Heropening La Réserve Knokke - luxe - verfijning en 5* gastvrijheid

Na een grondige en opwindende renovatie van meerdere maanden, heropent nu maandag het befaamde vijfsterrenhotel La Réserve in Knokke zijn deuren. Deze vermaarde parel aan de Belgische kust, geliefd om zijn luxueuze allure en gastvrijheid, is klaar om gasten opnieuw te verwelkomen op maandag, de grote dag van de heropening.

Bijna anderhalf jaar geleden werd dit iconische etablissement overgenomen door bijna-miljardair Marc Coucke en vastgoedtycoon Bart Versluys. Het doel was duidelijk: transformeren en upgraden naar een nog grotere grandeur. In de afgelopen maanden werd de benedenverdieping, inclusief lobby, bar, restaurant en wijnkelder, tot op het beton gestript. Deze ingrijpende renovatie was noodzakelijk om plaats te maken voor iets veel grootser en spectaculairder, passend bij de vijfsterrenambities van de eigenaren.

La Réserve in Knokke heeft altijd gestaan voor luxe en topklasse, met name voor de wereldreizigers die Knokke bezoeken en dezelfde kwaliteit en service verwachten als de tophotels waarin ze in Dubai of elders verblijven. Met de recente renovatie is de bar verder verhoogd. Gasten kunnen zich nu vergapen aan het prachtige interieur en de fantastische ambiance, allemaal ontworpen om de ultieme luxe-ervaring te bieden.

Gasten die in La Réserve verblijven, kunnen kiezen uit verschillende accommodatiemogelijkheden, variërend van standaardkamers van ongeveer 35 m² tot de vorstelijke presidentiële suite. Kamers aan het Noordterras bieden een prachtig uitzicht op het Casino en de oceaan daarachter, terwijl de Junior Suites een adembenemend uitzicht op het Zegemeer bieden.

Maar het is niet alleen de grandeur van de kamers die de gasten zal aantrekken. De ongeëvenaarde service en aandacht voor detail strekt zich ook uit tot het gastronomische aanbod van het hotel. Driesterrenchef Peter Goossens zal verantwoordelijk zijn voor alle eetmomenten in het hotel, en belooft het beste ontbijt aan de kust te serveren. Hoewel dit geen extravagant buffet met honderden keuzes zal zijn, kunnen gasten zich verheugen op een selectie van kwalitatief hoogstaande producten, met onder andere drie soorten viennoiserie, drie soorten brood en drie soorten kaas.

Met de heropening van La Réserve in Knokke is er een nieuw hoofdstuk aangebroken in de rijke geschiedenis van dit iconische hotel. Ondanks de luxueuze prijzen, wordt er met spanning uitgekeken naar de dag dat de deuren opnieuw opengaan en gasten kunnen genieten van het uitzonderlijke aanbod en de prachtige locatie. Naast de rijke geschiedenis en de luxueuze omgeving, belooft het hotel een onvergetelijke ervaring, waarbij de gastvrijheid en de kwaliteit van de dienstverlening centraal staan.

Gasten die kiezen voor een verblijf in de Superior Suite, met een royale omvang van 70 m², kunnen uitkijken naar het gebruik van verzorgingsproducten uit de 'Le Parfum de Nathalie'-lijn, een genereus gebaar van de vrouw van Coucke, Nathalie Baeten. De suite biedt ook plaats aan een tweede koppel op een extra slaapbank, wat de suite bijzonder aantrekkelijk maakt voor grotere gezelschappen of gezinnen. Een hoogtepunt voor de echte liefhebbers van luxe is de Presidentiële Suite. Verspreid over 98 m², genieten gasten van een serene slaapkamer, een comfortabele woonkamer, en een riante, goed uitgeruste badkamer. De suite beschikt tevens over een privéterras met een adembenemend uitzicht op het Zegemeer.

Het mag dan ook geen verrassing zijn dat ondanks de renovatie, de kamerprijzen in La Réserve onveranderd blijven. Terwijl sommige kamers nog niet zijn gerenoveerd, is het plan dat ze de komende jaren geleidelijk worden vernieuwd. Ondanks dat het hotelgebouw en de kamers slechts 11 jaar oud zijn, toont deze toewijding aan voortdurende verbetering en grootsheid de visie en ambitie van de nieuwe eigenaren.

Naast de indrukwekkende accommodaties en het culinaire aanbod, zullen gasten in de toekomst ook kunnen genieten van het zwembad en de wellnessfaciliteiten van La Réserve, die momenteel gesloten zijn voor verdere renovatiewerkzaamheden. De heropening van deze faciliteiten zal ongetwijfeld nog een extra laag van luxe en ontspanning toevoegen aan de ervaring van de gasten.

Het gerenoveerde La Réserve, het enige vijfsterrenhotel aan de Belgische kust, zet een nieuwe standaard voor luxe en verfijning in Knokke. Ondanks de prijskaartjes, biedt La Réserve een ervaring die nergens anders in de stad te vinden is. En met nog kamers beschikbaar voor de grote heropeningsdag, is er voor iedereen de mogelijkheid om deel uit te maken van deze nieuwe fase in de geschiedenis van La Réserve.

La Reserve Knokke-Heist is gelegen aan de Elizabetlaan 160, 8300 Knokke-Heist. Met een telefoonnummer van 050/61.06.06 en website www.la-reserve.be.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...