Perivolas Oia Santorini - ontdek luxe en rust op een Grieks eiland

In de wereld van luxe accommodaties en adembenemende bestemmingen, is er een plek die zich onderscheidt van de rest - het Perivolas Oia Santorini hotel. Dit charmante en intieme hotel belichaamt de ultieme ontspannen en elegante eenvoud van het eilandleven, waardoor het een onvergetelijke ervaring biedt voor degenen die het geluk hebben om het te bezoeken.

Het Perivolas Oia Santorini hotel is niet zomaar een hotel. Het is een levensstijl. Het is een plek waar de adembenemende uitzichten samenkomen met de luxe van absolute rust, prachtige architectuur, warme gastvrijheid, uitstekende keuken en een inspirerend landschap van land en zee. Het is een plek waar je je kunt onderdompelen in de schoonheid van de natuur, terwijl je geniet van het comfort en de luxe die het hotel te bieden heeft.

Het hotel is gelegen op het prachtige eiland Santorini, een van de meest populaire toeristische bestemmingen in Griekenland. Het eiland staat bekend om zijn unieke architectuur, prachtige zonsondergangen en kristalheldere wateren, en het Perivolas Oia Santorini hotel is de perfecte plek om al deze wonderen te ervaren.

Bij het betreden van het hotel wordt u begroet door de warme en gastvrije sfeer die het kenmerkt. De architectuur van het hotel is een perfecte mix van traditioneel en modern, met witgekalkte muren en strakke lijnen die een gevoel van rust en sereniteit creëren. De kamers zijn elegant ingericht, met een minimalistisch design dat de schoonheid van de omgeving weerspiegelt.

Het Perivolas Oia Santorini hotel biedt niet alleen een prachtige accommodatie, maar ook een scala aan faciliteiten en diensten die uw verblijf nog aangenamer maken. Het hotel beschikt over een uitstekend restaurant waar u kunt genieten van de heerlijke Griekse keuken, bereid met verse, lokale ingrediënten. Er is ook een spa waar u kunt ontspannen en uzelf kunt verwennen met een verscheidenheid aan behandelingen.

Maar wat het Perivolas Oia Santorini hotel echt onderscheidt, is het adembenemende uitzicht. Vanuit elke hoek van het hotel kunt u genieten van een panoramisch uitzicht op de glinsterende Egeïsche Zee en de prachtige zonsondergangen waar Santorini bekend om staat. Het is een uitzicht dat u nooit zult vergeten, een uitzicht dat de schoonheid en de rust van het eilandleven perfect vastlegt.

Het Perivolas Oia Santorini hotel is meer dan alleen een plek om te verblijven. Het is een ervaring, een kans omte ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en jezelf onder te dompelen in een wereld van rust en schoonheid. Het is een plek waar je kunt ontspannen, je kunt verjongen en je kunt genieten van de eenvoudige geneugten van het leven.

Het hotel is ontworpen met het oog op comfort en ontspanning. De kamers zijn ruim en luchtig, met grote ramen die het natuurlijke licht binnenlaten en een prachtig uitzicht bieden op de omgeving. Ze zijn uitgerust met alle moderne voorzieningen die u nodig heeft voor een comfortabel verblijf, waaronder een eigen badkamer, een volledig uitgeruste keuken en een comfortabel bed.

Het Perivolas Oia Santorini hotel biedt ook een scala aan activiteiten om uw verblijf nog aangenamer te maken. U kunt de dag doorbrengen met het verkennen van het eiland, met zijn prachtige stranden, historische bezienswaardigheden en levendige markten. U kunt ook deelnemen aan een van de vele excursies die het hotel aanbiedt, zoals zeilen, duiken of wandelen.

Het restaurant van het hotel is een hoogtepunt op zich. Het biedt een breed scala aan heerlijke gerechten, bereid met verse, lokale ingrediënten en geserveerd in een elegante setting. Of u nu kiest voor een traditionele Griekse maaltijd of een meer internationale optie, u zult zeker genieten van een culinaire ervaring die u niet snel zult vergeten.

Het Perivolas Oia Santorini hotel is een plek waar u kunt ontspannen en genieten van de schoonheid van het eilandleven. Het is een plek waar u kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en uzelf kunt onderdompelen in een wereld van rust en schoonheid. Het is een plek waar u zich thuis zult voelen, waar u zich welkom zult voelen, en waar u zult willen terugkeren, keer op keer.

Het Perivolas Oia Santorini hotel is niet zomaar een hotel. Het is een bestemming, een ervaring, een levensstijl. Het is een plek die u moet ervaren om te geloven, en een plek die u nooit zult vergeten. Dus als u op zoek bent naar de perfecte plek om te ontspannen, te verjongen en te genieten van de schoonheid van het eilandleven, kijk dan niet verder dan het Perivolas Oia Santorini hotel. U zult niet teleurgesteld worden.

 

Accomodaties & faciliteiten:

  • Perivolas Villa: Deze gloednieuwe 2-slaapkamer villa is perfect voor een gezin of een groep vrienden. Het biedt een gevoel van thuis met een privé infinity zwembad en buitengewone uitzichten op de zonsondergang vanaf het zwembad.

  • Perivolas Suite: Deze suite definieert hedendaagse luxe met een aparte en-suite slaapkamer met een tweepersoonsbed en een ruime koepelvormige lounge met een kingsize bed. Het heeft ook een spa-faciliteit met een stoombad en een hydrotherapie massage zwembad.

  • Perivolas Luxury Suite: Deze suite is het toppunt van de luxe die Perivolas kenmerkt. Het heeft een kingsize slaapkamer met een adembenemend uitzicht op de Caldera en het eiland Thirassia, een comfortabele woonruimte, evenals een spa-stijl badkamer met een binnenzwembad voor hydrotherapie massage en een stoombad.

  • New Perivolas Suite: Deze romantische schuilplaats van meer dan 120 vierkante meter is gelegen op een unieke privélocatie. Het heeft een semi-privé slaapkamer en een aparte ruime woonkamer met een kingsize bed. Deze luxe omgeving heeft een privézwembad met hydrotherapie massage en een badkamer met een privé stoombad.

  • Deluxe Suite with Pool: Deze lichte en luchtige grot uitgehouwen suite, ooit het huis van een lokale wijnmaker, wordt gekenmerkt door witgekalkte muren en een glad gewelfd plafond in de slaapkamer. Het hoogtepunt is echter het serene terras dat een infinity zwembad heeft.

  • Deluxe Suites with Jacuzzi: Deze handgemaakte grotten hebben een ingebouwd bed en witte gladde bogen die prominent aanwezig zijn in de traditionele architectuur, versterkt door de luxe van een buitenjacuzzi.

  • Superior Suites: De Superior Suites zijn de grootste hoofdaccommodaties van ons hotel, met een unieke indeling met traditionele zachte witte muren en gladde bogen, versterkt door elegante vleugen van handgemaakte tapijten en kussens.

  • Suites: Suites hebben het voordeel van meer afgelegen locaties binnen het hotelterrein. De gladde rondingen van de traditionele architectuur zijn prominent aanwezig in hun open ontwerp, terwijl ze modern, rustig en luxueus blijven.

  • Junior Suites: Junior Suites worden gekenmerkt door de luxueus minimalistisch ingerichte interieurs van de Cycladische stijl. Ruim, ademend puurheid en verfijning, deze suites bevatten een slaapkamer en zitkamer gebied opgenomen in een open ontwerp.

  • Lifestyle Studio: Ontworpen voor comfort en ontspanning, is de Lifestyle Studio traditioneel uitgehouwen in het landschap en ingericht met handgeweven katoenen tapijten en kussens in levendige warmkleuren. De Perivolas Lifestyle Studio biedt een open zitruimte met een queensize bed ingebouwd in een knusse nis. Het terras strekt zich uit naar het prachtige uitzicht op zee.

  • Eten & Drinken: Het hotel heeft een uitstekend restaurant waar gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten en wijnen.

  • Wellness: Het hotel heeft een wellnesscentrum waar gasten kunnen genieten van verschillende soorten behandelingen om te ontspannen en te verjongen.

  • Fitness & Yoga: Voor degenen die graag actief blijven tijdens hun vakantie, biedt het hotel een fitnesscentrum en yogalessen.

  • Infinity Pool: Het hotel heeft een prachtig infinity pool waar gasten kunnen ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht.

  • Activiteiten: Het hotel biedt een scala aan activiteiten om de gasten bezig te houden en hen de kans te geven om het prachtige eiland Santorini te verkennen.

  • Diensten: Het hotel biedt verschillende diensten om het verblijf van de gasten zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken.

  • Bruiloften & Vieringen: Het hotel biedt ook faciliteiten voor bruiloften en vieringen, waardoor het de perfecte locatie is voor speciale gelegenheden.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...