Il Sereno Lago Di Como - luxe hotel & Michelin-Sterrenrestaurant

Het Il Sereno Lago Di Como hotel, gelegen aan de oevers van het betoverende Comomeer, is een architectonisch meesterwerk dat de essentie van luxe en comfort belichaamt. Dit hotel, dat in 2016 zijn deuren opende, onderscheidt zich door zijn futuristische en zen-achtige ontwerp, dat een verfrissende afwisseling biedt van de traditionele architectuur die het meer domineert.

Het hotel is ontworpen door de gerenommeerde Milanese ontwerper Patricia Urquiola, die bekend staat om haar innovatieve en baanbrekende ontwerpen. Het hotel is opgebouwd uit een mix van steen, hout en glas, en wordt verder verfraaid door verticale tuinen ontworpen door de Franse botanicus Patrick Blanc. Het resultaat is een visueel verbluffend gebouw dat naadloos opgaat in het omringende landschap, terwijl het toch een opvallende aanwezigheid behoudt.

Het Il Sereno Lago Di Como hotel beschikt over veertig luxueuze suites, elk met een adembenemend uitzicht op het Comomeer. De suites zijn ingericht met meubels van Cassina, Kettal en Molteni, en stralen een gevoel van comfort, klasse en stijl uit. De gebruikte materialen, zoals Ceppo di Gré-steen en donkere houtsoorten, geven het hotel een unieke uitstraling die de Italiaanse designesthetiek belichaamt.

Het hotel beschikt ook over een bekroond restaurant, Il Sereno al Lago, onder leiding van de Michelin-sterrenchef Raffaele Lenzi. Lenzi'skeuken legt de nadruk op de rauwe ingrediënten, en brengt een lichtheid in zijn kookkunst. Zijn filosofie is eenvoudig, aards en licht, waarbij hij de ingrediënten voor zichzelf laat spreken. Het restaurant biedt zowel lunch- als dinermenu s, met gerechten die gekenmerkt worden door eenvoud, traditionele en regionale smaken.

Naast het restaurant heeft het hotel ook een lobbybar die een ongeëvenaard uitzicht biedt op het Comomeer. De bar serveert een verscheidenheid aan cocktails die geïnspireerd zijn door de Aziatische en Italiaanse cultuur, met een bijzondere focus op de regio rond het Comomeer.

Het Il Sereno Lago Di Como hotel heeft ook een uitgebreide wijnkelder, met een wijnkaart die zowel Italiaanse als Franse labels uit de negentiende eeuw bevat. De wijnkaart is zorgvuldig samengesteld met een mix van kleine en lokale producenten, en biedt gasten de mogelijkheid om te genieten van gepersonaliseerde wijnproeverijen onder begeleiding van de sommelier van het hotel.

Het Il Sereno Lago Di Como hotel biedt zijn gasten niet alleen een luxueuze accommodatie, maar ook een unieke levensstijl. Of het nu gaat om een duik in het verwarmde buitenzwembad, een boottocht in een Riva-jacht, het verkennen van de tuinen, of het genieten van een behandeling in de privéspa, het hotel biedt een scala aan ervaringen die ontworpen zijn om de gasten te verwennen en te ontspannen.

het Il Sereno Lago Di Como hotel is een toevluchtsoord van luxe en comfort, genesteld in de adembenemende schoonheid van het Comomeer. Het is een plek waar gasten kunnen ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en zich kunnen onderdompelen in de serene schoonheid van de natuur, terwijl ze genieten van de allerbeste voorzieningen en diensten die een hotel te bieden heeft.

Het hotel is gemakkelijk bereikbaar met de auto of boot, en de locatie van het restaurant stelt gasten in staat om tot laat in de zomermaanden te genieten van het natuurlijke zonlicht. Het restaurant Il Sereno Al Lago is zeven dagen per week geopend, van 7.00 uur tot 22.30 uur, voor zowel hotelgasten als externe gasten. Menu-items van Il Sereno Al Lago zijn ook beschikbaar op de terrassen en bij het zwembad voor alleen hotelgasten. Valetparking is beschikbaar voor auto's en boten.

Het hotel biedt ook een scala aan ervaringen die ontworpen zijn om de gasten te verwennen en te ontspannen. Of het nu gaat om een duik in het verwarmde buitenzwembad, een boottocht in een Riva-jacht, het verkennen van de tuinen, of het genieten van een behandeling in de privéspa, het hotel biedt een scala aan ervaringen die ontworpen zijn om de gasten te verwennen en te ontspannen.

Het Il Sereno Lago Di Como hotel is meer dan alleen een plek om te verblijven; het is een bestemming op zichzelf. Met zijn adembenemende uitzichten, luxueuze voorzieningen en ongeëvenaarde service, biedt het hotel een onvergetelijke ervaring die de ware betekenis van la dolce vita belichaamt.

  • Il Sereno al Lago: Il Sereno al Lago is het culinaire juweel van het Il Sereno Lago Di Como hotel. Onder leiding van de bekroonde Michelin-sterrenchef Raffaele Lenzi, biedt het restaurant een unieke eetervaring die de rijke culinaire tradities van de regio viert. Chef Lenzi, een meester in zijn vak, heeft een menu samengesteld dat de eenvoud en de authenticiteit van de Italiaanse keuken benadrukt. Zijn gerechten zijn een eerbetoon aan de traditionele en regionale smaken, met een moderne twist. Hij gebruikt alleen de beste lokale ingrediënten, en zijn gerechten zijn een weerspiegeling van de seizoenen, met een focus op verse, hoogwaardige producten. Het restaurant biedt zowel lunch- als dinermenu s, en gasten kunnen kiezen uit een verscheidenheid aan gerechten, van lichte salades en pasta'stot hartige vlees- en visgerechten. Elk gerecht is zorgvuldig samengesteld om een harmonie van smaken te creëren, en wordt gepresenteerd met een artistieke flair die een lust voor het oog is. Il Sereno al Lago is niet alleen bekend om zijn uitstekende keuken, maar ook om zijn prachtige locatie. Het restaurant biedt een adembenemend uitzicht op het Comomeer, en gasten kunnen dineren op het terras, omringd door de natuurlijke schoonheid van het meer en de bergen. Daarnaast biedt het restaurant een uitgebreide wijnkaart, met een selectie van zowel Italiaanse als internationale wijnen. De sommelier van het restaurant is beschikbaar om gasten te adviseren over de perfecte wijn om hun maaltijd te begeleiden. Een bezoek aan Il Sereno al Lago is een culinaire reis die de zintuigen prikkelt. Het is een plek waar gasten kunnen genieten van uitzonderlijke gerechten in een onvergetelijke omgeving, onder leiding van een van de meest gerespecteerde chefs in de culinaire wereld.

  • Lobby Bar: De Lobby Bar van het Il Sereno Lago Di Como hotel is een elegante en uitnodigende ruimte waar gasten kunnen ontspannen en genieten van een breed scala aan drankjes terwijl ze het adembenemende uitzicht op het Comomeer bewonderen. De bar is strategisch gelegen om een panoramisch uitzicht op het meer te bieden, waardoor het de perfecte plek is om te genieten van een drankje bij zonsondergang. De Lobby Bar onderscheidt zich door zijn uitgebreide cocktailmenu, dat een mix van klassieke en innovatieve drankjes bevat. De cocktails zijn geïnspireerd door zowel de Aziatische als de Italiaanse cultuur, wat resulteert in een unieke fusie van smaken. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de regio rond het Comomeer, met cocktails die ingrediënten en smaken gebruiken die kenmerkend zijn voor de regio. Naast cocktails biedt de Lobby Bar ook een selectie van fijne wijnen, premium sterke dranken en niet-alcoholische dranken. Of u nu zin heeft in een verfrissende spritz, een robuuste rode wijn of een verfijnde whisky, de Lobby Bar heeft iets voor elke smaak. De sfeer in de Lobby Bar is ontspannen en gastvrij, met comfortabele zitplaatsen en een stijlvol interieur. Het personeel is vriendelijk en deskundig, altijd klaar om aanbevelingen te doen of een op maat gemaakte cocktail te creëren op basis van uw persoonlijke voorkeuren. De Lobby Bar van het Il Sereno Lago Di Como hotel biedt een onvergelijkbare ervaring van luxe en comfort. Het is de perfecte plek om te ontspannen na een dag van sightseeing, om te genieten van een pre-diner aperitief, of om de avond af te sluiten met een nachtelijke digestief.

  • Wijnkelder: De wijnkelder van het Il Sereno Lago Di Como hotel is een ware schatkamer voor wijnliefhebbers. Met een uitgebreide selectie van zowel Italiaanse als Franse wijnen, biedt de wijnkelder een ongeëvenaarde gelegenheid om enkele van de beste wijnen ter wereld te proeven. De wijnkaart van het hotel is zorgvuldig samengesteld en bevat labels uit de negentiende eeuw, wat getuigt van de diepe waardering voor de geschiedenis en traditie van de wijnproductie. De selectie omvat zowel bekende namen uit gerenommeerde wijnhuizen als verborgen juweeltjes van kleinere, lokale producenten. Dit zorgt voor een unieke mix van wijnen die de diversiteit en rijkdom van de wijnwereld weerspiegelen. Gasten van het hotel hebben de unieke kans om gepersonaliseerde wijnproeverijen te ervaren onder begeleiding van de sommelier van het hotel. Deze proeverijen zijn een educatieve en plezierige manier om meer te leren over de verschillende wijnen, hun productieprocessen en hun unieke smaakprofielen. Of u nu een doorgewinterde wijnkenner bent of een beginnende liefhebber, de sommelier zal u begeleiden door een selectie van wijnen die zijn afgestemd op uw smaak en voorkeuren. De wijnkelder van het Il Sereno Lago Di Como hotel is meer dan alleen een plek om wijn te bewaren en te proeven. Het is een viering van de kunst en wetenschap van de wijnproductie, en een eerbetoon aan de getalenteerde wijnmakers die deze uitzonderlijke wijnen creëren. Het is een plek waar gasten kunnen genieten van de rijke en complexe wereld van wijn, in een omgeving die zowel elegant als gastvrij is.

  • Suites: De veertig luxueuze suites van het Il Sereno Lago Di Como hotel zijn ontworpen met het oog op comfort, klasse en stijl. Elke suite biedt een adembenemend uitzicht op het Comomeer, waardoor gasten de schoonheid van de omgeving vanuit het comfort van hun eigen kamer kunnen ervaren. De suites zijn ingericht met meubels van toonaangevende Italiaanse designmerken zoals Cassina, Kettal en Molteni. Deze meubels, gecombineerd met de zorgvuldig geselecteerde stoffen en materialen, creëren een sfeer van verfijnde elegantie en modern comfort. De kleurenpaletten zijn geïnspireerd op de natuurlijke omgeving, met tinten van groen, blauw en grijs die de kleuren van het meer en de omliggende bossen weerspiegelen. Elke suite is uitgerust met een reeks voorzieningen om het verblijf van de gasten zo comfortabel mogelijk te maken. Dit omvat een ruime woonkamer, een luxe badkamer met hoogwaardige toiletartikelen, een volledig uitgeruste minibar, een flatscreen-tv en gratis wifi. Bovendien hebben de meeste suites een eigen terras of balkon, waar gasten kunnen ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht. De grootste en meest luxueuze suite van het hotel is de Darsena Lago-suite. Met een oppervlakte van 2000 vierkante meter biedt deze suite ultiem comfort en luxe. Het beschikt over een eigen toegang tot het meer en een privéterras, waardoor het de enige kamer met swim-up in het hele Comomeer is. Kortom, de suites van het Il Sereno Lago Di Como hotel bieden een unieke combinatie van luxe, comfort en stijl. Ze zijn ontworpen om gasten een gevoel van rust en sereniteit te geven, terwijl ze genieten van het adembenemende uitzicht op het Comomeer.

  • Verwarmd buitenzwembad: Het verwarmde buitenzwembad van het Il Sereno Lago Di Como hotel is een van de vele hoogtepunten van het verblijf. Het zwembad, dat het hele jaar door op een aangename temperatuur wordt gehouden, biedt gasten de mogelijkheid om te ontspannen en te genieten van de prachtige omgeving, ongeacht het seizoen. Het zwembad is strategisch gelegen om een panoramisch uitzicht op het Comomeer te bieden, waardoor zwemmen een nog meer verkwikkende ervaring wordt. Of u nu baantjes trekt in het kristalheldere water of gewoon ontspant op een van de comfortabele ligstoelen rondom het zwembad, u kunt genieten van het adembenemende uitzicht op het meer en de omliggende bergen. Het zwembad is omgeven door een ruim zonneterras, dat is uitgerust met luxe ligstoelen en parasols. Hier kunnen gasten zonnebaden, een boek lezen of gewoon genieten van de rust en stilte van de omgeving. Bovendien is er een poolbar waar gasten verfrissende drankjes en lichte snacks kunnen bestellen. Het verwarmde buitenzwembad van het Il Sereno Lago Di Como hotel is meer dan alleen een plek om te zwemmen. Het is een plek waar gasten kunnen ontspannen, zich kunnen verjongen en kunnen genieten van de natuurlijke schoonheid van het Comomeer. Het is een plek die een gevoel van rust en sereniteit uitstraalt, waardoor het de perfecte plek is om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven.

  • Riva-jacht: Het Il Sereno Lago Di Como hotel biedt zijn gasten de unieke mogelijkheid om een boottocht te maken in een Riva-jacht, een icoon van Italiaans design en vakmanschap. Deze luxe jachten staan bekend om hun elegantie, stijl en prestaties, en bieden een ongeëvenaarde manier om de schoonheid van het Comomeer te ervaren. Een tocht met een Riva-jacht is meer dan alleen een boottocht. Het is een ervaring die gasten in staat stelt om het Comomeer te zien vanuit een uniek perspectief, terwijl ze genieten van het comfort en de luxe van een van de meest prestigieuze jachten ter wereld. Of ze nu kiezen voor een ontspannen cruise bij zonsondergang, een dagtocht naar een van de vele pittoreske stadjes rond het meer, of zelfs een privédiner aan boord, gasten zullen ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring hebben. Het hotel biedt verschillende Riva-jachttochten aan, elk ontworpen om aan de individuele behoeften en voorkeuren van de gasten te voldoen. De ervaren bemanning van het jacht zorgt ervoor dat elke tocht soepel en comfortabel verloopt, terwijl de gasten zich kunnen ontspannen en genieten van de prachtige omgeving. Kortom, een boottocht in een Riva-jacht is een van de vele manieren waarop het Il Sereno Lago Di Como hotel zijn gasten een unieke en luxueuze ervaring biedt. Het is een kans om de schoonheid van het Comomeer te ervaren op een manier die zowel stijlvol als onvergetelijk is.

  • Tuinen: De tuinen van het Il Sereno Lago Di Como hotel zijn een ware oase van rust en schoonheid. Ontworpen door de gerenommeerde Franse botanicus Patrick Blanc, bieden de tuinen een serene en rustgevende omgeving waar gasten kunnen ontspannen en genieten van de natuurlijke schoonheid van het Comomeer. Patrick Blanc, bekend om zijn innovatieve verticale tuinen, heeft een unieke groene ruimte gecreëerd die perfect aansluit bij het moderne design van het hotel. De tuinen zijn beplant met een verscheidenheid aan inheemse planten en bloemen, die zorgvuldig zijn geselecteerd om een harmonieus en kleurrijk landschap te creëren. De tuinen zijn niet alleen een plek om te ontspannen, maar ook een plek om te verkennen. Ze zijn doordrenkt met paden die gasten kunnen volgen om de verschillende planten en bloemen te ontdekken, en om te genieten van het adembenemende uitzicht op het meer. Bovendien zijn er verschillende rustige plekken waar gasten kunnen zitten en genieten van de rust en stilte van de omgeving. De tuinen van het Il Sereno Lago Di Como hotel zijn een belangrijk onderdeel van de algehele ervaring van het hotel. Ze bieden een rustige en serene omgeving waar gasten kunnen ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en kunnen genieten van de natuurlijke schoonheid van het Comomeer. Het is een plek waar de natuur en het moderne design samenkomen om een unieke en onvergetelijke ervaring te creëren.

  • Privéspa: De privéspa van het Il Sereno Lago Di Como hotel is een toevluchtsoord voor gasten die op zoek zijn naar ontspanning en verjonging. De spa is ontworpen om een rustige en serene omgeving te bieden waar gasten kunnen ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en zich kunnen onderdompelen in een wereld van rust en welzijn. De spa biedt een scala aan behandelingen, van massages en gezichtsbehandelingen tot lichaamspakkingen en scrubs. Elke behandeling is ontworpen om te ontspannen, te verjongen en het welzijn te bevorderen. De spa maakt gebruik van Valmont-producten, een merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige huidverzorgingsproducten. Deze producten zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten en zijn ontworpen om de huid te voeden, te hydrateren en te revitaliseren. De spa is uitgerust met een reeks faciliteiten om het verblijf van de gasten zo comfortabel mogelijk te maken. Dit omvat privébehandelingskamers, een ontspanningsruimte en een stoomruimte. Het personeel van de spa is hoog opgeleid en toegewijd aan het bieden van een persoonlijke en attente service. De privéspa van het Il Sereno Lago Di Como hotel biedt een luxe wellness-ervaring die is ontworpen om te ontspannen en te verjongen. Het is een plek waar gasten kunnen ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en kunnen genieten van een scala aan behandelingen die zijn ontworpen om het welzijn te bevorderen.

IL SERENO AL LAGO restaurant

Restaurant Il Sereno al Lago is een culinair juweel aan de oevers van het Comomeer, onder leiding van de getalenteerde chef-kok Raffaele Lenzi. Dit restaurant, dat een Michelin-ster draagt, biedt een ongeëvenaarde eetervaring in een omgeving die zowel modern als inspirerend is.

Raffaele Lenzi, geboren in Napels in 1984, is de uitvoerende chef van het met een Michelin-ster bekroonde restaurant Il Sereno al Lago. Na te hebben gewerkt in zowel Engeland als de Verenigde Staten, keerde hij in 2008 terug naar Italië, waar hij werkte in enkele van de beste restaurants van het land. Hij heeft onder andere gewerkt bij Bruno Barbieri, 2 Michelin bij de Arquade; Elio Sironi, bij het Bulgari Hotel en Resorts; Pino La Marra, 2 Michelin bij Palazzo Sasso; en tenslotte Stefano Baiocco, 2 Michelin bij het Grand Hotel at Villa Feltrinelli. Na zijn ervaring als uitvoerend souschef bij de Armani Hotels & Resorts Milaan, van 2011 tot 2013, leidde Lenzi het driesterrenrestaurant Bo Innovation in Hong Kong en Manresa in Los Gatos, Californië. Daarna keerde hij terug naar huis als uitvoerend chef van het Turbigo-restaurant aan de Navigli, en werd hij de contactpersoon voor Seven Stars Galleria, waar hij het James Beard American Restaurant coördineerde binnen EXPO Milano. Sinds juli 2016 werkt hij aan het Il Sereno Hotel project, en aan het Comomeer, als uitvoerend chef. In 2017 won het restaurant Il Sereno al Lago een Michelin-ster en sinds 2019 heeft de chef de rol van Corporate Chef op zich genomen, terwijl hij ook werkt aan de andere eigendommen van de familie Contreras: Villa Pliniana, een historische residentie aan het Comomeer, en Le Sereno, het zusterhotel gelegen op het Caribische eiland Saint-Barthélemy.

De keuken van Lenzi is een eerbetoon aan zijn Italiaanse geest. Het is een ervaringsgerichte reis die zich ontwikkelt tot een gastronomische reis waarin groenten de hoofdrolspelers zijn, in een mix van contrasten van verschillende smaken en culturen. Het hebben van eenvoudige ingrediënten is essentieel om het gemeenschappelijke thema in elk van zijn gerechten te vormen. Zijn keuken is gebaseerd op persoonlijke eerbetonen aan de Italiaanse traditie, en de verschillende contrasten met verschillende smaken waarmee hij kookt. Elk gerecht dat hij creëert is een sterk portret van wie hij is als chef, van wat hij heeft ervaren, of dat nu het bereiken van een persoonlijk doel van hem is of een sterke herinnering van hem die het dichtst bij zijn hart ligt.

Bij Il Sereno al Lago is de keuken eenvoudig, aards en licht. Lenzi laat de rauwe ingrediënten spreken en voegt niets toe of verwijdert niets. Zijn keuken is aards, net als zijn verhaal. Hij streeft naar lichtheid in zijn koken, waardoor de rauwe ingrediënten kunnen schitteren.

Het restaurant biedt zowel lunch als diner aan. De lunch, geserveerd naast het meer, wordt gekenmerkt door eenvoud, traditionele en regionale smaken, in een informele sfeer waar je volop kunt genieten van het prachtige landschap. Bij het diner belicht chef Raffaele Lenzi zijn kookfilosofie, waarbij hij concepten tot leven brengt die hem sinds november 2017 een Michelin-ster hebben opgeleverd. Er zijn drie proeverijmenu s: Homage to Tradition, een vijfgangendiner dat de belangrijkste stadia van onze gastronomische cultuur traceert, door middel van een moderne herinterpretatie. Het aanbod wordt gecompleteerd door een menu dat de klassieke smaken van de regio Lombardije biedt, terwijl het tegelijkertijd hedendaagse recepten bevat.

Restaurant Il Sereno al Lago biedt een uitgebreide selectie gerechten aan, zonder dat er sprake is van een traditioneel menu met opsommingstekens. In dit restaurant komen gastronomie en kunst samen, waarbij elk gerecht een verhaal vertelt en elke smaak een ware reis is. Hier wordt de Italiaanse geest tot leven gebracht door de getalenteerde chef-kok Raffaele Lenzi, wiens passie en toewijding in elk gerecht terug te proeven zijn.

Het restaurant biedt een verscheidenheid aan heerlijke opties, zoals A' La Carte, waar je kunt genieten van gerechten zoals de verfrissende Ricciola in ceviche met venkel en codium, de smaakvolle Carota met wortel, amandel, peterselie en gerookte forel, en de verrukkelijke Zucchina alla scapece met aioli en hertentartaar. Daarnaast is er de mogelijkheid om te kiezen voor OMAKASE, waar je je kunt laten verrassen door de chef met bijzondere creaties zoals Verza in tempura met salmerino en dashi van kabeljauw, of de overheerlijke Raviolo di patata gevuld met Zincarlin kaas, geserveerd met mojo saus en geroosterde paprika.

Voor degenen die graag de traditionele Italiaanse keuken willen ervaren, biedt het restaurant ook het menu 'Omaggio alla Tradizione' aan, met gerechten zoals de klassieke 'Minestra maritata' soep, of de Pizza fritta geserveerd met een goed glas bier. En voor de liefhebbers van groenten, knollen en wortels is er het menu 'Vegetali, Tuberi & Radici', met smakelijke gerechten zoals de Hummus di fave e paprika en de Tagliatella di sedano rapa met ibiscus en pijnboompitten.

Restaurant Il Sereno al Lago is niet zomaar een eetgelegenheid; het is een culinaire bestemming waar eten wordt omgezet in een kunstvorm. Elk gerecht wordt met zorg en creativiteit bereid, met oog voor detail en kwaliteit. Het is een plek waar smaken samenkomen en waar elke hap een moment van genot is. Dus als je op zoek bent naar een unieke en smaakvolle eetervaring, dan is Restaurant Il Sereno al Lago de plek om naartoe te gaan.

Het restaurant is gemakkelijk bereikbaar per auto of boot, en de uitstekende locatie van het restaurant stelt gasten in staat om tot laat in de zomermaanden te genieten van het natuurlijke zonlicht. Het restaurant Il Sereno Al Lago is zeven dagen per week geopend, van 7.00 tot 22.30 uur, voor zowel hotelgasten als externe gasten. Menu-items van Il Sereno Al Lago zijn ook beschikbaar op de terrassen en bij het zwembad voor hotelgasten. Er is valet parking beschikbaar voor auto's en boten.

Het restaurant biedt ook een uitgebreide wijnkaart, met labels uit de negentiende eeuw, die nobele Italiaanse en Franse labels biedt. Elke wijn is zorgvuldig geselecteerd met een mix van kleine en lokale producenten. In de kelder kunnen gasten ook Verdese-wijn vinden, die alleen groeit in een beperkt gebied grenzend aan het Comomeer, op de rode wijnen van Valtellina, afkomstig uit Franciacorta, ten noorden van het Comomeer. Er worden ook middagproeverijen georganiseerd voor hotelgasten waar de sommelier gepersonaliseerde wijnproeverijen aanbiedt, terwijl hij verhalen en anekdotes deelt over hoe elke wijn deel werd van de Il Sereno-kelder.

Gasten van het Il Sereno Al Lago hotel kunnen niet alleen in het restaurant genieten van de heerlijke gerechten, maar ook op de terrassen en bij het zwembad. Dit exclusieve culinaire aanbod is uitsluitend beschikbaar voor hotelgasten. Bovendien is er valet parking beschikbaar voor zowel auto's als boten, zodat gasten gemakkelijk kunnen arriveren en vertrekken.

Voor reserveringen en andere vragen kunnen geïnteresseerden contact opnemen via e-mail naar restaurant@ilsereno.com of telefonisch via +39 031-5477-800. Het attente personeel staat klaar om te helpen en te zorgen voor een onvergetelijke culinaire ervaring in Il Sereno Al Lago.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...