Ontdek de luxe en levendigheid van Ushuaïa Ibiza Beach Hotel

Het Ushuaïa Ibiza Beach Hotel, gelegen aan het strand van d'en Bossa, heeft de manier waarop men de zomer beleeft voorgoed veranderd. Met zijn 415 luxueuze kamers en suites, gevuld met unieke ervaringen en vele exclusieve voorzieningen, biedt het hotel een ongeëvenaarde zomerervaring. Het hotel heeft twee verschillende delen: The Ushuaïa Club en The Ushuaïa Tower, die beide de twee kanten van de Ushuaïa Ibiza-ervaring vertegenwoordigen.

Het Ushuaïa Ibiza Beach Hotel is niet zomaar een hotel. Het is een plek waar je jezelf kunt onderdompelen in de Ushuaïa-ervaring. Elke dag van het seizoen zijn er 415 mogelijkheden om deze ervaring ten volle te beleven. Of je nu kiest voor een verblijf in The Ushuaïa Tower of The Ushuaïa Club, beide bieden gelijke mate van luxe en comfort.

Bij The Ushuaïa Club kun je de energie van Ushuaïa Ibiza voelen en genieten van de optredens van 'swerelds beste DJ s. Het is de club die zijn deuren opent terwijl de zon nog schijnt, en je kunt er dansen, je laten verbazen door het spektakel en je onderdompelen in de sfeer van degenen die de regels breken.

Het hotel biedt ook een scala aan VIP-diensten en faciliteiten voor degenen die alles willen. Of je nu wilt genieten van een volledige lichaamsmassage, de kust van Ibiza wilt verkennen, een tafel wilt reserveren in een trendy restaurant, een bord oesters wilt bestellen voor de suite, of je eigen elektronische muzieksessie wilt opzetten, het hotel zorgt ervoor dat je verwend wordt.

Het Ushuaïa Ibiza Beach Hotel staat ook bekend om zijn verfijnde gastronomie. De tong herinnert zich de meest heerlijke herinneringen, en het hotel biedt volop mogelijkheden om deze te creëren. Of je nu zin hebt in een bord oesters met de smaak van de zee, het beste wijn wilt delen op het strand met je vrienden, of je tong wilt prikkelen met exotische smaken en texturen, het hotel heeft het allemaal.

Het hotel heeft verschillende restaurants en beach clubs, waaronder het Minami Japanese Restaurant, waar de beste van Oost en West elkaar ontmoeten. De Japanse en Mediterrane keuken kussen elkaar tot perfectie, ideaal voor romantici en liefhebbers van exotische, avant-garde smaken. Daarnaast is er de Montauk Steakhouse Ibiza, The Beach by Ushuaïa Ibiza, The Unexpected Breakfast, The Oyster & Caviar Bar, en Up Ibiza Sky Society.

Het hotel biedt ook een scala aan bars, waaronder La Nube, de perfecte plek om van het feest te genieten vanaf de hoogten, en de Infinity Cocktail Bar, waar je kunt genieten van een laatste drankje voordat je je hoofd op het kussen legt, of een anti-kater sapje gemaakt met vers fruit om de dag te beginnen.

Het Ushuaïa Ibiza Beach Hotel is meer dan alleen een plek om te verblijven. Het is een ervaring die je niet wilt missen. Het is de plek waar internationale beroemdheden samenkomen, en misschien ben jij wel een van hen. Het is de plek waar je kunt dansen, lachen, foto'smaken, proosten, springen, proeven, jezelf filmen, Ushuaïa delen, praten, en nog veel meer. Het is de #UshuaïaIbiza Experience.

  • The Ushuaïa Club is het bruisende hart van het Ushuaïa Ibiza Beach Hotel. Het is een plek waar muziek, dans en energie samenkomen om een onvergetelijke ervaring te creëren. Overdag transformeert de club in een openluchtfestival, waar de beste DJ'ster wereld hun beats laten horen en de gasten kunnen dansen onder de stralende zon van Ibiza. De club is ontworpen om een unieke feestervaring te bieden. Het heeft een groot openlucht podium waar wereldberoemde DJ'soptreden, omringd door een ruim zwembad en comfortabele ligbedden. De sfeer is levendig en energiek, met feestgangers die van over de hele wereld komen om te genieten van de muziek en de sfeer. Maar The Ushuaïa Club is meer dan alleen een plek om te feesten. Het is ook een plek waar je kunt genieten van heerlijk eten en drinken. Er zijn verschillende bars en eetgelegenheden waar je kunt genieten van verfrissende cocktails en heerlijke snacks. Bovendien biedt The Ushuaïa Club een scala aan VIP-diensten voor degenen die op zoek zijn naar een extra speciale ervaring. Dit omvat toegang tot exclusieve gebieden, persoonlijke service en premium drankjes. The Ushuaïa Club is dan ook de plek waar de magie van Ibiza tot leven komt. Het is een plek waar je kunt dansen op de beats van wereldberoemde DJ s, nieuwe mensen kunt ontmoeten en kunt genieten van de ongeëvenaarde feestsfeer van Ibiza.

  • The Ushuaïa Tower is een integraal onderdeel van het Ushuaïa Ibiza Beach Hotel en biedt een iets rustigere en meer exclusieve ervaring dan de levendige Ushuaïa Club. Het is de ideale keuze voor gasten die op zoek zijn naar een beetje meer privacy en rust, zonder in te boeten aan de energie en opwinding van het hotel. De Tower bestaat uit een reeks luxueus ingerichte kamers en suites, elk met een adembenemend uitzicht op het strand van d'en Bossa en de feesten in The Ushuaïa Club. De kamers zijn ontworpen met comfort en stijl in gedachten, met moderne meubels, state-of-the-art technologie en een scala aan voorzieningen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Een van de hoogtepunten van een verblijf in The Ushuaïa Tower is ongetwijfeld het uitzicht. Vanuit uw kamer kunt u genieten van een panoramisch uitzicht op het prachtige strand van d'en Bossa, de sprankelende Middellandse Zee en de levendige feesten in The Ushuaïa Club. Het is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de schoonheid van Ibiza. Maar The Ushuaïa Tower is meer dan alleen een plek om te verblijven. Het is ook een plek waar u kunt genieten van een scala aan exclusieve diensten en faciliteiten, waaronder een privézwembad, een gastronomisch restaurant en een luxe spa. Of u nu wilt ontspannen bij het zwembad, genieten van een heerlijke maaltijd of uzelf wilt verwennen met een spa-behandeling, The Ushuaïa Tower heeft alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijk verblijf.

  • Minami Japanese Restaurant is een culinair paradijs waar de traditionele Japanse keuken en de Mediterrane smaken samenkomen in een unieke fusie. Het restaurant is een must voor liefhebbers van exotische en avant-garde smaken. Bij Minami draait alles om het creëren van een authentieke en toch innovatieve eetervaring. Het menu is zorgvuldig samengesteld om een breed scala aan smaken en texturen te bieden, van verse sushi en sashimi tot robuuste ramen en delicate tempura. Elk gerecht wordt bereid met de beste ingrediënten, met respect voor de traditionele Japanse kooktechnieken en tegelijkertijd een moderne twist toevoegend. Maar het is niet alleen het eten dat Minami zo speciaal maakt. De sfeer van het restaurant is even indrukwekkend. Het interieur is modern en stijlvol, met een subtiele Japanse esthetiek die perfect past bij de verfijnde gerechten. Bovendien biedt het restaurant een prachtig uitzicht op het hotel en de omliggende omgeving, waardoor het de perfecte plek is voor een romantisch diner of een speciale gelegenheid. Of u nu een liefhebber bent van de Japanse keuken of gewoon op zoek bent naar een unieke culinaire ervaring, Minami Japanese Restaurant is een bestemming die u niet mag missen tijdens uw verblijf in het Ushuaïa Ibiza Beach Hotel.

  • Montauk Steakhouse Ibiza is een ware droom voor vleesliefhebbers. Dit steakhouse is bekend om zijn hoogwaardige vleesgerechten, bereid en gegrild tot perfectie. Montauk Steakhouse Ibiza is vernoemd naar het beroemde vissersdorp in de staat New York en brengt een stukje van de Amerikaanse steakhouse-traditie naar het hart van Ibiza. Het restaurant is gespecialiseerd in het bereiden van de beste stukken vlees, van sappige steaks tot malse ribben, allemaal bereid volgens uw voorkeur. Het vlees wordt zorgvuldig geselecteerd op basis van herkomst, voeding en rijping om de hoogste kwaliteit te garanderen. Het wordt vervolgens bereid op een houtskoolgrill, wat resulteert in een rijke, rokerige smaak die elke vleesliefhebber zal waarderen. Of u nu houdt van uw steak zeldzaam, medium of goed doorbakken, de ervaren chefs van Montauk zorgen ervoor dat uw vlees precies zo wordt bereid als u het wilt. Maar Montauk Steakhouse Ibiza is meer dan alleen een steakhouse. Het biedt ook een selectie van verse zeevruchten, heerlijke bijgerechten en een uitgebreide wijnkaart met wijnen die perfect passen bij de rijke smaken van het vlees. Het interieur van het restaurant is stijlvol en modern, met een warme en uitnodigende sfeer die perfect is voor een gezellig diner. Of u nu een speciale gelegenheid viert of gewoon wilt genieten van een heerlijke maaltijd, Montauk Steakhouse Ibiza biedt een onvergetelijke culinaire ervaring.

  • The Beach by Ushuaïa Ibiza is de perfecte plek om te ontsnappen aan de drukte en te genieten van een ontspannen dag aan het strand. Gelegen in het Ushuaïa Ibiza Beach Hotel, biedt deze beachclub een adembenemend uitzicht op het strand, terwijl u geniet van heerlijke gerechten en verfrissende drankjes. Hier kunt u ontspannen op comfortabele ligbedden terwijl u luistert naar het rustgevende geluid van de golven. Het witte zandstrand en het kristalheldere water vormen het perfecte decor voor een dag vol ontspanning. Of u nu wilt zonnebaden, een verfrissende duik wilt nemen of gewoon wilt genieten van het prachtige uitzicht, The Beach by Ushuaïa Ibiza biedt de ideale setting. Het menu van The Beach is gevarieerd en biedt een scala aan smakelijke gerechten, waaronder verse zeevruchten, lichte salades, hartige snacks en verfrissende cocktails. Of u nu zin heeft in een lichte lunch of een uitgebreide maaltijd, er is voor elk wat wils. De gerechten worden bereid met verse en lokale ingrediënten, en de professionele bediening zorgt ervoor dat u niets tekortkomt. Naast de culinaire ervaring, biedt The Beach ook verschillende faciliteiten voor uw gemak en plezier, zoals douches, kleedkamers en een strandbar. Het vriendelijke personeel staat klaar om aan al uw wensen te voldoen, zodat u volledig kunt ontspannen en genieten van uw tijd aan het strand. Of u nu op zoek bent naar een rustige ontsnapping aan het strand of een levendige dag vol plezier, The Beach by Ushuaïa Ibiza is de ideale plek om te ontspannen, te genieten van het prachtige uitzicht op het strand en te genieten van heerlijke gerechten en drankjes.

  • The Unexpected Breakfast is een bijzonder restaurant waar u uw dag op de best mogelijke manier kunt beginnen met een verrassend en heerlijk ontbijt. Gelegen in het Ushuaïa Ibiza Beach Hotel, biedt dit restaurant een unieke ervaring die uw smaakpapillen zal prikkelen. In The Unexpected Breakfast draait alles om het creëren van een onvergetelijke ontbijtervaring. Het menu is samengesteld met aandacht voor detail en biedt een breed scala aan verrassende gerechten en smaakcombinaties. Van zoete lekkernijen tot hartige delicatessen, hier vindt u een scala aan opties die uw ontbijt tot een culinair avontuur maken. Het restaurant gebruikt alleen de beste en meest verse ingrediënten om de gerechten te bereiden. Of u nu kiest voor een klassiek ontbijt met eieren en spek, een gezonde smoothie bowl, een exotisch fruitplateau of een decadent gebakje, elk gerecht wordt met zorg en creativiteit bereid. De sfeer van The Unexpected Breakfast is warm en uitnodigend, met een eigentijds interieur en een ontspannen ambiance. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar om u te verwelkomen en te voorzien van uitstekende service. Of u nu op zoek bent naar een energieke start van uw dag of gewoon wilt genieten van een rustig ontbijt in een stijlvolle omgeving, The Unexpected Breakfast biedt een unieke en heerlijke ervaring. Bereid u voor op een ontbijt vol verrassingen en geniet van een ochtend vol culinaire hoogstandjes.

  • The Oyster & Caviar Bar: Trakteer uzelf op een exclusieve ervaring met een selectie van de beste oesters en kaviaar. Gelegen in het Ushuaïa Ibiza Beach Hotel, biedt deze bar een luxe omgeving waar u kunt genieten van de verfijnde smaken van de zee. De focus van The Oyster & Caviar Bar ligt op het presenteren van hoogwaardige oesters en kaviaar, die bekend staan om hun delicatesse en luxe uitstraling. Hier kunt u genieten van een verscheidenheid aan oesters van over de hele wereld, elk met zijn eigen unieke smaakprofiel en textuur. Daarnaast kunt u ook genieten van de verfijnde en elegante smaak van kaviaar, een ware traktatie voor fijnproevers. Het ervaren personeel van de bar staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de perfecte oesters en kaviaar, en ze zullen u graag adviseren over de beste combinaties met champagne of andere dranken. De bar biedt ook een selectie van bijgerechten en ambachtelijke broodjes om uw culinaire ervaring compleet te maken. De sfeer van The Oyster & Caviar Bar is stijlvol en intiem, met een verfijnde inrichting en een ontspannen ambiance. Het is de ideale plek om te genieten van een exclusieve culinaire ervaring, of u nu een liefhebber bent van oesters en kaviaar of gewoon op zoek bent naar een luxueuze traktatie. Trakteer uzelf op de rijke en verfijnde smaken van de zee in The Oyster & Caviar Bar en geniet van een onvergetelijke ervaring vol luxe en verfijning.

  • Up Ibiza Sky Society is een unieke sky bar gelegen in het Ushuaïa Ibiza Beach Hotel, waar u kunt genieten van een origineel cocktailmenu, het beste uitzicht op het strand van d'en Bossa en een exclusieve sfeer. De sky bar bevindt zich op een verhoogd niveau, waardoor u kunt genieten van een adembenemend panoramisch uitzicht op het strand en de omgeving. Terwijl u geniet van uw drankje, kunt u zich vergapen aan de schoonheid van de Middellandse Zee en de bruisende energie van Ibiza. Wat de drankjes betreft, biedt Up Ibiza Sky Society een origineel cocktailmenu met creatieve en smaakvolle drankjes. De getalenteerde mixologen zijn meesters in het creëren van unieke cocktails met premium sterke dranken, verse ingrediënten en verrassende smaakcombinaties. Of u nu kiest voor een klassieke cocktail of een van de exclusieve creaties van de bar, uw smaakpapillen zullen worden verwend. De sfeer van Up Ibiza Sky Society is exclusief en trendy, met een eigentijds design en een chique ambiance. Het is de perfecte plek om te ontspannen en te socializen met vrienden terwijl u geniet van de luxe omgeving en de levendige sfeer van de bar. Of u nu op zoek bent naar een plek om te genieten van een verfrissende cocktail, te genieten van het prachtige uitzicht op het strand of gewoon de Ibiza-vibe wilt ervaren, Up Ibiza Sky Society biedt de ultieme setting voor een onvergetelijke avond. Ga langs en dompel uzelf onder in de exclusieve sfeer van deze sky bar en laat u verwennen door heerlijke drankjes en een adembenemend uitzicht.

  • La Nube is de perfecte plek om het feest vanuit de hoogte te ervaren. Deze bar, gelegen in het Ushuaïa Ibiza Beach Hotel, biedt een unieke ervaring voor degenen die graag willen genieten van het feest zonder iets te missen. La Nube is ontworpen voor de natuurlijke voyeurs, degenen die graag alles willen zien en ervaren terwijl ze genieten van een panoramisch uitzicht op de festiviteiten. Vanaf deze verhoogde locatie kunt u het feestgedruis in de Ushuaïa Club observeren, terwijl u geniet van uw drankje en meegenomen wordt door de energieke sfeer van het evenement. De bar biedt een eigentijdse en trendy ambiance, met een stijlvol interieur en comfortabele zitplaatsen. Of u nu wilt relaxen met een verfrissend drankje, dansen op de muziek of gewoon de sfeer wilt absorberen, La Nube biedt de ideale omgeving om te genieten van het feest vanuit een uniek perspectief. Of u nu een fervente feestganger bent die graag alles wil zien, of gewoon op zoek bent naar een bijzondere ervaring, La Nube is de ultieme bar voor degenen die niets willen missen. Ga langs, neem plaats op grote hoogte en geniet van het spectaculaire uitzicht op het feest terwijl u de energie van Ibiza in u opneemt.

  • The Infinity Cocktail Bar is de ultieme bestemming voor drankliefhebbers, of u nu op zoek bent naar een laatste drankje voor het slapengaan of een verfrissend anti-kater sapje om de dag te beginnen. Gelegen in het Ushuaïa Ibiza Beach Hotel, biedt deze bar een breed scala aan drankjes die aan al uw behoeften voldoen. Als u de avond wilt afsluiten met stijl, biedt The Infinity Cocktail Bar een uitgebreide selectie van heerlijke cocktails. Van klassieke favorieten tot unieke creaties, de ervaren mixologen zullen u verrassen met smaakvolle en ambachtelijke drankjes die met zorg zijn bereid. Geniet van uw favoriete cocktail terwijl u ontspant in de stijlvolle ambiance van de bar. Als u de dag wilt beginnen met een verfrissende boost, biedt de bar ook gezonde en verkwikkende opties. U kunt kiezen uit een scala aan anti-kater sappen gemaakt met vers fruit en andere natuurlijke ingrediënten die u helpen om fris en energiek aan uw dag te beginnen. De Infinity Cocktail Bar biedt een moderne en levendige sfeer, perfect voor een ontspannen drankje met vrienden of een bruisende avond uit. Het vriendelijke personeel staat klaar om u te bedienen en u te helpen bij het kiezen van de perfecte drankjes die passen bij uw smaak en stemming. Of u nu op zoek bent naar een elegant drankje voor het slapengaan of een verfrissende start van de dag, The Infinity Cocktail Bar is de ideale plek om te genieten van een breed scala aan heerlijke drankjes. Ga langs en ontdek het uitgebreide menu vol met smaakvolle opties die aan al uw behoeften voldoen.

  • VIP Services: Het hotel biedt een scala aan VIP-diensten en faciliteiten, waaronder volledige lichaamsmassages, zeiltochten langs de kust van Ibiza, tafelreserveringen in trendy restaurants en nog veel meer.  Het hotel is wereldwijd bekend om zijn uitgebreide VIP-services en faciliteiten die uw verblijf naar een hoger niveau tillen. Of u nu op zoek bent naar ontspanning, avontuur of culinaire verwennerij, dit hotel heeft voor ieder wat wils. Verwen uzelf met een ontspannende en verkwikkende volledige lichaamsmassage in de luxueuze spa van het hotel. Ervaren masseurs zullen uw lichaam verwennen met verkwikkende technieken en aromatherapie, zodat u volledig kunt ontspannen en herstellen. Verken de prachtige kustlijn van Ibiza tijdens een exclusieve zeiltocht. Stap aan boord van een luxe jacht en geniet van het kristalheldere water, afgelegen baaien en adembenemende uitzichten. Dit is een unieke gelegenheid om de schoonheid van Ibiza vanaf de zee te ervaren. Voor een onvergetelijke culinaire ervaring regelt het hotel graag tafelreserveringen voor u in de meest trendy en gerenommeerde restaurants van Ibiza. Ontdek de smaken van de lokale keuken en geniet van gastronomische hoogstandjes die uw smaakpapillen zullen prikkelen. Het ervaren team van het hotel kan ook privé-evenementen en feesten organiseren op maat van uw wensen. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een jubileum of een ander speciaal evenement, zij zorgen ervoor dat uw gelegenheid memorabel wordt. Geniet van luxe en comfort op het strand met de exclusieve stranddiensten van het hotel. Van privécabana'sen ligbedden tot persoonlijke bediening, hier kunt u ontspannen en genieten van de zon in stijl. Het Ushuaïa Ibiza Beach Hotel streeft ernaar om aan al uw behoeften te voldoen en uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Met een breed scala aan VIP-diensten en faciliteiten kunt u genieten van een op maat gemaakte en luxe ervaring die uw verwachtingen overtreft.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...