The BoTree is binnenkort het nieuwste luxe hotel in Londen

Het nieuwe luxehotel The BoTree heeft zijn grootse opening aangekondigd in juli 2023. The BoTree, gelegen in het hart van West End in Londen, op de kruising van de welvarende wijken Marylebone en Mayfair, zal de geest van het 'dorpsleven' van de stad vastleggen en het prestige van het centrum van Londen weerspiegelen.

Het levendige en elegante vijfsterrenhotel met 199 kamers, compleet met 29 prachtige suites, beschikt over dynamische bars; twee bestemmingsrestaurants, waarvan er één een spectaculair uitzicht op de stad biedt; een club voor livemuziek, een boetiekzaal en een fitnesscentrum.

The BoTree is een zusterhotel van de bekroonde hotels Middle Eight en The Guardsman en wordt geopend als lid van de prestigieuze Legend Collection van Preferred Hotels & Resorts. De ruime, prachtig vormgegeven kamers, ontworpen door de beroemde Amsterdamse ontwerpers Concrete, combineren Marylebone-flair met chique Mayfair en worden versierd met kleurrijke natuurlijke stoffen en eclectische texturen die exclusief voor het hotel zijn gemaakt.

Elke kamer is een voorbeeld van wonen van wereldklasse en verwelkomt gasten met een ontvangstruimte gescheiden door discrete schuifpanelen die leiden naar slaapkamers en loungeruimtes, voorzien van luxe meubilair. Eigentijdse suites, variërend van 31 m² tot 78 m², dienen als bestemmingen op zich en bieden de perfecte amusementsruimte met een lounge, een balkon, een persoonlijke bar en een geïntegreerd cocktailstation.

De grootste van de suites, de Presidential Suite, biedt een indrukwekkend uitzicht over het centrum van Londen. Deze exclusieve ruimte beschikt over een eigen liftlobby, een gasteningang en een buitenterras en kan worden gecombineerd met de aangrenzende suites om een vleugel van 350 m² te creëren voor het ultieme privétoevluchtsoord.

De intuïtieve persoonlijke service van het hotel zal de hoeksteen van het karakter vormen. Gastvrije verhuurders staan klaar om aan de behoeften van de gasten te voldoen tijdens hun verblijf. Rishi Sachdev, oprichter van The BoTree, Middle Eight, The Guardsman, zegt over de opening: De BoTree combineert compromisloze normen met een doelgerichte aanpak om onze eigen vorm van luxe te creëren. Onze kernwaarden van waarheid, liefde en mededogen zullen bepalend zijn voor onze zakelijke beslissingen in dit nieuwe hotel.

n Mayfair vinden gasten grote internationale galeries en veilinghuizen, designerwinkels aan de beroemde Bond Street, privéclubs, restaurants met Michelin-sterren en meer. Van een wandeling in Regent'sPark tot het bijwonen van een concert in Wigmore Hall of een kunsttentoonstelling in The Wallace Collection, het gebied biedt genoeg mogelijkheden voor ontdekkingsreizigers om het beste van Londen echt te proeven.

Het wordt een van de spannendste openingen in Londen in 2023. The BoTree ligt aan de bovenkant van Marylebone Lane aan de grens met Mayfair, waar twee van de chicste wijken van Londen worden samengevoegd tot een bruisend, energiek en inspirerend nieuw luxehotel. Het prachtige interieur van het hotel weerspiegelt een natuurlijke verlenging van de laan door een reeks uniek ontworpen luxe ruimtes die zijn gecreëerd door bekroonde ontwerpers, Concrete. Met een focus op persoonlijke service zal het bestaan uit 199 kamers, waaronder 29 suites, met een spectaculair uitzicht over de stad.

Andere hoogtepunten zijn restaurants en bars van bestemmingen en een breed scala aan evenementen en gedeelde ruimtes, zoals een filmzaal voor privébioscopen, een unieke club met regelmatig livemuziek en een fitnesscentrum. Rishi Sachdev beheert Shiva Hotels, dat ook eigenaar is van The Lincoln Plaza hotel in Londen, dat wordt beheerd onder het merk Curio by Hilton.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...