Dit is La Kasbah Tamadot Hotel in Marrakech

La Kasbah Tamadot is een luxe hotel gelegen in de Atlasgebergte in Marokko. Het hotel is eigendom van Sir Richard Branson, de oprichter van de Virgin Group, en is onderdeel van zijn Virgin Limited Edition-portfolio van exclusieve reisbestemmingen. La Kasbah Tamadot is gevestigd in een prachtig gerestaureerd Marokkaans fort en beschikt over luxe kamers en suites, elk met een unieke inrichting en uitzicht op de omliggende bergen. Gasten kunnen genieten van een scala aan voorzieningen, waaronder een verwarmd buitenzwembad, een spa, een tennisbaan en verschillende eetgelegenheden.

Het hotel ligt op ongeveer een uur rijden van Marrakech en is omgeven door prachtige natuur, waardoor het de perfecte bestemming is voor wie op zoek is naar een rustige en ontspannen vakantie. De Kasbah Tamadot biedt 27 kamers en suites, waaronder negen luxe suites in Berbertenten een balkon of terras, wat een geweldige manier is om te genieten van het uitzicht en te ontspannen. Allemaal anders ingericht, met traditioneel Marokkaans antiek en meubilair. Elke kamer heeft een Berberse naam die meer onthult over het karakter ervan. De Kasbah Tamadot biedt verschillende categorieën suites, waaronder een Master suite bestaande uit drie kamers, gelegen aan het einde van het indrukwekkende overloopzwembad, ideaal voor samen reizende families. Alle suites beschikken over een terras of een balkon. De negen suites in Berbertenten hebben een eigen terras met zwembad en bieden een prachtig uitzicht op het Atlasgebergte.

De Kasbah Tamadot is een prachtige accommodatie met een verscheidenheid aan unieke kamers en suites. Elke kamer is anders ingericht en heeft een traditioneel Marokkaans thema. De kamers hebben ook Berberse namen die hun karakter beschrijven. Naast de verschillende kamertypes biedt de accommodatie ook verschillende suites, waaronder een Master suite die bestaat uit drie kamers, ideaal voor gezinnen die samen reizen.

Een van de meest bijzondere kenmerken van de accommodatie zijn de negen luxe suites in Berbertenten, die elk een eigen terras en zwembad hebben en een prachtig uitzicht bieden op het Atlasgebergte. Dit biedt gasten een unieke en authentieke Marokkaanse ervaring. Al met al biedt Kasbah Tamadot een prachtige combinatie van traditionele Marokkaanse stijl en moderne luxe, en is het een ideale keuze voor een onvergetelijk verblijf in Marokko.

Over Berbertenten

Berbertenten zijn traditionele tenten die worden gebruikt door de Berbers, een inheemse bevolkingsgroep in Noord-Afrika. Deze tenten worden vaak gemaakt van natuurlijke materialen zoals wol en zijn ontworpen om bescherming te bieden tegen de elementen. In Kasbah Tamadot zijn de negen luxe suites in Berbertenten een moderne interpretatie van deze traditionele tenten. Ze zijn ontworpen om gasten te laten genieten van een unieke en authentieke Marokkaanse ervaring en zijn voorzien van moderne luxevoorzieningen zoals een eigen terras en zwembad.

De Berbertenten in Kasbah Tamadot zijn prachtig ontworpen en ingericht met traditionele Marokkaanse meubels en decoraties. Gasten kunnen genieten van een prachtig uitzicht op het Atlasgebergte vanaf hun eigen privéterras en zwembad, terwijl ze genieten van de rust en stilte van de omliggende natuur. Al met al bieden de Berbertenten in Kasbah Tamadot een unieke en onvergetelijke accommodatie-ervaring die perfect past bij het prachtige Marokkaanse landschap en de rijke cultuur.

Over Marrakech

Marrakesh (ook wel Marrakech genoemd) is een stad in Marokko, gelegen in het noordwesten van Afrika. Het is de op drie na grootste stad van het land, na Casablanca, Fez en Tanger, met een bevolking van meer dan 1 miljoen mensen. Marrakesh staat bekend om haar rijke geschiedenis, cultuur en architectuur, die elementen combineert uit verschillende beschavingen, waaronder de Berbers, Arabieren en Fransen. De stad is ook beroemd om haar souks (markten), die een verscheidenheid aan goederen verkopen zoals kruiden, textiel en keramiek, evenals haar traditionele keuken, die gerechten omvat zoals tajine en couscous.

Een van de belangrijkste attracties in Marrakesh is de Medina, die een UNESCO-werelderfgoedlocatie is. De Medina is een ommuurde stad binnen de stad, met smalle straatjes, levendige markten en historische bezienswaardigheden zoals de Koutoubia-moskee en het Bahia-paleis. Andere populaire attracties in Marrakesh zijn de Jardin Majorelle, de Saadische graven en het El Badi-paleis.
Marrakesh is ook een toegangspoort tot het Atlasgebergte, dat schilderachtige wandelpaden biedt, evenals de Sahara-woestijn, waar bezoekers kameelritten kunnen maken en kunnen genieten van een woestijn ervaring.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...