een iPad Air 2, zodat ze hun favoriete muziek en films kunnen laden om van te genieten tijdens de vlucht.

De Four Seasons Private Jet accepteert nu boekingen voor reizen over de hele wereld in 2016. De eerste unieke reis duurt 24 dagen en begint in Los Angeles om vervolgens in Londen te eindigen. Tijdens deze reis kunnen de passagiers genieten van de prachtige accommodaties in Four Seasons-hotels in Hawaï, Bora Bora, Sydney, Bali, Thailand, Mumbai en Istanbul.

Voor de buitengewone ervaring aan boord van deze privéjet bedragen de kosten €132.000 per persoon. Dit omvat alle reisstops en accommodaties in de schitterende Four Seasons-hotels. Het is een unieke kans om de wereld te verkennen met luxe en comfort in de lucht.

Na het enorme succes van de eerste reis in 2016 heeft de Four Seasons Private Jet zijn exclusieve service voortgezet. Passagiers kunnen nu jaarlijks reizen boeken om de wereld rond te vliegen in stijl en comfort. Elk jaar biedt de privéjet verschillende routes aan, waardoor reizigers de mogelijkheid hebben om nieuwe bestemmingen te ontdekken en buitengewone ervaringen op te doen.

De Four Seasons Private Jet heeft een reeks indrukwekkende reisroutes samengesteld die zorgvuldig zijn ontworpen om passagiers te laten genieten van de meest adembenemende bestemmingen ter wereld. Of het nu gaat om het verkennen van de majestueuze natuurwonderen van Afrika, het ontdekken van de historische schatten van Europa of het ervaren van de exotische culturen van Azië, er is voor elk wat wils.

Tijdens elke reis genieten de passagiers niet alleen van de luxe accommodaties in Four Seasons-hotels op verschillende locaties, maar ook van exclusieve activiteiten en excursies die zijn ontworpen om een diepgaande ervaring van de bestemmingen te bieden. Of het nu gaat om het maken van een safari op de Afrikaanse savanne, het verkennen van de oude tempels in Azië of het proeven van culinaire hoogstandjes in Europa, elke dag is gevuld met onvergetelijke momenten.

De Four Seasons Private Jet blijft zijn gasten verwennen met eersteklas service aan boord. Passagiers worden verzorgd door het toegewijde cabinepersoneel, inclusief ervaren chef-koks, conciërgemanagers en deskundige gidsen. Bovendien wordt er gezorgd voor de kleinste details, van comfortabele bedden en luxe badkamervoorzieningen tot gepersonaliseerde geschenken en attenties.

Om aan de groeiende vraag te voldoen, heeft de Four Seasons Private Jet onlangs geïnvesteerd in een uitbreiding van de vloot. Naast de originele Boeing 757, zijn er nu ook andere moderne en comfortabele vliegtuigen toegevoegd aan de collectie. Dit stelt de Four Seasons Private Jet in staat om meer reizen aan te bieden en meer passagiers te verwelkomen in hun exclusieve vliegervaring.

Met zijn combinatie van luxe accommodaties, hoogwaardige service aan boord en onvergetelijke reisroutes blijft de Four Seasons Private Jet de ultieme manier om de wereld te verkennen. Of het nu gaat om een huwelijksreis, een jubileumviering of gewoonweg een onvergetelijk avontuur, de privéjet biedt een ervaring die verder gaat dan de verbeelding.

Als u op zoek bent naar een unieke en weelderige reiservaring, dan biedt de Four Seasons Private Jet een ongeëvenaarde kans om de wereld te ontdekken terwijl u geniet van de ultieme luxe en comfort. Stap aan boord en laat u meeslepen in een wereld van verfijning en elegantie, waar elke reis een onvergetelijk avontuur wordt.

  • Het vliegtuig is gebaseerd op een Boeing 757 en is aangepast om te dienen als een luxe privéjet.
  • Het heeft een maximale capaciteit van 52 passagiers, die kunnen genieten van ruime flatbedstoelen.
  • De stoelen zijn bekleed met handgemaakt leer van het Italiaanse merk Iacobucci.
  • Het interieur is voorzien van handgeweven wollen tapijten die bijdragen aan de luxe uitstraling.
  • De privéjet beschikt over donkere schelphouten dienbladtafels, die zorgen voor een elegante en verfijnde ambiance.
  • Passagiers kunnen genieten van de warmte en zachtheid van Mongoolse kasjmierdekens tijdens hun vlucht.
  • Het cabinepersoneel, waaronder Four Seasons-chef Kerry Sear, is speciaal opgeleid om de hoogste servicekwaliteit te bieden.
  • Er is een dokter aan boord om te zorgen voor eventuele medische behoeften van de passagiers.
  • Een conciërgemanager staat klaar om te helpen bij alle reisgerelateerde verzoeken en vragen.
  • Een professionele fotograaf is aan boord om de bijzondere momenten van de passagiers vast te leggen.
  • Passagiers ontvangen een Bvlgari toiletset, met hoogwaardige toiletartikelen voor een luxueuze verzorging onderweg.
  • Ze kunnen genieten van uitstekende geluidskwaliteit met hoogwaardige hoofdtelefoons van Bose.
  • Elke passagier ontvangt een leren reisdagboek om herinneringen vast te leggen en notities te maken tijdens hun reis.
  • Voor vertrek ontvangen passagiers een iPad Air 2, zodat ze hun favoriete muziek en films kunnen uploaden om te genieten tijdens de vlucht.
  • De Four Seasons Private Jet biedt reizen over de hele wereld aan, met verschillende routes en bestemmingen om uit te kiezen.
  • De eerste reis duurt 24 dagen en begint in Los Angeles, met stops in onder andere Hawaï, Bora Bora, Sydney, Bali, Thailand, Mumbai en Istanbul, voordat het eindigt in Londen.
  • De kosten voor deze luxueuze ervaring bedragen €132.000 per persoon.
  • Passagiers hebben de mogelijkheid om jaarlijks reizen te boeken en te genieten van de exclusieve service aan boord van de Four Seasons Private Jet.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek de revolutionaire Falcon 10X - het toppunt van comfort en technologie In de kijker

Dassault Aviation presenteert hun gloednieuwe Falcon 10X, een baanbrekend zakenvliegtuig met ongeëvenaard comfort, veelzijdigheid en technologie. ...