Je kunt nu één van het meest luxueuze hotel van Amsterdam volledig overnemen

In het hart van Amsterdam, omgeven door de rijke geschiedenis en bruisende cultuur van de stad, staat het De L Europe Amsterdam, een hotel dat al sinds 1896 synoniem staat voor luxe en verfijndheid. Dit iconische hotel, gelegen aan de Amstelrivier, heeft een speciale plaats veroverd in de harten van zowel de lokale bevolking als internationale reizigers. Nu, ter viering van het 125-jarig bestaan, brengt dit legendarische hotel een ongekende ervaring voor de echte levensgenieter.

Voor een adembenemende prijs van 1,3 miljoen euro biedt De L Europe het ultieme pakket aan: de mogelijkheid om het hele hotel, inclusief alle 106 kamers en luxueuze suites, volledig te overnemen. Stel je eens voor dat je de sleutels krijgt van dit prestigieuze pand. Een ervaring waarin je niet alleen kunt slapen in de meest comfortabele bedden, genieten van de rijke historie en het indrukwekkende decor, maar ook twee nachten lang de koning of koningin van je eigen paleis kunt zijn.

Terwijl je door de marmeren hallen wandelt, kun je besluiten om gezelschap uit te nodigen. Met ruimte voor 212 gasten is de lijst met genodigden volledig aan jou. Of het nu gaat om vrienden, familieleden of zakenrelaties, zij kunnen allen deel uitmaken van deze weergaloze ervaring. Voor hen zal het verblijf evengoed bijzonder zijn, mede dankzij het inventieve thema Tuin van Eden . Deze avond, tot leven gewekt in samenwerking met Wunderkammer, zal een zinnenprikkelend spektakel zijn met een symfonie van Nederlandse bloemen en exotische flora die je meevoeren naar een paradijselijke wereld.

Bij het ontwaken staat er de volgende ochtend een keuze: een intiem ontbijt op de kamer of een gastronomische start van de dag in brasserie Marie. Daarnaast word je tijdens je verblijf verwend met toegang tot Le Spa by Skins Institute, waar je kunt ontspannen en opladen. En om deze unieke mijlpaal te vieren, sluit je af met een weelderig feest.

Eten zal een centraal onderdeel zijn van je verblijf, met exclusieve diners in de verschillende eetgelegenheden waaronder Freddy s, het Michelin-tweesterrenrestaurant Flore en Trattoria Graziella. Maar de luxe houdt daar niet op: het pakket omvat eveneens ervaringen zoals het creëren van je eigen geur met Salle Privée en een persoonlijke juwelencollectie samengesteld door de beroemde Nederlandse sieraadontwerpster Bibi van der Velden.

Daarbovenop komt nog eens een reeks aan extras waaronder een zorgvuldig uitgekozen kunstwerk uit de Ravestijn Gallery, een Ferrari-verzamelobject en een op maat gemaakte couture look van RVDK. Ook voor de whisky aficionado is er iets bijzonders; een 40 jaar oude single malt scotch whisky van Bowmore.

Voor vrouwen wordt het nog specialer met een exclusieve uitnodiging voor de Harper'sBazaar Business Club, inclusief een lunch en workshop met Danie Bles, en de kans om een statement piece uit een vintage collectie mee naar huis te nemen.

De L Europe Amsterdam is er trots op al meer dan een eeuw een oord van elegantie en ontdekking te zijn geweest, zo verklaart algemeen directeur Robert-Jan Woltering. Met dit ongeëvenaarde pakket viert het hotel de historie en rijkdom van haar aanbod. Wie deze ervaring boekt, zal ongetwijfeld het pand verlaten met een verhaal dat net zo memorabel is als het verblijf zelf.

Deze exclusieve kans staat open tot en met 30 juni 2023. Het is een unieke kans om je onder te dompelen in weelde en gastvrijheid die alleen De L Europe kan bieden. Een droom voor velen, maar wellicht een onvergetelijke werkelijkheid voor de gelukkige die dit uitzonderlijke aanbod vastlegt.

* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...