Greenpoint Technologies creëert verbluffend luxueus interieur voor Boeing 787 Dreamliner

Greenpoint Technologies, een indrukwekkend bedrijf uit Kirkland, Washington, gespecialiseerd in het ontwerpen van unieke vliegtuiginterieurs voor VIP s, zakelijke klanten en commerciële luchtvaartmaatschappijen, heeft onlangs hun nieuwste project gepresenteerd: een adembenemend interieur voor een Boeing 787 Dreamliner dat luxe vliegen naar een geheel nieuw niveau tilt.

Eerder dit jaar wist Greenpoint onze aandacht te trekken met een verbluffend vliegtuiginterieur, waarbij een 747-8 werd omgetoverd tot een luxueuze privéjet, perfect voor miljardairs. Hun werk aan deze 787 Dreamliner is nog indrukwekkender en laat ons vol bewondering achter.

De revolutionaire Boeing 787 Dreamliner, gelanceerd in 2012, beschikt over geavanceerde technologie en een lichtgewicht romp met koolstofvezelcomponenten die zowel het gewicht verminderen als de sterkte vergroten. Vanaf de eerste dag was dit vliegtuig enorm comfortabel en ruim, met een bereik van ongeveer 16.000 kilometer en een kruissnelheid van 560 km/u.

Vorig jaar werd de 787-9-versie geïntroduceerd, de op een na grootste variant van dit vliegtuig met een lengte van 62,8 meter. Greenpoint Technologies besloot het nog beter te maken door het interieur te verbeteren om de eigenaar en gasten een unieke vliegervaring te bieden.

De Boeing 787 Dreamliner van Greenpoint beschikt over een schitterende privésuite en kantoor voor de eigenaar, gelegen in het voorste deel van het vliegtuig, en twee minisuites voor gasten in de achtercabine. Bovendien zijn er een spa en fitnessruimte aanwezig, evenals een stijlvolle lounge en een formele eetkamer.

Hoewel we niet weten wat de kosten zijn van deze luxueuze aanpassingen, kunnen we aannemen dat als u zich een vliegtuig van €250 miljoen kunt veroorloven, u zich waarschijnlijk ook de diensten van Greenpoint kunt veroorloven.

Naast de verbluffende privévertrekken, minisuites en wellnessfaciliteiten, heeft Greenpoint Technologies het interieur van de Boeing 787 Dreamliner verder verfraaid met hoogwaardige materialen en verfijnde afwerkingen. Hierdoor wordt de algehele reiservaring voor zowel de eigenaar als de gasten nog luxueuzer en aangenamer.

De Dreamliner beschikt over geavanceerde geluidsdemping en grote ramen die zorgen voor een panoramisch uitzicht en een ruimtelijk gevoel. Greenpoint heeft deze kenmerken optimaal benut en er een warme, uitnodigende sfeer mee gecreëerd.

In de gemeenschappelijke ruimtes van het vliegtuig heeft Greenpoint eveneens grote aandacht besteed aan detail. Zo zijn er comfortabele zit- en ontspanningsruimtes, een stijlvolle bar en geavanceerde entertainmentsystemen aanwezig om ervoor te zorgen dat de passagiers zich tijdens de vlucht geen moment vervelen.

De getalenteerde ontwerpers van Greenpoint Technologies hebben samengewerkt met toonaangevende luchtvaarttechnici om ervoor te zorgen dat dit luxueuze interieur niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook voldoet aan de hoogste veiligheids- en prestatienormen. Dit resulteert in een vliegtuig dat zowel indrukwekkend als functioneel is.

Technische specificaties van de 787-9:

Afmetingen en capaciteit:

 • Lengte: 62,8 m (206 ft)
 • Spanwijdte: 60,1 m (197 ft)
 • Hoogte: 16,9 m (55 ft 6 in)
 • Cabinebreedte: 5,49 m (18 ft)
 • Maximaal aantal passagiers: 280-290 (in een typische tweeklassenconfiguratie)
 • Vliegbereik: 14.140 km (7.635 nautische mijlen)


Prestaties:

 • Kruissnelheid: Mach 0,85 (ongeveer 913 km/u of 567 mph)
 • Maximaal startgewicht (MTOW): 254.011 kg (560.000 lbs)
 • Maximaal landingsgewicht: 192.777 kg (425.000 lbs)


Motoren:

 • Twee motoren, beschikbaar in twee varianten: a) General Electric GEnx-1B b) Rolls-Royce Trent 1000


Brandstofefficiëntie en milieuvoordelen:

 • 20% lager brandstofverbruik en CO2-uitstoot in vergelijking met vergelijkbare vliegtuigen
 • 60% lager geluidsniveau rond luchthavens


Innovatieve technologieën en materialen:

 • Meer dan 50% van de structuur bestaat uit composietmaterialen, waaronder koolstofvezelversterkte kunststoffen
 • Elektrisch actuatiesysteem in plaats van hydraulische systemen, wat gewichts- en onderhoudsvoordelen oplevert
 • Grootformaat ramen met elektrochromisch dimmen, waardoor passagiers de lichtinval kunnen regelen
 • Geavanceerde LED-verlichting in de cabine
 • Verbeterde luchtkwaliteit en luchtvochtigheid in de cabine, met een lagere cabinedruk om jetlag te verminderen


Avionica en cockpit:

 • Rockwell Collins' geïntegreerde avionicaplatform met vijf grote LCD-schermen
 • Geavanceerde fly-by-wire-besturingssystemen met nieuwste generatie Flight Management System (FMS)
 • Head-up displays (HUD) voor piloten
 • Intuïtieve bedieningselementen en ergonomie in de cockpit


De Boeing 787-9 Dreamliner is ontworpen met de focus op efficiëntie, prestaties en passagierscomfort, en het resultaat is een state-of-the-art vliegtuig dat nieuwe normen stelt in de commerciële luchtvaartindustrie.

De Boeing 787 Dreamliner, aangepast door Greenpoint Technologies, biedt een ongeëvenaarde vliegervaring voor degenen die het zich kunnen veroorloven. Met zijn adembenemende interieur, geavanceerde technologie en uitzonderlijke comfort is deze luxueuze privéjet een uitstekende keuze voor zowel zakenreizigers als veeleisende vakantiegangers die het beste van het beste wensen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek de revolutionaire Falcon 10X - het toppunt van comfort en technologie In de kijker

Dassault Aviation presenteert hun gloednieuwe Falcon 10X, een baanbrekend zakenvliegtuig met ongeëvenaard comfort, veelzijdigheid en technologie. ...