Je kunt nu één van het meest luxueuze hotel van Amsterdam volledig overnemen

Het iconische De L'Europe Amsterdam maakt sinds de opening in september 1896 deel uit van het Nederlandse stadslandschap en is daarmee een van de oudste luxe hotels van de metropool. Nu viert het beroemde etablissement zijn 125-jarig bestaan met een overdreven pakket voor een coole prijs van 1,3 miljoen Euros. Het nieuwe pakket biedt één gast de mogelijkheid het 5-sterrenhotel met 106 kamers, inclusief alle suites volledig over te nemen, zodat u de accommodatie helemaal voor je zelf kan hebben. Als je zin hebt in wat gezelschap, heb je de mogelijkheid om een gastenlijst samen te stellen voor 212 gelukkige vrienden om mee te doen aan het epische spektakel van twee nachten.

Het thema voor een van uw avonden is de Tuin van Eden, ontworpen in samenwerking met bloemist Wunderkammer om een unieke meeslepende ervaring te creëren door weelderig groen met Nederlandse bloemen en exotische flora naar het pand te brengen.

De volgende ochtend kan het ontbijt worden geserveerd als een maaltijd op de kamer of in combinatie met een uitstapje naar de eigen brasserie Marie voor internationale gerechten. Tijdens de komende twee dagen hebben gasten toegang tot het Le Spa by Skins Institute van het hotel en sluiten ze af met een extravagant feest ter herdenking van deze speciale gelegenheid.

Er zullen ook diners zijn in de andere eetgelegenheden en bars van de accommodatie, zoals Freddy's, de Michelin-tweesterrenster Flore en Trattoria Graziella. Naast de maaltijden en accommodaties omvat het pakket tal van unieke ervaringen, zoals het creëren van een persoonlijke geur met Salle Privée, een unieke tulpenring van de bekende Nederlandse juwelier Bibi van der Velden en een merkadvies met Valerie van der Werff, de voormalige lifestyle-directeur van Vogue.

Als het feest en de ervaringen nog niet genoeg waren, zult u merken dat de swagbag net zo luxueus is als de voorzieningen. Je kunt naar huis gaan met een kunstwerk uit de Ravestijn Gallery, een zeldzaam verzamelobject van Ferrari uit de boekwinkel ter plaatse en een op maat gemaakte couture-look van het Europese label RVDK. Bovendien kun je je collectie sterke dranken uitbreiden met een 40 jaar oude single malt scotch whisky van Bowmore.

Voor dames omvat het pakket een exclusieve uitnodiging om lid te worden van de Harper's Bazaar Business Club, die bestaat uit een lunch en workshop met designstylist Danie Bles voor maximaal 10 gasten en een kans om een luxe vintage modestuk mee naar huis te nemen voor je garderobe. „Bij De L'Europe Amsterdam willen we helpen verhalen en levenslange herinneringen te creëren met al onze gasten.

We zijn er trots op dat we al meer dan 125 jaar een gastvrije bestemming zijn voor elegantie en ontdekking in Amsterdam”, zei Robert-Jan Woltering, algemeen directeur van De L'Europe Amsterdam, in een verklaring. Dit pakket is een ware ode aan het vijfsterrenaanbod van het hotel van top tot teen, waaronder onze kenmerkende suites, bekroonde culinaire aanbiedingen, een luxe spa, de creatieve ervaring van 't Huys en nog veel meer. Wie dit pakket boekt, zal zeker een onvergetelijk verhaal te vertellen hebben na zijn verblijf — en we zouden niet blijer kunnen zijn om ze te verwelkomen. De exclusieve versie is nu beschikbaar tot en met 30 juni 2023.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...