Luxe en comfort bij W South Beach - Miami Beach - Florida

Het W South Beach hotel, gelegen aan de iconische Collins Avenue in Miami Beach, Florida, is een toevluchtsoord van luxe en comfort. Dit hotel, dat zich op slechts een steenworp afstand van de Atlantische Oceaan bevindt, biedt een adembenemend uitzicht en een ongeëvenaarde toegang tot de topattracties van Miami Beach.

Het W South Beach is een modern en stijlvol hotel dat een perfecte mix van comfort en luxe biedt. Het hotel is in 2009 gebouwd en in 2012 voor het laatst gerenoveerd. Het heeft 20 verdiepingen en 353 kamers, variërend in prijs van $372 tot $885 (USD). Elk van de kamers is ontworpen met een gevoel van ontspannen luxe en rust, met koele witte en grijze interieurs, spiegelende oppervlakken en kroonluchters.

Elke kamer heeft een eigen balkon met uitzicht op het strand, een kitchenette, een Bose-geluidssysteem, Bliss-toiletartikelen, Wi-Fi en een dockingstation. De badkamers zijn groot en modern met ruime marmeren werkbladen. De kamers zijn uitgerust met airconditioning, een balkon/terras, een koffiezetapparaat, dagelijkse schoonmaakdienst, een strijkijzer/strijkplank, een keuken/keukentje, een magnetron, een minibar, een gratis krant, kamers voor niet-rokers, een telefoon, voicemail, een koelkast, een kluis (in de kamer), kabel/satelliettelevisie, een televisie en internettoegang (high-speed & draadloos) tegen een extra vergoeding.

Het W South Beach biedt een scala aan faciliteiten en diensten om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Het hotel heeft een 24-uurs 'Whatever/Whenever' servicebeleid en huisdieren zijn welkom. Het hotel heeft een indrukwekkende lijst van voorzieningen, waaronder een dakterras met basketbal- en tennisbanen, een Bliss-spa en een enorm zwembad met een clubachtige sfeer.

Het hotel heeft ook een aantal eetgelegenheden. Het restaurant The Dutch serveert een ongelooflijk verse en eclectische menukaart van Amerikaanse gerechten met de nadruk op vis en zelfgemaakte pasta. Het andere restaurant, Mr. Chow, serveert haute Chinese gerechten in een weelderige omgeving. Voor een drankje voor het diner is de Living Room een stijlvolle lobbylounge met ambachtelijke cocktails en een bruisende menigte, perfect voor een drankje voor het diner of een slaapmutsje. Wall is een DJ-aangedreven hotspot voor nachtelijk vertier in een intieme omgeving.

Het W South Beach is niet alleen een plek om te verblijven, maar ook een plekom te ervaren. Het hotel is omgeven door het Bass Museum en de New World Symphony en biedt DJ-avonden in een lounge te midden van het weelderige landschap. Het hotel is ook trots op zijn collectie moderne kunst van museumkwaliteit die regelmatig wordt geroteerd.

Het W South Beach is ideaal gelegen in Miami Beach, op slechts 2 minuten lopen van de kust. Het ligt op 8 minuten rijden van de exclusieve Lincoln Road Mall en op 7 minuten van de beroemde wijk South Beach. De internationale luchthaven ligt ook binnen handbereik (18 km).

Het hotel heeft een verfijnde en leuke sfeer op een massale schaal. De entreehal heeft enorme koperen schermen, stoelen bedekt met Mongools bont, gigantische paarse leren poefs en kunstwerken van Damien Hirst en Jean-Michel Basquiat die regelmatig worden afgewisseld met andere hedendaagse meesters. Het doolhofachtige zwembad biedt geïnspireerd loungen in een weelderige, uitgestrekte achtertuin.

Het W South Beach is een hotspot sinds de dag dat het geopend werd. Het hotel is een perfecte mix van comfort en luxe, met een opvallende locatie aan Collins Avenue en dakterras SWISH & SWING®-banen. Na een renovatie van 30 miljoen dollar van de gastenkamers, is het hotel trots om het nieuwe W South Beach te onthullen. Geïnspireerd door de evolutie van Miami Beach als de 'Amerikaanse Rivièra', biedt elk van onze doordacht herontworpen gastenkamers ontspannen luxe en een gevoel van rust.

Als het enige hotel in Miami Beach met uitgestrekte uitzichten op de oceaan en ruime balkons, creëert elke gast zijn eigen privésanctuarium met onze lichte kamers en badkamers die klaar zijn voor de spa. Gelegen aan de oevers van wit zand en kristalblauwe wateren, zijn we op een steenworp afstand van de eindeloos vermakelijke smeltkroes van Miami. Verken gerenommeerde kunstgalerijen, musea, parken, nachtleven en een indrukwekkende culinaire scène. Wandel over ons ongerepte strand, geniet van het uitzicht op de zonsondergang, koel af bij WET Deck, of waag je kans op onze basketbal- en tennisbanen op het dak.

Maak van het diner een meeslepende ervaring in het befaamde Mr. Chow of ontdek de Toscaanse smaken in ons restaurant, RWSB. Onze Living Room Bar, Irma s, en WET Bar and Grille bieden een kans om contact te maken met de lokale cultuur van Miami.

Het W South Beach is meer dan alleen een hotel; het is een ervaring. Het is een plek waar gasten kunnen genieten van de levendige cultuur van Miami, de prachtige stranden en de bruisende nachtleven. Het is een plek waar elke gast zich speciaal voelt, waar elke kamer een privésanctuarium is en waar elke maaltijd een culinaire ontdekkingsreis is.

Het hotel biedt ook een scala aan diensten om aan de behoeften van elke gast te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een ontspannende spa-behandeling, een spannende tenniswedstrijd op het dakterras, of gewoon wilt genieten van het prachtige uitzicht op de oceaan vanaf uw eigen balkon, het W South Beach heeft iets voor u.

Het W South Beach is ook een ideale bestemming voor gezinnen. Hoewel er een focus is op het nachtleven, maken de ruime kamers en het grote zwembad het een comfortabele plek voor een gezinsverblijf en het hotel is populair bij gezinnen.

Het W South Beach is niet alleen een plek om te verblijven, maar ook een plek om te ervaren. Of u nu op zoek bent naar een ontspannende vakantie, een spannend avontuur, of gewoon wilt genieten van de prachtige omgeving, het W South Beach heeft alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijk verblijf.

In conclusie, het W South Beach is een symbool van luxe en comfort in het hart van Miami Beach. Met zijn prachtige locatie, uitstekende voorzieningen en diensten, en zijn toewijding aan het bieden van een onvergetelijke ervaring voor elke gast, is het W South Beach meer dan alleen een hotel - het is een bestemming op zich.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...