Dit is Amanyara Resort op het eiland Providenciales

Het Amanyara-resort, gelegen op het prachtige eiland Providenciales in de Turks- en Caicoseilanden, belichaamt de echte Caribische vakantiestijl. Het is gemakkelijk bereikbaar vanuit Miami met het vliegtuig, op slechts een uur vliegen, gevolgd door een autorit van 25 minuten. Het resort biedt vervoersdiensten inbegrepen in het vakantiepakket voor gasten. De belangrijkste attractie van dit resort is duiken. De plaats staat bekend als een van de beste duikplekken ter wereld, waar de kust van Northwest Point zorgt voor prachtige duikplekken voor muren en riffen, en ook een prachtig uitzicht op de oceaan en het eiland biedt.

Naast duiken zijn er ook andere activiteiten beschikbaar. Koppels kunnen genieten van romantische diners in het openluchtrestaurant, omgeven door een typische tropische sfeer. Drankliefhebbers kunnen verschillende lokale rummengsels proberen in de bar aan de oceaan. Het resort heeft ook een spa, een geweldige plek voor behandeling en ontspanning. Het resort beschikt over 40 privépaviljoens, omgeven door prachtig getrimde vegetatie, elk met een eigen dompelbad. Het resort heeft ook een groot zwembad waar u kunt ontspannen op het houten zonnedek met uw ochtenddrankje.

De prijzen voor een overnachting in dit fantastische resort beginnen vanaf €1.300. Dit lijkt misschien hoog, maar de sfeer en de locatie van deze plek maken het elke cent waard. Het resort biedt ook gratis vervoer van en naar de luchthaven, waardoor het een zeer aantrekkelijke keuze is voor vakantiegangers.

Het resort biedt verschillende soorten paviljoens, waaronder Ocean Pavilion, Pool Pavilion, en Spa Pavilion. Elk van deze paviljoens is gebouwd met een eigen dompelbad en een eigen terras met uitzicht op de oceaan, het zwembad of de weelderige tuinen. Het resort biedt ook luxe villa's met drie tot zes slaapkamers en privézwembaden, perfect voor families en groepen vrienden die op zoek zijn naar extra ruimte en privacy.

Het openluchtrestaurant serveert heerlijke gerechten met verse lokale ingrediënten en biedt een adembenemend uitzicht op de oceaan. De bar aan de oceaan biedt een scala aan cocktails en rummengsels, en er is ook een strandclub voor gasten die willen ontspannen en genieten van de zon.

De spa biedt een breed scala aan behandelingen en massages, die gebruikmaken van lokale producten en traditionele technieken om totale ontspanning te bevorderen. Gasten kunnen ook deelnemen aan yoga- en meditatiesessies in de rustige omgeving van de spa.

Het resort beschikt ook over een groot zwembad met uitzicht op de oceaan, compleet met ligstoelen en parasols. Gasten kunnen ook deelnemen aan verschillende watersporten, zoals kajakken, paddleboarden en snorkelen.

Hieronder vindt u een lijst met een omstandige omschrijving van de bars, restaurants, faciliteiten en activiteiten die u kunt vinden in het Amanyara-resort op Providenciales, Turks- en Caicoseilanden:

  1. The Restaurant - Dit openluchtrestaurant is omgeven door de weelderige tropische vegetatie en biedt een romantische sfeer voor koppels. Het menu biedt een verscheidenheid aan internationale gerechten met een focus op verse, lokale ingrediënten.

  2. The Bar - Deze bar aan de oceaan biedt een prachtig uitzicht op de oceaan en het strand. Hier kunt u genieten van verschillende lokale rummengsels en andere cocktails terwijl u ontspant op het terras.

  3. De spa - De Aman Spa is een geweldige plek om te ontspannen en te genieten van verschillende behandelingen en massages. Het biedt een rustige en serene omgeving en heeft een breed scala aan diensten.

  4. Duiken en snorkelen - Providenciales staat bekend als een van de beste duik- en snorkelplekken ter wereld. Het resort biedt duik- en snorkeltochten aan waarbij u kunt genieten van de prachtige riffen en het onderwaterleven.

  5. Strandactiviteiten - Het resort biedt verschillende activiteiten op het strand, waaronder paddleboarden, kajakken en zeilen. Gasten kunnen ook genieten van de zon op het houten zonnedek of ontspannen in een hangmat onder de palmbomen.

  6. Zwembad - Het resort beschikt over een groot zwembad, omgeven door weelderige vegetatie en ligstoelen. Hier kunt u genieten van uw ochtenddrankje terwijl u ontspant in de zon.

  7. Fitnesscentrum - Het resort beschikt over een goed uitgeruste fitnessruimte met moderne apparatuur en trainers die gasten kunnen helpen bij het opzetten van trainingsprogramma s.

  8. Tennisbanen - Het resort beschikt over twee tennisbanen met verlichting voor avondspellen. Gasten kunnen tennisrackets en ballen lenen bij de receptie.

Het Amanyara-resort biedt een breed scala aan faciliteiten en activiteiten om van te genieten tijdens uw verblijf. Of u nu wilt ontspannen in de spa, avontuurlijk wilt duiken of snorkelen, of gewoon wilt genieten van een heerlijke maaltijd en een cocktail aan de oceaan, er is voor elk wat wils.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...