Luxe en comfort in de beste Boutique Hotels op Ibiza

Ibiza, een van de meest geliefde vakantiebestemmingen, staat bekend om zijn levendige restaurants, boetiekwinkels en luxueuze hotels. Van knusse bed & breakfasts tot extravagante hotels met privézwembaden, Ibiza biedt een breed scala aan accommodaties die aan ieders wensen voldoen. In dit artikel nemen we je mee op een reis langs de beste boutique hotels op Ibiza.

Ibiza is een paradijs vol luxe hotels. Hoewel deze niet altijd goedkoop zijn, biedt het eiland ook voldoende mogelijkheden voor reizigers met een kleiner budget. Zelfs het meest betaalbare hotel op onze lijst kost slechts ongeveer € 75,- per nacht in het laagseizoen.

Ibiza is niet alleen een paradijs voor feestgangers, maar ook voor stellen en gezinnen. Het eiland biedt een droomvakantie voor iedereen. Of je nu wilt genieten van de prachtige baaien, ontspannen op het strand, de oude stad Dalt Vila wilt bezoeken, heerlijk wilt eten bij de beach clubs of een hippiemarkt wilt bezoeken, Ibiza heeft het allemaal.

Een van de meest opvallende hotels op het eiland is het Oku Hotel, mogelijk het beste 5-sterrenhotel op Ibiza voor degenen die van luxe houden. Het hotel heeft een strakke, boho-chique inrichting met een vleugje mysterie. Elk detail is zorgvuldig overwogen, van de kamers tot de gemeenschappelijke ruimtes, die allemaal doordrenkt zijn met de sfeer van het strand. Het ontbijt is een hoogtepunt, en de nabijheid van het trendy Hostal La Torre maakt het de perfecte plek om de zonsondergang te bekijken.

Een ander opmerkelijk hotel is het Nobu Hotel Ibiza Bay, dat de ultieme Ibiza beach vibes biedt voor degenen die van pure luxe houden. Het hotel beschikt over ruime kamers met prachtige badkamers, inclusief heerlijke regendouches. Sommige suites hebben zelfs een eigen dompelbad. Het hotel heeft vier verschillende restaurants en bars, en het grote zwembad kijkt uit over het strand van Talamanca. Op slechts een paar kilometer afstand vind je Ibiza-stad en het historische Dalt Vila.

Voor degenen die op zoek zijn naar een rustigere ervaring, biedt Las Mimosas een uitzonderlijke ervaring in Sant Antoni. Het hotel is bijna volledig wit, wat zorgt voor een prachtig lichte en serene sfeer. Het is een dromerige, schone en volledig zen-achtige locatie. Huur een auto en verken het binnenland, of geniet van een zonsondergangdrankje bij de Sunset Ashram, slechts een paar baaien verderop.

In het noorden van Ibiza vind je het bohemian hotel Los Enamorados. Dit hotel heeft slechts negen kamers, allemaal met uitzicht op zee. Elke kamer is uniek ingericht en alles in de kamer is te koop! De bedden zijn heerlijk hoog en het dekbed is zacht en comfortabel. Het eigen restaurant is zeer populair, dus reserveren is een must als je niet in het hotel verblijft. Hier kun je 'sochtends meedoen aan een yogales, of aan het eind van de dag ontspannen met een glas wijn of een koud biertje terwijl je van de zonsondergang geniet.

Een ander juweeltje aan de westkust van Ibiza is het kleinschalige Hostal La Torre. Deze karakteristieke Ibiza-locatie is een van de beste hotels op Ibiza, alleen al vanwege het uitzicht. De kamers zijn ruim, hebben een inloopdouche en soms zelfs een open haard. Het hotel heeft een restaurant waar je mediterrane maaltijden kunt proeven en heerlijke cocktails kunt drinken met een fantastisch uitzicht op de zonsondergang. Het hotel heeft ook een prachtige tuin. Als je hier verblijft, is het huren van een auto een must om de westkust van Ibiza verder te verkennen.

In het noorden van Ibiza vind je het Gatzara Suites Santa Gertrudis hotel. Hier verblijf je in een van de rustig ingerichte kamers. De inrichting van het hotel straalt het ultieme Ibiza-gevoel uit: lichte tinten, hout en vrolijke kleurtjes. Het hotel heeft een buitenzwembad op het dak en een zonneterras, de perfecte plek om te genieten van je ontspannende vakantie op Ibiza.

Hacienda Na Xamena is een waar paradijs op aarde. Dit hotel, gelegen in het noorden van Ibiza, is gebouwd op een klif en biedt een adembenemend uitzicht op zee. Voor een persoonlijke retraite en ultieme luxe moet je hier zijn. Elke hotelkamer, die overigens zeer ruim is, heeft ook nog een eigen hot tub. Daarnaast kun je gebruik maken van de wellness- en fitnessfaciliteiten en dobberen in maar liefst drie zwembaden. Na Xamena heeft twee restaurants, waaronder een bar aan het zwembad waar je de hele dag verschillende hapjes en drankjes kunt bestellen.

Het Paradiso Ibiza Art Hotel is een opvallende verschijning. Bijna alles aan dit hotel is roze en het is ook nog eens zeer betaalbaar. Het hotel heeft een kunstgalerie, perfect voor kunstliefhebbers. De kamers van het Paradiso Ibiza Art Hotel zijn niet alleen roze, maar ook erg retro. Elke suite heeft een Smeg-koelkast en Marshall-luidsprekers.

Het Botafoch Luxury Room hotel is grotendeels wit, wat zorgt voor een zeer clean effect. Ondanks de strakke inrichting is het hotel sfeervol en voel je je direct thuis bij Botafoch. Het hotel heeft een buitenzwembad en een zonneterras, waar je heerlijk kunt ontspannen. Het hotel ligt in de buurt van Ibiza-stad, dus je kunt gemakkelijk de stad verkennen.

Het laatste hotel dat we willen noemen is het Sir Joan Hotel. Dit hotel is een oase van rust in het bruisende Ibiza-stad. Het hotel heeft een zwembad en een restaurant waar je heerlijk kunt eten. De kamers van het Sir Joan Hotel zijn modern en stijlvol ingericht. Vanuit het hotel kun je gemakkelijk de stad verkennen.

Ibiza is een eiland vol luxe en comfort. Of je nu op zoek bent naar een rustige vakantie of een bruisende vakantie, Ibiza heeft het allemaal. De hotels die we hebben genoemd zijn slechts een greep uit het aanbod. Er zijn nog veel meer prachtige hotels op Ibiza die je kunt ontdekken. Dus waar wacht je nog op? Boek je volgende vakantie naar Ibiza en ontdek zelf de luxe en het comfort van dit prachtige eiland.

  • Het Oku Hotel in Ibiza, genesteld tussen de heuvels en op slechts een steenworp afstand van de prachtige baai en stranden van Cala Gracio, is een vijfsterren toevluchtsoord dat een bohemien minimalisme uitstraalt. Het hotel is ontworpen voor diegenen die het beste van de Ibizaanse levensstijl aan hun voeten willen hebben, met een smaakvolle fusion keuken, een door de natuur geïnspireerd design en een relaxte luxe ziel. Het interieur van het hotel is strak, boho-chic en een beetje mysterieus, met veel aandacht voor detail. De kamers zijn ontworpen met natuurlijke, aardse tonen en omvatten dakterrassen met uitgestrekte uitzichten, kamers met directe toegang tot het zwembad en een privévilla met vier slaapkamers voor exclusieve huur. De kamers zijn uitgerust met Marshall geluidssystemen, voortreffelijke matrassen en linnengoed, en verkwikkende regendouches, waardoor elke kamer uitnodigend aanvoelt. De privévilla is een toevluchtsoord op zich, gelegen in een rustige hoek van het hotelterrein. De villa biedt plaats aan maximaal acht gasten in vier slaapkamers en heeft een lounge en eetruimte. Buiten verdubbelt de leefruimte met een groot privézwembad, zonnebedden en een terras met ontspannen zitgedeeltes en een pergola. Een privékok kan worden geregeld voor exclusieve diners op het terras. Het culinaire aanbod van Oku Ibiza belooft de ziel te voeden en de zintuigen te prikkelen. De twee restaurants van het hotel bieden fusiongerechten van dag tot nacht. Gebouwd op de filosofie van duurzaam geproduceerde producten, bieden ze een menu van internationaal geïnspireerde gerechten met een Japanse twist. De avonden in Ibiza worden tot leven gebracht door de resident DJ van het hotel als de zon ondergaat. Het wellness- en spagedeelte van Oku Ibiza is een essentieel onderdeel van het leven in het hotel. De ontspannen ruimtes, vrij van kinderen, bieden dagelijkse yogalessen en individuele begeleiding voor diegenen die meer persoonlijke begeleiding wensen. De internationaal opgeleide spa-therapeuten werken met lokale ingrediënten en beproefde technieken om een scala aan behandelingen aan te bieden. Het eiland Ibiza biedt een veelheid aan inspirerende ervaringen - van verborgen stranden, iconische strandclubs, lokale gastronomie, rustieke boerderijen of markten en adembenemende natuurschoon. Verken de stranden, bossen en kliffen van het eiland met Oku, evenals de innerlijke hedonistische geest, met een selectie van ervaringen die beschikbaar zijn in het hotel en verder weg. Het Oku Hotel in Ibiza is een favoriet onder jetsetters en straalt een strandvibe uit. Het hotel biedt een uitstekend ontbijt en ligt in de buurt van het hippe Hostal La Torre, waar je kunt genieten van de zonsondergang. Het is een plek waar je kunt ontspannen, genieten en de Ibizaanse levensstijl kunt ervaren in al zijn glorie. -  www.okuhotels.com/oku-ibiza/

  • Nobu Hotel Ibiza Bay: is een unieke parel aan de kust van Ibiza, biedt een ongeëvenaarde ervaring van luxe en ontspanning. Gelegen aan de oevers van de baai van Talamanca, biedt het hotel een rustige ontsnapping aan de drukte van het dagelijkse leven. Met het zachte zandstrand en de jachthaven direct voor de deur, is het hotel ideaal gelegen voor zowel ontspanning als avontuur. Het hotel is ontworpen met een nadruk op kwaliteit boven kwantiteit. De kamers zijn ingericht met zachte meubels en een kleurenpalet van wit, goud, blauw en aqua. De vloer-tot-plafond ramen en open terrassen zorgen ervoor dat gasten wakker worden met de geur van wilde jasmijn en in slaap vallen met het geluid van de golven. De Grand Suites bieden een privé-uitje aan zee, terwijl de andere suites en kamers een stijlvol toevluchtsoord bieden van de zon en het zand. Het Nobu Hotel Ibiza Bay is meer dan alleen een plek om te verblijven; het is een plek om te ervaren. Het hotel biedt een scala aan eetgelegenheden, van de nieuwe Japanse keuken van Nobu tot de culinaire reis door Spanje aangeboden door Gusto. Gasten kunnen genieten van vers gevangen zeevruchten en Balearische specialiteiten bij Chambao, of kiezen voor een gezonde boost bij het Bay Café. De Pool Deck biedt zeezicht en een ontspannen omgeving, ideaal voor een verfrissend drankje of een gezonde smoothie. Het hotel biedt ook een scala aan ervaringen om de gasten te vermaken. De Rooftop Summer Series is de plek om te zijn als de zon ondergaat en de nacht opwarmt. Deze zorgvuldig samengestelde reeks evenementen biedt een frisse kijk op een standaard nacht uit in Ibiza met een vleugje welzijn. Van live muziek en chill vibes op Bay Unplugged tot het voeden van de geest, lichaam en ziel op Self Sundays, er is voor elk wat wils. Het Nobu Hotel Ibiza Bay biedt ook een scala aan wellness-ervaringen. Gasten kunnen zichzelf trakteren op een middagmassage op het strand of een dutje doen op hun ligstoel. Met een allesomvattende benadering van wellness, kunnen gasten genieten van op maat gemaakte behandelingen en eiland geïnspireerde therapeutische reizen, samengesteld door onze bezoekende beoefenaars. Het Nobu Hotel Ibiza Bay is een plek waar geen vaste agenda'szijn; het ontbijt wordt op uw gemak geserveerd en spontane lunches gaan over in verleidelijk levendige nachten. Of u nu wilt luieren bij de zee, genieten van gegrilde garnalen en sangria, of een verfrissend koudgeperst sap wilt drinken, het hotel biedt het allemaal. Naarmate de zon ondergaat, neemt de energie toe. Sip cocktails voordat je uitgaat, of blijf voor down-tempo beats en chill-out vibes met familie en vrienden. Het Nobu Hotel Ibiza Bay is een ontsnapping als geen ander. Van dagen doorgebracht bij het zwembad tot verjongende spabehandelingen terwijl de kinderen leren DJ'en, het hotel biedt een unieke ervaring die de ultieme Ibiza-strandvibes en luxe belichaamt. Met grote hotelkamers met prachtige badkamers, waaronder regendouches, en sommige suites met een eigen dompelbad, is het Nobu Hotel Ibiza Bay de perfecte plek voor een onvergetelijke vakantie. - www.nobuhotelibizabay.com

  • Hotel Boutique & Spa Las Mimosas in Ibiza, een boetiekhotel dat zich onderscheidt door zijn bijna volledig witte uitstraling, is een droomlocatie voor degenen die op zoek zijn naar een serene en schone omgeving. Ondanks dat het zich bevindt in Sant Antoni, niet de meest favoriete plek op het eiland voor sommigen, is het hotel een uitzondering waar men graag voor maakt. Het Hotel Boutique & Spa Las Mimosas Ibiza 4* is gelegen in de baai van Sant Antoni, op slechts 3 km van het centrum. Het is een aangename plek om te genieten van een vakantie, alleen, als koppel of met het gezin. Het hotel heeft 11 Junior Suites en 6 suites, allemaal ingericht in een mediterrane stijl. De Junior Suites zijn ruime kamers voorzien van airconditioning, een volledige badkamer met douche (sommige kamers kunnen een bad hebben) en een haardroger. Ze zijn uitgerust met The Grown Alchemist-voorzieningen, een minibar met een ruime selectie aan drankjes en premium snacks, een waterkoker en een Nespresso-koffiezetapparaat. Voor entertainment en comfort zijn er een kluis, een Marshall-luidspreker, een flatscreen-tv met ChromeCast-systeem en gratis high-speed wifi. De kamers hebben een balkon met uitzicht op het zwembad of de zee. Het hotel heeft ook grotere suites met dezelfde voorzieningen en een terras of balkon met uitzicht op het zwembad. De prijzen voor de kamers beginnen vanaf 218€ per nacht. Bij Las Mimosas kunnen gasten genieten van het restaurant met Italiaanse keuken en een houtoven, waar Napolitaanse pizza s, vlees en vis worden bereid. Het restaurant, genaamd Mimo s, is open van 8.00 tot 23.00 uur en biedt ontbijt, lunch en diner, zowel bij het zwembad als op het terras. Gasten worden uitgenodigd om de dag door te brengen bij het zwembad, te genieten van cocktails en sangria'sen te dineren vanuit hun ligstoel. Het hotel heeft ook een openbaar zwembad, ideaal om te zonnebaden, te genieten van cocktails, snacks of à la carte te eten gedurende de dag. In het weekend wordt de sfeer bij het zwembad levendiger met DJ'sdie muziek draaien van 13.00 tot 18.00 uur. Gasten kunnen een ligstoel reserveren en genieten van de heerlijke menukaart, cocktails en sangria s. Voor degenen die willen genieten van de zee, zijn de stranden van Es Pouet of Pinet Playa op slechts 10 minuten lopen, en de stranden van Cala Gracioneta, Cala Bassa of Cala Conta liggen op 15 minuten rijden. Voor de beste zonsondergangen en een levendigere sfeer zijn Hostal La Torre en Café Mambo slechts enkele minuten rijden. Het hotel biedt ook een privé-spa en een kleine fitnessruimte met solarium, om van uw ervaring bij Mimosas een perfecte combinatie van plezier en welzijn te maken. De spa heeft onder andere een jacuzzi, een sauna en een Turks bad. Gasten kunnen genieten van een circuit van 1 uur en 15 minuten of de spa exclusief voor zichzelf of hun groep reserveren. Voor degenen die de behoefte voelen om te sporten of yoga willen doen, zal de kleine maar goed uitgeruste fitnessruimte aan hun behoeften voldoen. Het hotel biedt ook een uitgebreid assortiment aan esthetische behandelingen, massages en zelfs ontharing. Bij Las Mimosas kunnen gasten ook genieten van yogalessen. Of je nu de dag energiek wilt beginnen met early yoga, of de dag wilt afsluiten met sunset yoga, er is voor elk wat wils. Gasten kunnen ook kiezen voor het Wellness-pakket, dat bestaat uit 1 uur yoga, een continentaal ontbijt en 1 uur in de spa. Het Las Mimosas Hotel in Ibiza is een plek waar gasten kunnen genieten van een onvergetelijke vakantie-ervaring, met een scala aan diensten en faciliteiten die zijn ontworpen om te zorgen voor ontspanning, plezier en welzijn. - www.lasmimosasibiza.com

  • Los Enamorados is een Bohemian Paradijs in Ibiza. Genesteld in de romantische haven van Portinatx, ligt een verborgen juweel dat bekend staat als Los Enamorados. Dit bohemian hotel, met slechts negen kamers, biedt een unieke en onvergetelijke ervaring voor diegenen die op zoek zijn naar een rustige en schilderachtige ontsnapping. Los Enamorados, wat 'de geliefden' betekent, is een plek waar liefde en passie voor detail centraal staan. Het hotel is gelegen naast een prachtige vuurtoren, direct aan de kust, en biedt een adembenemend uitzicht op de zee vanuit elke kamer. Het is een plek waar gasten zichzelf kunnen zijn en kunnen genieten van de rust en schoonheid van hun omgeving. Elke kamer in Los Enamorados is uniek ingericht met een persoonlijke touch. De kamers zijn uitgerust met de zachtste Italiaanse lakens, pluizige handdoeken, een set snorkels en anti-allergische Coco-mat matrassen. De kamers hebben allemaal een balkon met uitzicht op de zee, en als gasten de zee niet vanaf hun balkon kunnen zien, garandeert het hotel een volledige terugbetaling. Los Enamorados is niet alleen een hotel, maar ook een restaurant, strandbar en winkel. Gasten kunnen genieten van een ontbijt, zichzelf trakteren op een goede koffie of huisgemaakte gebakjes, nippen aan een gezond sapje of een bruisende cocktail, en genieten van een heerlijk hapje. Alle gerechten en borden zijn gemaakt met een focus op het ondersteunen van lokale producten en het aanbieden van verse vis gevangen door lokale vissers. Het hotel biedt ook een scala aan activiteiten om gasten te vermaken. Gasten kunnen genieten van een massage in de botenhuis van het hotel, een stap verwijderd van de zee, of deelnemen aan yogalessen om te ontsnappen aan hun drukke leven. Voor de avontuurlijke gasten biedt het hotel gratis floaties, kajaks en sup boards. Gasten kunnen ook snorkelen of duiken in de rustige omgeving van Noord-Ibiza, of zelfs vissen met de lokale visser, Javi. Los Enamorados is een creatie van Pierre Traversier, een voormalig basketballer en sneaker addict, en Rozemarijn de Witte, hoofdredacteur en verzamelaar van allerlei dingen. Samen hebben ze een plek gecreëerd waar gasten kunnen slapen, eten, verwonderen, drinken, spelen, lachen en liefhebben. - www.losenamoradosibiza.com

  • La Torre is een verborgen juweel genesteld in de heuvels van de westkust van Ibiza, biedt een unieke en onvergetelijke ervaring voor zijn gasten. Dit afgelegen hotel, gelegen in een natuurlijke en intieme omgeving op het eiland Ibiza, net buiten San Antonio in Cap Negret, is een plek waar gasten kunnen ontspannen en genieten van een van de meest adembenemende zonsondergangen ter wereld. Het hotel straalt een mediterrane sfeer uit, omringd door natuur en recreatie, waar het personeel altijd klaar staat om aan elke behoefte van de gasten te voldoen. Het is zonder twijfel een plek om overdag te dromen. De faciliteiten van het hotel omvatten een restaurant dat ontbijt, lunch en diner serveert, speciale aanbiedingen voor watersporten en avontuurlijke sporten, een kleine bibliotheek, een massagegebied en talloze andere diensten voor de gasten. Het hotel biedt drie soorten kamers: standaard tweepersoonskamers, junior suites en suites. Alle kamers zijn uitgerust met airconditioning, een flatscreen-tv en gratis internet. De kamers zijn rookvrij en hebben een volledige badkamer met een douche en een haardroger. De maximale capaciteit van de kamers is twee personen, met twee bedden beschikbaar. Het restaurant van het hotel, gelegen op een klif met uitzicht op het eiland Conejera en de beste zonsondergang van de Middellandse Zee, biedt een intieme en rustige omgeving te midden van de natuur. Het restaurant serveert een exquise en zorgvuldig bereide mediterrane keuken. Gasten kunnen genieten van ontbijt, lunch en/of diner, altijd vergezeld van persoonlijke service die hun verblijf in het hotel nog aangenamer maakt. Het restaurant heeft ook speciale voorwaarden voor reserveringen. Voor reserveringen gemaakt tussen 19.00 en 21.30 uur geldt een minimumverbruik van 100 euro per persoon in het hoogseizoen (van 15 mei tot 30 september). Alle tafels hebben een limiet van 3 uur. Als gasten niet binnen 15 minuten na de afgesproken tijd aankomen, wordt hun tafel als beschikbaar beschouwd. De annuleringsvoorwaarden van het restaurant zijn als volgt: geen extra kosten als er 48 uur voor de reservering wordt geannuleerd, 50 euro per persoon als er minder dan 48 uur voor de reservering wordt geannuleerd, en geen restitutie voor groepen van 10 of meer personen die minder dan 48 uur van tevoren annuleren. Het La Torre Hotel is meer dan alleen een plek om te verblijven; het is een plek waar hemel en zee samenkomen, waar gasten kunnen genieten van de intimiteit van een droomvakantie op een magische plek. Het is een plek waar de dagen en nachten van de vakantie worden omgezet in onvergetelijke ervaringen. Het is een plek waar de vreugde van de Middellandse Zee wordt gevierd rond de tafel, vooral tijdens de zomer en vakanties, wanneer een koud biertje in goed gezelschap zeer welkom is. Het La Torre Hotel biedt zijn gasten een speciaal diner met San Miguel-bierarrangement, een perfect gastronomisch plan voor zomeravonden. - www.latorreibiza.com

  • Gatzara Suites Santa Gertrudis is een oase van rust en vreugde in het hart van Ibiza, biedt een unieke ervaring voor de verfijnde reiziger. Gelegen in het betoverende dorp Santa Gertrudis, is dit hotel een zorgvuldig gerenoveerde finca die het verleden en het heden harmonieus combineert. De naam Gatzara, die overvloed en vreugde betekent, weerspiegelt de essentie van wat dit hotel te bieden heeft. Het interieur van Gatzara Suites Santa Gertrudis is een samensmelting van natuurlijke materialen en modern design. Houten balken en hedendaagse meubels sieren de ruimtes, terwijl het licht dat door de ramen stroomt, een unieke sfeer van gezelligheid en comfort creëert. De kamers zijn zonovergoten en elegant ingericht met houten panelen, natuurstenen tegels en wit marmer, wat bijdraagt aan het ultieme Ibiza-gevoel van lichte tinten, hout en vrolijke kleurtjes. Gatzara Suites Santa Gertrudis biedt een scala aan kamers, waaronder de Studio, de Suite, de Loft Suite en de Village Suite. Elke kamer is ontworpen om ruimte, karakter en comfort te bieden, of u nu alleen reist, met een partner of in een groep. Het hotel biedt een breed scala aan diensten om aan de behoeften van elke gast te voldoen. Van conciërgediensten die autoverhuur, restaurantreserveringen en evenementenboekingen regelen, tot een heerlijk ontbijt in het Musset Café, waar gasten kunnen genieten van een scala aan glutenvrij brood, Franse gebakjes, zelfgemaakte taarten, vers fruit, natuurlijke sappen, plantaardige melk en açaí bowls. Roomservice is ook beschikbaar, met een premium minibar en een speciale Picnic Pack vol met heerlijke lekkernijen. Een van de hoogtepunten van het hotel is het exclusieve dakterras, waar gasten kunnen genieten van een verfrissende duik in het zwembad, een exotische cocktail kunnen drinken en kunnen wegdromen bij het prachtige panoramische uitzicht. Het zonneterras is ook de perfecte plek voor een ontspannende massage of een openluchtyogasessie om lichaam en geest in balans te brengen. Gatzara Suites Santa Gertrudis biedt ook een scala aan activiteiten voor de avontuurlijke reiziger. Gasten kunnen fietsen huren en genieten van de prachtige landschappen van Ibiza, of een luxe catamaran charteren voor een zeiltocht rond het eiland. Voor de fitnessliefhebbers is er een ultramoderne sportschool aan de overkant van de straat, met een verwarmd zwembad, een breed scala aan fitnesslessen, persoonlijke training en gezondheidsprogramma s. Gatzara Suites Santa Gertrudis is meer dan alleen een hotel; het is een ervaring die de essentie van Ibiza belichaamt. Het is een plek waar gasten hun eigen unieke verhalen kunnen creëren, omringd door de charme en elegantie van een plek die letterlijk magie en verwondering ademt. - www.hotelgatzaraibiza.com

  • Hacienda Na Xamena is een luxueuze vijfsterrenhotel, gebouwd op een klif met een adembenemend uitzicht op de zee, wordt vaak omschreven als een paradijs op aarde. Het is een oase van rust waar dromen tot leven komen en waar de authentieke geest van Ibiza in al zijn glorie te ervaren is. Hacienda Na Xamena, opgericht in 1971, was het eerste vijfsterrenhotel op Ibiza en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd voor het bieden van uitmuntendheid op het eiland. Het hotel biedt comfort, magische en unieke ervaringen, en een overvloed aan faciliteiten, waaronder drie zwembaden - twee buiten en één binnen, een tennisbaan, een voetbalveld, een wereldberoemde spa, een bioscoopzaal en een speelkamer met biljart, reuzenschaakspel, kinderhoek, PlayStation, tafeltennis en tafelvoetbal. Maar bovenal staat het resort bekend om het bieden van het mooiste uitzicht en een van de beste hotelservices op Ibiza; van de receptie tot de gastrelatieteams, elk teamlid in dit vijfsterrenhotel op Ibiza streeft ernaar om uw verblijf en ervaring onvergetelijk te maken. Het hotel beschikt over 77 kamers en suites, elk met een uniek ontwerp en structuur, elegant en luxueus, met gebruik van natuurlijke materialen en gevuld met enkele van de beste technologieën. Elke kamer is zeer ruim en heeft een eigen hot tub, waardoor gasten een ontspannende ervaring kunnen beleven. De kamers variëren van de gezellige Standaard Tweepersoonskamer met een jacuzzi, terras of balkon en uitzicht op de Middellandse Zee en de natuur, tot de luxueuze Eden-kamer met een privé minizwembad in de persoonlijke tuinterras, een jacuzzi, een groot tweepersoonsbed en een ontspannen sfeer. Voor degenen die op zoek zijn naar nog meer luxe, biedt Hacienda Na Xamena een reeks suites. De Junior Hammam Suite biedt een moderne en ruime sfeer met een persoonlijke hammam (stoombad), jacuzzi en panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee. De Junior Eden Suite heeft naast een jacuzzi, hammam en terras met ligstoelen, een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee vanuit het eigen privé-minizwembad. De Family Suite is speciaal ontworpen voor gezinnen om te ontspannen, het kan comfortabel plaats bieden aan 4 personen en 5 met een extra bed. Het is zeer ruim, veilig voor kinderen en geniet van adembenemende uitzichten op zee. De Na Xamena Suite is de grootste, meest luxueuze en privacygerichte suite. Het omvat twee slaapkamers en twee badkamers, een jacuzzi en hammam; en heeft een eigen persoonlijk terras met ligstoelen en een minizwembad. Bij Hacienda Na Xamena wordt gastronomie gezien als een kunstvorm. Het Edén Restaurant & Lounge biedt een keuken die is geïnspireerd op de natuur en het landschap van Ibiza, gebaseerd op seizoensgebondenheid en duurzaamheid. Gasten kunnen genieten van ingrediënten die in de eigen tuin van het hotel worden geteeld, terwijl ze genieten van adembenemende uitzichten. Het restaurant By The Pool, exclusief gereserveerd voor hotelgasten, biedt een eenvoudig en smakelijk menu met klassiekers zoals avocadosalades, hamburgers of clubsandwiches, maar ook lichtere vegetarische opties, zoals delicate tapas. Het wellnessaanbod van Hacienda Na Xamena is even indrukwekkend. La Posidonia is een plek gewijd aan uw spirituele en fysieke welzijn, waar u wordt uitgenodigd om een wereld van sensaties voor zowel geest als lichaam te ervaren. Hacienda Na Xamena is meer dan alleen een luxehotel; het is een ervaring die de zintuigen prikkelt en de ziel voedt. Het is een plek waar gasten de magie van Ibiza kunnen ervaren in zijn puurste vorm, omringd door natuur, uitzichten en luxe. - www.haciendanaxamena-ibiza.com

  • Paradiso Ibiza Art Hotel is een plek waar kunst, muziek en een levendige sfeer samenkomen om een unieke ervaring te creëren. Het Paradiso Ibiza Art Hotel is niet zomaar een hotel. Het is een plek waar kunst tot leven komt. Het hotel is bijna volledig roze, met een kunstgalerie die wordt beheerd door ADDA GALLERY PARIS, tentoonstellingen in de lobby en een tatoeagestudio. Het hotel is doordrenkt met de essentie van de Art Deco-stijl die normaal gesproken te vinden is op Ocean Drive in Miami. De kamers zijn retro ingericht, met een Smeg-koelkast en Marshall-luidsprekers in elke suite. De suites variëren in grootte en stijl, van de 30m2 kleurrijke inspiratiekamer met een groot balkon om te delen met je muze, tot de Grand Suite, het juweel van het hotel. Deze suite van 50m2 heeft een terras, keuken, twee onafhankelijke slaapkamers en een ruime lounge voor je beste vrienden. Het hotel biedt ook een unieke ervaring met de Zero Suite, een glazen kamer midden in de lobby van het Paradiso Art Hotel waar je gratis een nacht kunt slapen. Deze kamer is niet voor bangeriken. Het is ook beschikbaar voor artistieke optredens, radio-uitzendingen, DJ-sets... de mogelijkheden zijn eindeloos, zolang je maar graag in het middelpunt van de belangstelling staat. Het Paradiso Ibiza Art Hotel is ook de thuisbasis van Coyote'sTattoo. Vanuit zijn tatoeagestudio in het hotel biedt Paul, de privé-inktmeester, zijn deskundige vaardigheden met de naald aan voor hotelgasten en iedereen die zin heeft in een nieuwe tatoeage. Het is de enige tatoeagestudio in een hotel op het eiland en is het hele seizoen geopend. Het hotel heeft ook een eigen restaurant, Andy s, dat het meest jaren '80 voedselhoekje van het eiland biedt. Hier kun je genieten van alles, van revitaliserende sappen en shakes tot ongelooflijke hamburgers, een heerlijke selectie van bowls en salades en calorierijke desserts. Het Paradiso Ibiza Art Hotel biedt ook een scala aan extra'som je ervaring te verbeteren. Of je nu je verjaardag viert, je favoriete persoon verwent met een paar privépleziertjes in de intimiteit van je kamer, of je energie superchargeert en je geest opnieuw activeert met een diep weefsel ontspannende massage en vers sap, het hotel heeft iets voor jou. Het Paradiso Ibiza Art Hotel is meer dan alleen een plek om te slapen. Het is een ervaring, een plek waar je kunt genieten van concerten, karaoke, tentoonstellingen, pop-ups, aerobicslessen in de zuiverste jaren '80 Jane Fonda-stijl... Het is een plek waar je kunt genieten van het leven, de kunst en de muziek. Het is een plek waar je jezelf kunt zijn, waar je kunt ontspannen, genieten en je creativiteit kunt laten stromen. Het is het Paradiso Ibiza Art Hotel. - www.paradisoibiza.com

  • Hotel Boutique Ses Pitreras is niet zomaar een boetiekhotel. Het is een plek waar luxe, comfort en de rust van de natuur samenkomen om een onvergetelijke vakantie-ervaring te creëren. Het hotel is modern ingericht met een overvloed aan natuursteen, wat bijdraagt aan de rustieke charme van de omgeving. Het heeft verschillende suites die zowel voor koppels als voor grotere groepen kunnen worden geboekt. Met slechts zeven kamers is Ses Pitreras een klein en exclusief hotel dat een gepersonaliseerde service biedt. Elke kamer is uniek en anders, ingericht met een frisse Ibiza-stijl en een minimalistisch contrast van kleuren. De aandacht voor detail is duidelijk zichtbaar in elke kamer, wat bijdraagt aan de warme en uitnodigende sfeer. Buiten het hotel is er een heerlijk zwembad en jacuzzi, omringd door een houten terras en ligstoelen. Het is een oase van rust waar gasten kunnen ontspannen en genieten van de zon. Het hotel ligt ook dicht bij enkele van de beste stranden van Ibiza, waardoor het de perfecte uitvalsbasis is om het eiland te verkennen. Maar het is niet alleen de accommodatie die Ses Pitreras onderscheidt. Het hotel heeft ook een eigen bar-restaurant, gelegen naast het zwembad en omringd door een prachtige tuin van palmbomen, yucca'sen bougainvillea. Het is een plek waar gasten gedurende de dag kunnen genieten van een selectie zorgvuldig bereide snacks en een innovatieve cocktailkaart. Het restaurant biedt ook roomservice, met een menu dat is samengesteld door de chef-kok van het hotel, die de beste producten heeft geselecteerd om een culinaire ervaring te bieden zonder de rust van de kamer te verstoren. Voor degenen die na een dag op het strand of voor het diner een drankje willen, is er ook een gastrobar in het hotel. Het is de ideale plek om te genieten van een cocktail na een luxe avondje uit. De gastrobar is elke dag geopend tot 00:30 uur. Hotel Boutique Ses Pitreras is meer dan alleen een plek om te verblijven; het is een plek waar gasten kunnen ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en zich kunnen onderdompelen in de rust en schoonheid van Ibiza. Met zijn moderne faciliteiten, persoonlijke service en prachtige locatie is het hotel de perfecte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een unieke en onvergetelijke vakantie-ervaring. - www.sespitreras.com

  • Amare Beach Hotel is een hotel dat exclusief voor volwassenen is, heeft zich gevestigd in de meest linkerbaai van San Antonio. Het hotel, dat slechts een paar jaar open is, is strak en modern ingericht. Bijna elk terras of lounge biedt een prachtig uitzicht op het prachtige water. Het hotel heeft een schaakbordpatroon op de bodem van het zwembad. Het hotel ligt direct aan het strand van de prachtige Bou Cove met directe toegang tot een aanlegsteiger, waardoor het de perfecte plek is om een vakantie voor volwassenen te genieten met je partner of vrienden. Het vliegveld van Ibiza ligt op slechts 20 kilometer afstand, en San Antoni de Portmany, het bekende vrijetijds- en nachtleven centrum van het eiland, ligt slechts 4 kilometer verderop. Bovendien is de charmante stad Ibiza in 25 minuten met de auto te bereiken. De kamers en suites van het hotel combineren luxe, moderniteit en een onmiskenbare stijl met de beste uitzichten op de Middellandse Zee. De kamers combineren perfect maximaal comfort en de nieuwste designtrends. Het hotel biedt ook exclusieve flash-aanbiedingen en een extra korting van 1% voor boekingen via uw smartphone. Het Amàre Beach Hotel Ibiza beschikt over een geavanceerd aanbod van faciliteiten voor de gasten, waaronder drie zwembaden, een fitnessruimte en ontspannende schoonheids- en wellnessbehandelingen om even te ontsnappen aan de dagelijkse routine. Bovendien heeft het hotel ook een buitenparkeerplaats, zodat u geen seconde van uw vakantie hoeft te missen door rond te rijden op zoek naar een parkeerplaats. Het hotel heeft verschillende restaurants die van Amàre Ibiza een referentiepunt maken als het gaat om gastronomie. Vanaf de ligstoelen bij de Beach Club, de zwembaden en de exclusieve Lounge kunt u genieten van een breed en modern aanbod van eten en drinken, waarbij de Lounge ook laat ontbijt serveert. Het Mare Nostrum restaurant biedt een buffet met showcooking bij het ontbijt en diner, naast een terras met uitzicht op zee. Op het dak van het hotel zet Hayaca de kers op de taart, dankzij de onderscheidende creatieve keuken van de met een Michelin-ster bekroonde chef-kok Mauricio Giovanini, die zijn eigen unieke touch geeft aan de gerechten die worden geserveerd in dit op Latijns-Amerika geïnspireerde fusionrestaurant. Wanneer de nacht valt, wordt de Belvue Rooftop Bar de coolste plek om te dansen op de beste muziek, te genieten van een drankje in goed gezelschap en afscheid te nemen van de laatste zonnestralen van de dag vanuit het infinity zwembad. Het hotel biedt ook de 'The One' service, die voordelen biedt voor degenen die verlangen naar comfort zonder grenzen. Gepersonaliseerde behandeling, privéruimtes, welkomstgeschenk, voorzieningen en nog veel meer zijn inbegrepen. De Mare Nostrum, een charmant buffetrestaurant aan de Middellandse Zee, is de plek voor uw ontbijten of diners. Het biedt een verleidelijke variëteit aan gezonde producten die schreeuwen 'eet mij'. Kom en proef de natuurlijke en heerlijke ingrediënten die deze lichte ruimte u te bieden heeft. De Belvue Rooftop Bar is een balkon in de lucht met de baai van San Antonio aan uw voeten. Vanaf de hoogte van Amàre Ibiza, mengt het water van het 'Infinity' zwembad zich met het zoute water van de zee, waardoor een gevoel van vliegen over de horizon ontstaat. De bar biedt een drankenkaart met top internationale merken, exclusieve flessen champagne en cocktails met het onmiskenbare zegel van Diego Cabrera. Trakteer uzelf op de luxe van een 'vijf zintuigen' ervaring in onze 'Sunset Ritual'. - www.amarehotels.com/amare-ibiza/

  • Gare Du Nord is veel meer dan een eenvoudige B&B, het is een plek van pure rust en authenticiteit die in harmonie is met de natuurlijke schoonheid van Ibiza. Met negen kamers, elk met een uniek en persoonlijk ontwerp, is het een plek die je een gevoel van 'thuis' geeft, zelfs ver weg van je eigen huis. De inrichting van de kamers in Gare Du Nord is het resultaat van een creatieve en artistieke geest, gecombineerd met het respect voor de lokale cultuur en tradities. Elk detail, van het meubilair tot de decoratie, is zorgvuldig gekozen om een unieke sfeer en gevoel te creëren. Van comfortabele bedden en gestileerde verlichting tot warme kleuren en natuurlijke materialen, alles is ontworpen om de gasten een gevoel van welzijn en ontspanning te geven. Het concept van Gare Du Nord is gebaseerd op een holistische visie van gastvrijheid. Elke ochtend wordt er een vers ontbijt geserveerd aan de gasten, bereid met liefde en aandacht voor detail. De keuken is niet alleen een plaats voor voeding, maar ook voor verbinding en delen. De maaltijden zijn een reflectie van de passie en toewijding van het personeel, die streeft naar het creëren van een authentieke ervaring voor elke bezoeker. Naast de kamers, biedt Gare Du Nord ook een bistro genaamd 'Bistro Mondo'. Deze charmante eetgelegenheid is de perfecte plek om de lokale gastronomie te ontdekken, van traditionele Spaanse gerechten tot innovatieve fusiongerechten. Bistro Mondo heeft een uitgebreid menu, dat de rijke en diverse culinaire tradities van Ibiza weerspiegelt. De sfeer in Bistro Mondo is warm en gastvrij, net als de kamers van de B&B. De inrichting van de bistro, met zijn comfortabele zitplaatsen en sfeervolle verlichting, nodigt uit tot gezelligheid en ontspanning. De kwaliteit van de gerechten en de attentie van het personeel maken de eetervaring in Bistro Mondo een onvergetelijke ervaring. Het ontdekken van Gare Du Nord is als het ontdekken van een geheim paradijs. Het is een plaats van rust en sereniteit, waar men kan ontsnappen aan de drukte van het alledaagse leven en genieten van het pure leven van Ibiza. Het is de ideale bestemming voor diegenen die op zoek zijn naar een unieke en authentieke ervaring, ver weg van het massatoerisme. Gare Du Nord is een eerbetoon aan het authentieke Ibiza, een plek waar gasten de kans krijgen om te ontsnappen en te genieten van het ware gevoel van het eiland. Met zijn unieke sfeer, persoonlijke service en toewijding aan kwaliteit, is Gare Du Nord een onmisbaar onderdeel van de Ibiza-ervaring. Met Gare Du Nord voelt men zich niet gewoon een gast, maar een deel van de familie. Deze geest van inclusiviteit en warmte maakt van deze Bed & Breakfast een thuis weg van huis, een plaats waar men terug wil keren, keer op keer. - www.garedunordibiza.com

  • Ca Na Xica Hotel & Spa is genesteld tussen de weelderige velden en boomgaarden, biedt een unieke ervaring van rust en ontspanning. Ca Na Xica is niet zomaar een hotel; het is een levenservaring. Het is een plek waar gasten zich kunnen onderdompelen in de essentie van het mediterrane leven, hun lichaam en geest kunnen verwennen en een reis kunnen maken naar het hart van Ibiza. Het hotel ligt dicht bij het rustige dorpje Sant Miquel de Balansat, omringd door landbouwgronden, fruitbomen en grote open ruimtes. Het hotel zelf is een prachtige mix van traditionele Ibizaanse architectuur en modern design. De kamers zijn ruim en luxueus, met een zorgvuldig interieur dat exclusieve stukken van lokale kunstenaars en ambachtslieden bevat. Sommige kamers hebben zelfs een eigen zwembad, waardoor gasten kunnen genieten van een privézwemervaring zonder hun kamer te verlaten. Bij Ca Na Xica staat duurzaamheid centraal. Het hotel maakt gebruik van zonnepanelen en heeft zijn eigen waterput, en het filtert al het water dat in de faciliteiten wordt gebruikt voor behandeling en latere gebruik als irrigatiewater in de gewassen van de boerderij. Het culinaire aanbod van Ca Na Xica is net zo indrukwekkend als de accommodaties. Het restaurant van het hotel, Salvia, combineert de meest natuurlijke mediterrane gastronomische essentie met de verfijning van nieuwe nationale en internationale culinaire voorstellen. Het ontbijt bij Salvia is de perfecte manier om de dag te beginnen, met verse sappen gemaakt van biologisch fruit, samen met jam, vleeswaren, lokale kazen en granen. Voor degenen die liever in hun kamer of bij het zwembad blijven, biedt Ca Na Xica een complete Pool & Room Service. Gasten kunnen genieten van elk item op het menu, bereid met zorg in Salvia, en het wordt naar het zwembad of hun kamer gebracht. Het welzijn van de gasten is een topprioriteit bij Ca Na Xica, en dit blijkt uit de uitstekende spa- en fitnessfaciliteiten van het hotel. De spa, die volledig verbonden is met de natuur, is de ideale aanvulling om te ontspannen en lichaam en geest te stimuleren in een ruimte die openstaat voor het Ibizaanse platteland. Voor degenen die graag in vorm blijven tijdens hun vakantie, biedt Ca Na Xica eersteklas fitnessfaciliteiten. De sportschool is uitgerust met een elliptische trainer, loopband, spinningfiets, gewichtenbank en krachttrainingsmachine. Op verzoek is er ook een personal trainer en een yoga- en pilatesinstructeur beschikbaar. Ca Na Xica Hotel & Spa is een authentieke oase van ontspanning op het Ibizaanse platteland. Het is de perfecte plek om te genieten van de essentiële genoegens van het mediterrane leven, omringd door duurzame landbouw en innovatieve architectuur. Of u nu op zoek bent naar een rustige vakantie, een romantisch uitje of een luxe retraite, Ca Na Xica biedt een unieke ervaring die u niet snel zult vergeten. - www.canaxica.com

  • Ibizazen Boutique Hotel is gevestigd in een gerenoveerde boerderij uit de 18e eeuw, is een oase van rust en comfort op het bruisende eiland Ibiza. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de jaren '70, toen het een van de eerste homovriendelijke hostels op het eiland was, heeft Ibizazen zich ontwikkeld tot een bohemien boetiekhotel dat gasten van over de hele wereld verwelkomt. Het hotel is gelegen te midden van een uitgestrekte tuin van 8000 vierkante meter, bezaaid met sinaasappel- en citroenbomen, en biedt een scala aan accommodaties die zijn ontworpen om aan de behoeften van elke gast te voldoen. Van de Zen Apartment, die plaats biedt aan vier personen en is uitgerust met een volledig uitgeruste keuken en een eigen terras, tot de Zen Superior kamer, die een knusse en comfortabele ruimte biedt voor twee, elk aspect van de kamers in Ibizazen is zorgvuldig overwogen om een gevoel van rust en ontspanning te bevorderen. Elke kamer in het hotel is uniek, met een mix van natuurlijke materialen en verrassende decoratieve elementen die een mix van oud en modern creëren. De kamers zijn uitgerust met comfortabele queensize boxspringbedden, hoogwaardige matrassen en kussens, en moderne voorzieningen zoals HD Led smart TV'smet diverse internationale tv-kanalen en 50 in-house films, JBL Bluetooth speakers, USB-poorten voor gemakkelijk opladen, gratis wifi, airconditioning, haardroger, Rituals-voorzieningen, minibar, theeservies en Nespresso-koffiemachine. Het hotel heeft ook een buitenzwembad, omringd door de meest comfortabele brede ligbedden. Gasten kunnen genieten van het uitzicht op de tuin of het zwembad vanuit hun kamers, en sommige kamers hebben zelfs een eigen terras. Het concept van Ibizazen is gebaseerd op het idee om een plek te creëren waar gasten zich thuis voelen, kunnen ontspannen, lachen of gewoon 'zijn' in een omgeving die gezellig genoeg is om zich thuis te voelen zonder zijn exclusieve niveau van service en luxe te verliezen, zowel qua materiaal als qua persoonlijke aandacht. Het ontwerp van Ibizazen combineert natuurlijke materialen, gerecyclede items, hindoeïstische, Afrikaanse en boeddhistische beelden met moderne kunst en luxe, waardoor Ibizazen een moderne sfeer uitstraalt waarin nieuwe en oude elementen elkaar ontmoeten en een volledig uitgebalanceerd geheel vormen. - www.ibizazen.com

  • El Somni Ibiza Dream Hotel by Grupotel ligt direct aan de kustlijn van Cala San Vicente. Het is een vijfsterrenhotel dat de grenzen van luxe en innovatie verlegt - het El Somni Ibiza Dream Hotel by Grupotel. Dit hotel, dat de typische Ibiziaanse stijl combineert met de inspiratie van surrealistische kunst, belooft een unieke vakantie-ervaring waarin alles mogelijk is. Het El Somni Ibiza Dream Hotel is ontworpen om speciale herinneringen te creëren voor zijn gasten. Met spectaculaire uitzichten op de zee, biedt het hotel een fascinerende wereld van surrealistische luxe. Het hotel is gelegen in het charmante dorpje Sant Joan de Labritja, een locatie die bekend staat om zijn serene schoonheid en rustige sfeer. Het hotel biedt een scala aan diensten om aan de behoeften van elke gast te voldoen. Van een 24-uurs receptie, een internetcorner, een zwembad, parkeergelegenheid, een solarium, een spa, parasols tot gratis wifi, het hotel zorgt ervoor dat elke gast zich thuis voelt en optimaal kan genieten van hun verblijf. De kamers in het El Somni Ibiza Dream Hotel zijn ontworpen met een oog voor detail en comfort. De kamers met zeezicht zijn nieuw en prachtig, met een oppervlakte van 26 vierkante meter en bieden een frontaal uitzicht op de kristalheldere wateren van Cala San Vicente. Ze zijn uitgerust met twee eenpersoonsbedden, een balkon en een badkamer met douche. Voor gasten die op zoek zijn naar meer ruimte en luxe, biedt het hotel Junior Suites met zeezicht. Deze suites van 35 vierkante meter hebben een slaapgedeelte met twee eenpersoonsbedden met uitzicht op zee, een zithoek met een bank en een badkamer met douche en twee balkons. Het El Somni Ibiza Dream Hotel biedt ook een scala aan eetgelegenheden. Het restaurant 4 Elements biedt gasten de kans om te genieten van de beste gastronomie met uitzicht op de zee. Het Café de Flore is de perfecte plek voor een zoete snack en een uitstekende koffie om van uw vakantie te genieten. Het is geopend van 11:00 tot 18:00 uur. Voor een verfrissend drankje kunnen gasten terecht in de Bar Dadá, die een avant-gardistische sfeer biedt en geopend is van 10:30 tot 24:00 uur. Voor gasten die op zoek zijn naar ontspanning en welzijn, heeft het hotel een Spa & Wellness zone. Deze ruimte is gewijd aan ontspanning in een sfeer van sereniteit. De spa biedt een scala aan diensten, waaronder een overdekt zwembad met jets, een sauna, een ijsfontein, een massageruimte en een fitnessruimte. Ibiza, ook wel bekend als het Witte Eiland vanwege zijn unieke lichtintensiteit, is een paradijselijke hoek waar men kan genieten van de kleine dingen en onvergetelijke momenten aan de rand van een zee van kristalhelder water. Het El Somni Ibiza Dream Hotel nodigt u uit om dit natuurlijke oase te ontdekken en de stress en routine te vergeten. Het El Somni Ibiza Dream Hotel is meer dan alleen een plek om te verblijven; het is een ervaring die de betekenis van vakantie opnieuw definieert. Met zijn unieke mix van Ibiziaanse stijl en surrealistische kunst, belooft het hotel een onvergetelijke vakantie-ervaring. - www.grupotel.com/es/hotels/ibiza/cala-san-vicente-san-juan/el-somni-ibiza-dream

  • Hotel 7Pines Resort Ibiza, part of Destination by Hyatt is luxueuze resort, dat deel uitmaakt van Destination by Hyatt, is een ware oase van rust en ontspanning, een plek waar gasten kunnen ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en zich kunnen onderdompelen in de schoonheid en de rust van de omgeving. Het 7Pines Resort Ibiza is meer dan alleen een hotel; het is een klein dorp op zich, met een scala aan accommodaties die zijn ontworpen om aan de behoeften van elke gast te voldoen. Van studio'smet balkon, waar gasten kunnen genieten van het adembenemende uitzicht op de zee, tot appartementen met een eigen zwembad voor diegenen die op zoek zijn naar een extra vleugje luxe en privacy. Het resort biedt ook een gezamenlijk infinity zwembad, een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de warme zon van Ibiza. Maar het 7Pines Resort Ibiza is niet alleen een plek om te verblijven; het is ook een culinaire bestemming op zich. Het resort beschikt over twee verschillende restaurants, elk met hun eigen unieke sfeer en menu. Of u nu op zoek bent naar een romantisch diner bij kaarslicht of een gezellige maaltijd met het hele gezin, de restaurants van het resort bieden voor elk wat wils. Daarnaast zijn er ook een aantal bars waar gasten kunnen genieten van een verfrissend drankje terwijl ze de zonsondergang over de Middellandse Zee bewonderen. Het 7Pines Resort Ibiza is meer dan alleen een plek om te verblijven; het is een ervaring. Van het moment dat u aankomt tot het moment dat u vertrekt, zult u worden ondergedompeld in een wereld van luxe en comfort. Of u nu op zoek bent naar een romantisch uitje, een familievakantie of een plek om te ontspannen en tot rust te komen, het 7Pines Resort Ibiza is de perfecte bestemming. Het resort is niet alleen een toevluchtsoord voor ontspanning, maar ook een toegangspoort tot het bruisende leven van Ibiza. Met zijn ligging op het eiland, biedt het resort gemakkelijke toegang tot de vele bezienswaardigheden en activiteiten die Ibiza te bieden heeft. Of u nu wilt genieten van het nachtleven, de prachtige stranden wilt verkennen of de rijke cultuur en geschiedenis van het eiland wilt ontdekken, het 7Pines Resort Ibiza is de perfecte uitvalsbasis voor uw avonturen. Het 7Pines Resort Ibiza is een plek waar luxe en comfort samenkomen, waar gasten kunnen genieten van de schoonheid van de natuur en de warmte van de Middellandse Zee. Het is een plek waar herinneringen worden gemaakt en dromen worden waargemaakt. Het is, kortom, een bestemming op zich. - www.hyatt.com/en-US/hotel/spain/7-pines-resort-ibiza/ibzdh


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...